χρονια πολλα σε ολους!
Λοιπον, μετακομισα, την παρελαβα και την συνεδεσα.
Πρωτη εντυπωση ... ΟΥΑΟΥ!
(απο τους αλλους γιατι εγω το ξερα
Ξεκινησα με το να κανω στρωσιμο απλα χωρις λογοτυπα και χωρις μαυρες μπαρες και στο 50 ολα. Ενω λοιπον το εβαλα και ξεκινησα ταινια (1080αρα και μονο που δεν εβαλα τα κλαμματα απο χαρα!) , με πηρε ο υπνος.
αποτελεσμα να ξυπνησω 5 ωρες μετα και ο media player να δειχνει τα μενου του. φυσικα κοιταξα για image retention και ναι σωστα καταλαβατε ... Ηταν εκει !
Δεν ανησυχησα. Πηγα παλι στις ρυθμισεις και ως δια μαγειας ειδα οτι δεν ειχεκρατησει τις προσωπικες μου ρυθμισεις αλλα ειχε παει στο THX.
Τα αλλαξα παλι και ειδα παλι ταινια.
Με υποτιτλους , σε φουλ οθονη.
αποτελεσμα?
Σε 5 λεπτα ειχαν φυγει ολες οι σκιες. Οποτε αφηστε τον καθε κουτο να λεει και να κινδυνολογει για το ir. Φευγει αμεσως. Και προφανως το αφησεις μονο καμια βδομαδα κια βαλε κανει burn in.
Κατα τα αλλα... Θορυβο το τροφοδοτικο δε βγαζει, η τηλεοραση πιανει σκονη ειδικα στη βαση και κα8ε 5 λεπτα ξεσκονιζω (παστρικοθοδωρα για μια lg...) , ειδα αρκετες φορες κατι πρασινα πιξελακια σα φλογες γυρω γυρω στην οθονη που ομως κρατουσαν λιγο (phosphor trails φανταζομαι...) και επισης μου κανει σα μειωση τασης οταν ειμαι στο μενου του media player που διαλεγω ταινια. ειναι σα σβηνει μονη της και αχνοφαινεται. Απαξ και βαλω ταινια ολα ειναι ρολοι.
Αυτα εχω να πω.
Σε 5 μερες παλι που θα φτιαξω κανονικες ρυθμισεις.
Α ναι.
οι 60 " ειναι ακριβως το σωστο μεγεθος γιασαλονι και για ανθρωπο που ειχε σε υπνοδωματιο 40αρα. Ηδη λεω αν επιανε και παραπανω τοιχο θα ηταν ακομα πιο καλα.
Καλη χρονια αν δε σας ξαναδω γιατι ουτε νετ δεν εχω ακομα στο νεο σπιτι (#$#$@$$# εταιριες )