LG PK550 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δε πιστεύω να χωρίζει η οθόνη. Σχεδόν καμία τηλεόραση δε το έχει πια. Εγώ την πήρα απο Κώτσο. Δε το περίμενα να μου κάνουν καλή τιμή, πρώτη φορά, οπότε την τσίμπησα... Όσο για την κατανάλωση, τόσες λάμπες χαμηλής κατανάλωσης βάλαμε, σχεδόν τίποτα δε καίμε πια, ας πλερώσουμε και κάτι που μας αρέσει. υποθέτω με λογική φωτεινότητα (εμένα μιά χαρά μου φαίνεται η τηλεόραση απο φώς) και χωρίς επεξεργασίες ενεργοποιημένες δε θα καίει πολύ.

Last edited:
Εγώ την παράγγειλα 18 περίπου Απριλίου. Με είχανε πει τότε ότι θα αργήσει, αλλά παρόλα αυτά την πλήρωσα και περίμενα. Πήρα τηλέφωνο σήμερα και είπανε ότι πέμπτη το αργότερο Παρασκευή θα μου έρθει (Ερχόταν από Αθήνα).

Καλησπέρα.
Σε αυτούς που την έχουν ήδη. Έχει η τηλεόραση βύσματα για να μπορέσω να συνδέσω το στερεοφωνικό σε αυτήν. Τα βύσματα που έχω είναι αυτά τα καρφιά με κόκκινο και άσπρο χρώμα. Δεν γνωρίζω τι ονομασία έχουν.

RCA λέγονται φαντάζομαι ότι θες να περνεις ήχο από την tv στο στερεωφονικο σωστά;

Σωστος ο συντονιστης.

Ειχα σπασει το κεφαλι μου πως να το κανω και δεν μπορουσα να βρω ακρη.

Τη λυση με το SCART δεν την ειχα σκεφτει.

Απλη και ευκολη.

Να σαι καλα.

Δηλαδή γίνετε να πάρουμε τον ήχο που παίζει η TV από το Scart? Εχω την εντύπωση ότι το Scart είναι είσοδος μόνο όχι έξοδος. Για παράδειγμα αν η TV δείχνει ένα τηλεοπτικό κανάλι μπορούμε με αυτόν τον τρόπο από το Scart να πάρουμε τον ήχο από το Mega για παράδειγμα και να το συνδέσουμε στο στερεοφωνικό?

Για να μη ξεφευγουμε απ το θεμα μια τελευταια συντομη απαντηση για τα audio out απο Scart.

Πας σ' ενα οποιοδηποτε καταστημα ηλεκτρονικων και ζητας ενα adaptor για Scart.

Αυτο εχει τρια καλωδια. Ενα κιτρινο που ειναι εξοδος εικονας, σηματος composite, και δυο rca ενα κοκκινο και ενα ασπρο που ειναι οι εξοδοι ηχου ενα για καθε καναλι (αριστερα-δεξια).

Απο κει και περα τα κανεις οτι θελεις.

Βασικη προυποθεση οτι καποιο απο τα Scart της τηλεορασης ειναι εξοδος σηματος. Γιατι τα περισσοτερα συνηθως ειναι εισοδοι.

Last edited:
Απάντηση: Re: LG PK550 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ηρθεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Από αύριο εντυπώσεις....

Καλορίζικη...:2thumb22sup:

Όντως το SCART 1 βγάζει και ήχο!!! :2thumb22sup: Κρίμα μωρέ!! και ετοιμαζόμουn να να πάρω μερικά καλωδιάκια για αναβάθμιση!! Ήχο απο το media player όμως ούτε απο οπτική ούτε απο scart...

Το μεσημερι παραλαμβανω κι εγω. Μπορω να σας διηγηθω μεγαλη ιστορια με τη συγκεκριμενη τηλεοραση, αλλα ελπιζω για καλο τελος συντομα.
Θα σας μεταφερω εντυπωσεις μολις τη σεταρω.
Καλως σας βρηκα!

Καλώς ήρθες στη παρέα μας...-bye-

...με το καλό να την παραλάβεις και περιμένουμε εντυπώσεις...:2thumb22sup:

Μπορω να σας διηγηθω μεγαλη ιστορια με τη συγκεκριμενη τηλεοραση, αλλα ελπιζω για καλο τελος συντομα.
Θα σας μεταφερω εντυπωσεις μολις τη σεταρω.
Καλως σας βρηκα!

Αν δεν σου κάνει κόπο για πές μας την ιστορία. :ears:

Επειδή και εγώ έχω παραγγείλει την συγκεκριμένη τηλεόραση απο τις 20 Απριλίου και πριν απο λίγο που επικοινώνησα με το κατάστημα (που την παρήγγειλα) μου είπαν να την περιμένω μετά τις 15 Μαίου! Ελεος ! :twoguns:

Κι εγω παιδια εχω παραγγειλει και ειμαι στην αναμονη.

Ηθελα να ρωτησω κατι. Το Break-in για το στρωσιμο, θα πρεπει οποσδηποτε να το καψω σε dvd, η μπορω να το βαλω να τρεχει κι απο φλασακι USB;

Φίλε amallos καλώς ήρθες στη παρέα μας η ερώτησή σου σχετικά με την σύγκριση μοντέλων...

καλησπέρα σας.
καθότι νέος στην παρέα, παρακαλώ για την επιείκειά σας.

είμαι ανάμεσα σε 50g20 και σε 50pk550.
η ερώτησή μου είναι αν στην πραγματικότητα
α) η προφανώς καλύτερη κίνηση της 50g20,
β) οι λιγότερες ανακλάσεις και
γ) η ενδεχομένως μικρότερη πιθανότητα για burn in
δικαιολογούν τα περίπου 600 διαφορά.
εκτός αν μου ξεφεύγει κάποια άλλη τρανταχτή διαφορά.
ευχαριστώ

..... μεταφέρθηκε στην 'Αγορά νέας τηλεόρασης'.... εδώ

..μιας και το συγκεκριμένο νήμα αφορά μόνο την ΡΚ550, καλώς ήρθες και πάλι... -bye-