LG PK550 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: LG PK550 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

κατα την διάρκεια αναπαραγωγής του break-in μπορείς να την τσιταρεις κανονικά χωρίς πρόβλημα .

Για την αναπαραγωγη του break-in ειναι καλυτερα να παιζει τσιταρισμενη (π.χ στο cinema) ή ειναι καλυτερο στις χαμηλες ρυθμίσεις?
Δηλαδη με τι στρωνει καλυτερα στο break-in?

Παιδια και μενα μου ειχαν πει στο πλαισιο οτι θα την φερουν στις 10 του μηνα.Αυτο μου το ειπαν τη τελευταια φορα που πηγα πριν την αγορασω τελικα απο αυτους που δε θελουν να ειμαστε κοροιδα......... Αλλα ειχα ξαναπαει στο πλαισιο αν θυμαμαι καλα 4 με 5 φορες και την ζητουσα.Παντα μου λεγανε οτι δεν υπαρχει και οτι θα ερθει στις ταδε του μηνα κ παντα πηγαινα την μερα που και καλα θα ερχοταν και παντα δεν ερχοταν.Συνεχως οι ημερομηνιες διναν και περναν.Και οταν την ειδα 749 ειπα την παιρνω τωρα οπου και αν την βρω.Και νομιζω εκανα καλα γιατι τωρα εχει 950.... Και δεν εχει καμια σχεση με τα νοικια που ειπε ο @!$#!$ πωλητης στον φιλο.Γιατι εδω και ενα εξαμηνο που την παρακολουθω πλαισιο και media και saturn την εχουν παντα στην ιδια τιμη.Οποτε αλλαζει ο ενας το αλλαζει και ο αλλος.Για να μη πω ειναι συνενοημενοι... Μονο ο Κοτσοβολος την εχει παντα ακριβα.

Το τι παίζει με τις ανατιμήσεις και τα καρτελομάγαζα είναι άλλη υπόθεση...άβυσσος η ψυχή των ανατιμητών. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές, ο tsampas π.χ. την έχει εδώ και λίγους μήνες σταθερά στα 755 με δωρεάν παράδοση σε όλη την Ελλάδα. Το γεγονός βέβαια ότι ένας φίλος παραπάνω είπε ότι έγινε ανατολικό ζήτημα για μια τηλεόραση με προβλημάτισε. Συν το γεγονός ότι αρχικά είχα απευθυνθεί σ'αυτούς, τους έστειλα mail και μου είπαν ότι το προϊόν θα παραγγελθεί από την lg και θα μου αποσταλεί με φορτηγό της αντιπροσωπείας (σα να μου λένε στεγνά ότι παίζουνε το ρόλο του μεσάζοντα και δεν έχουν ποτέ στοκ διαθέσιμο)° οπότε και το άφησα. Τώρα αν μένεις Αθήνα έχεις και άλλες επιλογές, ενδεικτικά http://www.skroutz.gr/s/264668/LG-50PK550-50".html Το πλαίσιο έκανε την έκπληξη μια βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα στα 749 αλλά φαίνεται ότι καβάλησε πάλι το καλάμι :slapface:...μάλλον θέλαν να ξεπουλήσουν με τη μία για να πληρώσουν κανά δώρο:smash: από κατάστημα τους λογικά μην περιμένεις να την πάρεις, με το που παίρνουν τα τεμάχια τα στέλνουν στις προπαραγγελίες :angel:

Last edited:
Εμένα για πρόπαραγγελια μου είπε αυτός..Τέσπα ίδωμεν! Ο κωτσόβολος με την λειτουργία "παζάρεψε το" κατεβαίνει στα 741-2 περίπου...Δέν ξέρω τι παίζει..(Το παζάρεψε το λειτουργεί σαν e-shop και γιαυτό κατεβάζουν τις τιμές)

Γεια σε ολους και καλη χρονια.Απο χθες ειμαι κι εγω κατοχος μιας lg pk550 50".Ηδη ξεκινησε η περιοδος στρωσιματος..Απο 29 crt sony 5 ετιας αλλα και μιας 23 " samsung lcd σε 50" plamsa..oyaoy..πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες..η τηλεοραση σχεδον επαιξε απο το memory stick ολες τις ταινιες που της εβαλα.. την αφησα απο το πρωι να παιζει zoom σε τηλεοραση με χαμηλωμενες ρυθμισεις και το βραδυ με ενα απαλο φως απο διπλανο χωρο σε υλικο 720p απλα γ@μ@γε...ειμαι σε 3 μετρα αποσταση..για αρχη μου φαινεται μεγααααλη αλλα ξερω οτι θα το συνηθισω..σε αρχικη ρυθμιση οταν ανοιξε με περιπου 60-70 αντιθεση και τα υπολοιπα στο 50 σε τηλεοπτικο σημα ηταν καλη..και αργοτερα υποθετω καλυτερη αλλα νομιζω οτι η τηλεοραση φωναζει απο την πρωτη στιγμη,"βαλε φορμες,ποτακι,αραξε σβησε φωτα ,βαλε μου εστω ενα 720p και απολαυσε το !!!!!!!απο αυριο break-in images,στρωσιματακι κι ελπιζω ολα καλα..ερωτηση..αν απο stickaki βαλουμε ταινια κι εχει πανω κατω μπαρες μπορουμε καπως να γεμισει η οθονη?χαιρομαι που μπηκα στην παρεα σας και που μοιραζομαι τις εμπειριες σας τις συμβουλες και την βοηθεια σας..

