:AFADF0:Θα πάω σήμερα στο κατάστημα και θα του ζητήσω να βάλει τέρμα φωτεινότητα για να δω πόσο βελτιώνεται γιατί λογικά θα έχει το default εκεί
Όσο και αν ακούγεται κουφό εμένα η pj550 μου φαίνεται πιο φωτεινή.
Ισως να οφείλεται στην μεγάλη διαφορά φωτεινότητας ανάμεσα σε σπίτι και κατάστημα ή στο στρώσιμο αλλά δεν μπορώ να εξηγήσω τόση διαφορά.
Θα συμφωνήσω με τον Chris ότι είναι εντελώς άκυρος ο τρόπος που στήνονται οι τν στα καταστήματα. Plasma δίπλα σε led full hd ή σε χώρο με πολύ φωτισμό. Κλασσικές ατάκες του στύλ ¨οι lcd είναι ανώτερες κλπ"
Πάντως εγώ δύο φορές που είδα την pk550 με παραξένεψε...δεν ξέρω τι σκ... έφταιγε αλλά σαν να έβλεπα μια υποδεεστερη από την pj550. Iσως και να είχε πρόβλημα το συγκεκριμένο μοντέλο ή οι ρυθμίσεις του.
Καλές θεάσεις anyway
Η αλήθεια είναι ότι δεν έτυχε να δω την ΡΚ550 πουθενά.
Δεν πιστεύω όμως να είναι υποδεέστερη της PJ550. Κάποιος φίλος που να έχει εμπειρία και από τις δύο, ας μας πει όμως.
Είναι αντίστοιχο φαντάζομαι με την δική μου περίπτωση όπου είδα λίγο παραδίπλα από την PJ550, την Panasonic S20 και μου φάνηκε αρκετά πιο θολή και σκοτεινή. Αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και χειρότερη τηλεόραση. Αντιθέτως οι περισσότεροι ισχυρίζονται το αντίθετο και μάλιστα βάσει μετρήσεων.
Άρα δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος ακόμη και γι αυτό που βλέπεις στο ράφι ζωντανά καμιά φορά!:huh2:
Για να δείς ζωντανά μια plasma δεν πάς σε πολυκαταστήματα super market
Υπάρχουν μικρότερα καταστήματα με ειδικούς χώρους για να κρίνεις μια plasma Την PK 550 την έχω δεί ζωντανά σε σπίτι και την Panasonic G20 την βλέπω κάθε ημέρα Η LG μια χαρά φωτεινότητα έχει και εικόνα που θα έβαζε κάτω την καμμένη Sharp AQUOS και αρκετές πανάκριβες "LED"
Σε τέτοια μαγαζία μόνο για κανένα ψυγείο ή πλυντήριο
Τις πλασμα τις αδικει πολυ ο υπερβολικος φωτισμος που εχουν τα καταστηματα.
Ειναι αναλογο να πας να αγορασεις ηχεια και να εχουν μουσικη απο μεγαφωνα στο φουλ οποτε να μην μπορεις να ακουσεις το σετ που σε ενδιαφερει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.