LG PK550 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

200w / h = ποσο παει ?
θα μας ταφαει η δεη????

σημερα τη βγαζω και εγω απο το κουτι και τη στηνω
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
o κιλοβατωρας αν θυμαμαι καλα εχει 0,11 ευρω και 0,08 ευρω το νυχτερινο

αυτο σημαινει πως αν το παλικαρι που εκανε τις μετρησεις ειναι αξιοπιστο(το μαραφετι του οχι ο ιδιος) στις 5 ωρες χρησης η τιβι καιει 10 λεπτα του ευρω.Παντως θελω κι εγω αυτο το μηχανηματακι να κανω γενικες μετρησεις στο σπιτι να δω τι ακριβως καιει και ποσο..!

Last edited:
Παντως πανε 2 χρονια και κατι με την sony 40w4000 στο σαλονι μου και την εχω παρασυνηθισει...Πριν λιγες μερες ειδα την 60pk250 στο πλαισιο της αγιας και μου τρεξανε τα σαλια..Οι ερωτησεις μου ειναι πολυ απλες:
1) Πειτε μου οτι οι 60 ιντσες δεν συνηθιζονται και σου ειναι υπεραρκετες οσο καιρος κ αν περασει....πλιιιιιζ:)
2)η pk250 εχει την engine 1 ενω η pk550 την engine 2. Οι διαφορες ειναι μονο στα τεχνικα χαρακτηριστικα ή δικαιολογουνται στο ματι τα 400 ευρω διαφορα?

ΥΓ μεγα σφαλμα οποιος αγορασε οτιδηποτε κατω απο 60 ιντσες...η διαφορα στα λεφτα ειναι αναξια μπροστα στην διαφορα της απολαυσης...

200 βαττώρες με τις ρυθμίσεις κοντά στο 50% να υποθέσω ???
ναι
Στο THX cinema mode(όχι bright room !) τι ένδειξη έχεις ?
Ευχαριστώ

θα σου πω ψεματα, γιατι δεν την εχω αφησει να παιξει πολυ στο thx. για μια ωρα παντως πηγε 300watt

παιδια μην ανχωνεστε με την καταναλωση... αν μετρησετε αλλες συσκευες στο σπιτι, πχ ηλεκτρικο καλοριφερ και δειτε τι καιει, θα σας φυγει το αγχος με την lg!!

Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα!
Ειμαι καινουργιος εδω και συνγχωρεστεμαι για τυχον λαθη!
Θέλω να μου πειτε αν γνωριζει καποιος ποιες διαφορες εχουν αυτες οι τηλεορασεις και αν ειναι η μια καλυτερη απο την αλλη 50pk550 - 50pk350
Ευχαριστω!!!

παιδιά έχω παρατηρήσει σήμερα το φαινόμενο του image retention πάνω στην PK550 την οποία πριν περίπου 3 εβδομάδες την πήρα. Την τελευταία εβδομάδα ασχολήθηκα με αυστηρό στρώσιμο. Τις προηγούμενες μέρες απλώς απέφευγα να έχω ένα κανάλι για αρκετή ώρα.
Σήμερα εμφανίστηκε το σήμα του ALTER και μάλλον επειδή έβλεπαν οι δικοί μου για 1-1,5 ώρα κάποια ταινία στο κανάλι αυτό.
Τι πρέπει να κάνω τώρα? Πως το εξαφανίζω?

Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα!
Ειμαι καινουργιος εδω και συνγχωρεστεμαι για τυχον λαθη!
Θέλω να μου πειτε αν γνωριζει καποιος ποιες διαφορες εχουν αυτες οι τηλεορασεις και αν ειναι η μια καλυτερη απο την αλλη 50pk550 - 50pk350
Ευχαριστω!!!

Ρε παιδια κανεις δεν ξερει αν εχουν διαφορες αυτες οι δυο τηλεορασεις?
Δεν με ενδιαφερει στις συνδεσεις, μονο στο θεμα ποιοτητα εικονας ποια υπερτερή απο τις δυο?

Εκτος απο τις συνδεσεις ειδα οτι η pk550 εχει ΤΗΧ ενω η pk350 δεν εχει!
Και παλι δεν βλεπω διαφορες οποτε ξαναρωταω μηπως εχει δει κανεις την pk350 να μου πει εντυπωσεις σε σχεση με την pk550?

Παιδια να παρω την 50pk350 που την εχει το getitnow επειδη δεν βρησκω την pk550 στην Κέρκυρα ή ειναι καλυτερη η pk550?

χρονια πολλα σε ολους!

Λοιπον, μετακομισα, την παρελαβα και την συνεδεσα.

Πρωτη εντυπωση ... ΟΥΑΟΥ!
(απο τους αλλους γιατι εγω το ξερα

Ξεκινησα με το να κανω στρωσιμο απλα χωρις λογοτυπα και χωρις μαυρες μπαρες και στο 50 ολα. Ενω λοιπον το εβαλα και ξεκινησα ταινια (1080αρα και μονο που δεν εβαλα τα κλαμματα απο χαρα!) , με πηρε ο υπνος.

αποτελεσμα να ξυπνησω 5 ωρες μετα και ο media player να δειχνει τα μενου του. φυσικα κοιταξα για image retention και ναι σωστα καταλαβατε ... Ηταν εκει !

Δεν ανησυχησα. Πηγα παλι στις ρυθμισεις και ως δια μαγειας ειδα οτι δεν ειχεκρατησει τις προσωπικες μου ρυθμισεις αλλα ειχε παει στο THX.
Τα αλλαξα παλι και ειδα παλι ταινια.

Με υποτιτλους , σε φουλ οθονη.

αποτελεσμα?