Για την αναπαραγωγη του break-in ειναι καλυτερα να παιζει τσιταρισμενη (π.χ στο cinema) ή ειναι καλυτερο στις χαμηλες ρυθμίσεις?
Δηλαδη με τι στρωνει καλυτερα στο break-in?

Στο break in δεν έχει πρόβλημα να είναι στο cinema αλλά επειδή θα κάνεις και άλλη χρήση όσο την στρώνεις (TV ,BR) μείωσε λίγο τις ρυθμίσεις για τις πρώτες ώρες για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

Στο break in δεν έχει πρόβλημα να είναι στο cinema αλλά επειδή θα κάνεις και άλλη χρήση όσο την στρώνεις (TV ,BR) μείωσε λίγο τις ρυθμίσεις για τις πρώτες ώρες για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

Ok ευχαριστω,θα τις αφησω χαμηλωμενες τις ρυθμισεις!

Ok ευχαριστω,θα τις αφησω χαμηλωμενες τις ρυθμισεις!

Παιδια για το dvd break-in επειδη φοβαμαι να το αφησω το cd το βραδυ μην παει και κολησει θεωρησα καλο να το μετατρεψω το CD σε αρχειο divX σε ενα στικακι και να το βαλω στην TV,μια χαρα παιζει αλλα δεν υπαρχει επιλογη για repeat στην τηλεοραση, μηπως ξερεται κανενα κολπο με κανα προγραμμα που να κανει το βιντεο να παιζει σε repeat απο το στικακι στην τηλεοραση???

... 'Οταν πατάω το κουμπί INFO στο τηλεχειρηστήριο της LG στα κανάλια της DIGEA η περιγραφή του προγράμματος είναι στα αγγλικά ενώ στα κανάλια της κρατικής τηλεόρασης (ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3, CINE + κλπ) είναι στα ελληνικά. Μπορεί να αλλάξει κάτι στις ρυθμίσεις της LG ώστε να είναι παντού στα ελληνικά;

.....

Παρατήρησε κανεις κάτι παρόμοιο; Κάποια λύση ή πληροφορία;

Απάντηση: Re: LG PK550 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παρατήρησε κανεις κάτι παρόμοιο; Κάποια λύση ή πληροφορία;

Ο κολλητός μου είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα (με άλλη τηλεόραση όμως) και με μια αναβάθμιση το έλυσε.

Δεν δοκιμάζεις και εσύ κανένα firmware update ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG PK550 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δηλ να τηλεφωνήσω στο service της LG ή γίνεται με άλο τρόπο;

Ευχαριστώ

Κατεβάζεις το update από το site της LG στον υπολογιστή σου, το περνάς σε ένα στικάκι USB και μετά το τοποθετείς στην υποδοχή USB της τηλεόρασης.
Η τηλεόραση το αναγνωρίζει και σε ρωτάει αν θες να ξεκινήσει η αναβάθμιση.

Υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες και στο site της LG,για να μη κάνεις κάποιο λάθος.

Update δεν υπάρχει στο site της LG.Πήρα και στην εξυπηρέτηση πελατών και το επιβεβαίωσε η ΤΥ.Μου είπε το παιδί να κάνω reset σε εργοστασικές ρυθμίσεις μήπως διορθωθεί.Είμαι στη δουλειά και θα το κάνω αργότερα.Δοκιμάστε το.Μιλάμε πάντα για την PK350

SERVICE MENU
1. ok (RC) + ok (TV) hold for 5, 60 or even 120 seconds
2. Menu (RC) + Menu (TV) hold for 60 seconds
3. Menu (RC) + ok (TV) hold for 60 seconds
4. ok (RC) + Menu (TV) hold for 60 seconds
5. Menu (RC) hold and wait for 10 seconds + Menu (TV) hold for both 10 seconds

Απάντηση: Re: LG PK550 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Update δεν υπάρχει στο site της LG.Πήρα και στην εξυπηρέτηση πελατών και το επιβεβαίωσε η ΤΥ.Μου είπε το παιδί να κάνω reset σε εργοστασικές ρυθμίσεις μήπως διορθωθεί.Είμαι στη δουλειά και θα το κάνω αργότερα.Δοκιμάστε το.Μιλάμε πάντα για την PK350

Νομίζω ο Δημήτρης που ανέφερε το πρόβλημα, έχει την 550!

Εκτός κι αν κατάλαβα λάθος..

Καλησπέρα και η δική μου 60PK550 το ίδιο κάνει τι να φταίει άραγε? Το σκεφτομαι να περασω εργοστασιακές ρυθμίσεις γιατί άντε να περάσω τα κανάλια από την αρχή....

Δε διορθώθηκε το πρόβλημα δυστυχώς...
Για παρ' εταίρω διαμαρτυρία, ας σπεύσουμε όλοι στην LG.
Συμπεριλάβατέ με στους κατόχους 50PK350

Last edited:
Άσχετη ερώτηση παιδιά. Το τηλεκοντρόλ φωτίζεται και άν ναι, είναι καθόλου καλό?