Σε 5 λεπτα ειχαν φυγει ολες οι σκιες. Οποτε αφηστε τον καθε κουτο να λεει και να κινδυνολογει για το ir. Φευγει αμεσως. Και προφανως το αφησεις μονο καμια βδομαδα κια βαλε κανει burn in.

Κατα τα αλλα... Θορυβο το τροφοδοτικο δε βγαζει, η τηλεοραση πιανει σκονη ειδικα στη βαση και κα8ε 5 λεπτα ξεσκονιζω (παστρικοθοδωρα για μια lg...) , ειδα αρκετες φορες κατι πρασινα πιξελακια σα φλογες γυρω γυρω στην οθονη που ομως κρατουσαν λιγο (phosphor trails φανταζομαι...) και επισης μου κανει σα μειωση τασης οταν ειμαι στο μενου του media player που διαλεγω ταινια. ειναι σα σβηνει μονη της και αχνοφαινεται. Απαξ και βαλω ταινια ολα ειναι ρολοι.

Αυτα εχω να πω.

Σε 5 μερες παλι που θα φτιαξω κανονικες ρυθμισεις.

Α ναι.
οι 60 " ειναι ακριβως το σωστο μεγεθος γιασαλονι και για ανθρωπο που ειχε σε υπνοδωματιο 40αρα. Ηδη λεω αν επιανε και παραπανω τοιχο θα ηταν ακομα πιο καλα.

Καλη χρονια αν δε σας ξαναδω γιατι ουτε νετ δεν εχω ακομα στο νεο σπιτι (#$#$@$$# εταιριες )

Η ίδια τηλεόραση με λιγότερες δυνατότητες - συνδέσεις. Κάνε μια σύγκριση στο site της LG.

Εχω κανει συγκριση,δηλαδη εχει την ιδια ποιοτητα εικονας με την 50pk550
και η διαφορα ειναι μονο στις συνδεσεις?

Συνήθως η διαφορά στα νούμερα με ίδιο κωδικό μοντέλου (PK) σημαίνει αυτό το πράγμα. Μια ματιά σε reviews στο internet και μια ερώτηση στην εξυπηρέτηση πελατών της LG θα βοηθήσει.

Συνήθως η διαφορά στα νούμερα με ίδιο κωδικό μοντέλου (PK) σημαίνει αυτό το πράγμα. Μια ματιά σε reviews στο internet και μια ερώτηση στην εξυπηρέτηση πελατών της LG θα βοηθήσει.

ok τωρα παραγγειλα την 50pk350 οταν ερθει θα σας πω εντυπωσεις!
Ευχαριστω!!!

ok τωρα παραγγειλα την 50pk350 οταν ερθει θα σας πω εντυπωσεις!
Ευχαριστω!!!

Παιδια ηρθε η 50pk350 οι εντυπωσεις ειναι...ΟΥΑΟΥ δεν παιζεται η εικονα της επαθα πλακα!!
Τωρα για το στρωσιμο εχω διαβασει καποια site αλλα δεν βρισκω πουθενα τι γινεται με τις ωρες λειτουργιας.
Δηλαδη ποσες ωρες πρεπει να ειναι ανοιχτη την μερα?
Συνεχομενα ή να κρυωνει και λιγο?
Ευχαριστω!!!

Απο προχθες ειμαι και εγω κατοχος αυτης της τηλεορασης.Απο εικονα της πρωτης στιγμης με αναπαραγωγη απο dvd με εχει αφησει απολυτα ικανοποιημενο.Φανταζομαι στο blue ray θα ειναι μαγεια.Δε μπορεσα να κατσω να παρατηρησω αρκετη ωρα την λεπτομερεια της εικονας γιατι σχεδον αμεσως την ρυθμισα να παιζει ζοομαρισμενη και με χαμηλο κοντραστ κτλ κτλ.Το μονο που μπορω να μιλησω κατηγορηματικα κιολας ειναι οτι η τηλεοραση δεν ζεσταινεται καθολου.Αν θυμαμαι καλα καποιοι εδω ειχαν πει οτι μπορεις να τηγανισεις αυγα πανω της...Αυτη τη στιγμη που γραφω η τηλεοραση παιζει συνεχομενα ενα 24ωρο ακριβως και αν βαλεις το χερι απο πισω πραγματικα δε νιωθεις καθολου ζεστη.Η 26αρα lcd που εχω μετα τις 2 ωρες λειτουργειας ψηνεις.....ρεγγα....

Απο προχθες ειμαι και εγω κατοχος αυτης της τηλεορασης.Απο εικονα της πρωτης στιγμης με αναπαραγωγη απο dvd με εχει αφησει απολυτα ικανοποιημενο.Φανταζομαι στο blue ray θα ειναι μαγεια.Δε μπορεσα να κατσω να παρατηρησω αρκετη ωρα την λεπτομερεια της εικονας γιατι σχεδον αμεσως την ρυθμισα να παιζει ζοομαρισμενη και με χαμηλο κοντραστ κτλ κτλ.Το μονο που μπορω να μιλησω κατηγορηματικα κιολας ειναι οτι η τηλεοραση δεν ζεσταινεται καθολου.Αν θυμαμαι καλα καποιοι εδω ειχαν πει οτι μπορεις να τηγανισεις αυγα πανω της...Αυτη τη στιγμη που γραφω η τηλεοραση παιζει συνεχομενα ενα 24ωρο ακριβως και αν βαλεις το χερι απο πισω πραγματικα δε νιωθεις καθολου ζεστη.Η 26αρα lcd που εχω μετα τις 2 ωρες λειτουργειας ψηνεις.....ρεγγα....

Πραγματι αυτο ηθελα να πω και εγω!
Δεν ζεστενεται καθολου οσες ωρες και να παιζει!