LG PK550 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Στο αγγλικό site της LG βλέπω μιά PK590, η οποία έχει και DLNA. Ξέρουμε αν τυχόν θα έρθει Ελλάδα?

Ψήνομαι για την 550, αλλά μην χάσουμε και το Lan για κάνα 50άρικο, αν είναι να έρθει στο σύντομο μέλλον...

Εδώ δεν φέρνουν την 550 καλά καλά, θα φέρνουν την 590!!!!??????

Την σειρά 7xx την έχουν ξεχάσει τελείως!

Τι ψάχνεις να βρεις...

Ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα κι εγω και μου το αντικατεστησαν αμεσως !!!

Πήρα τηλέφωνο λοιπόν κι εγώ για το τηλεκοντρόλ και την επόμενη μέρα μου το αντικατέστησαν με καλύτερο! Το καινούργιο είναι και φωτιζόμενο!!! LG ρεεεεεεεε.... :grinning-smiley-043

Ρε παιδια το θέμα με τις αγγλικές πληροφορίες προγράμματος (οχι greekglish) που είχα ρωτήσει παλαιότερα το έχει κανείς άλλος? Στην lg ψαχνόντουσαν όταν τους το ανέφερα για το συγκεκριμένο μοντέλο...είναι προφανώς θέμα που θέλει firmware update αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν το έχει αναφέρει κανείς άλλος...έγω τους έιπα πάντως να το λάβουν υπόψη σε μελλοντική αναβάθμιση

Παρακαλώ να συμπεριλιφθώ στους κατόχους. Την παρέλαβα σήμερα - θα ανοιχτεί σε 2 εβδομάδες περίπου οπότε απο αρχές Σεπτεμβρίου θα γράψω τις πρώτες εντυπώσεις
Ευχαριστώ

Re: Απάντηση: LG PK550 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παρακαλώ να συμπεριλιφθώ στους κατόχους. Την παρέλαβα σήμερα - θα ανοιχτεί σε 2 εβδομάδες περίπου οπότε απο αρχές Σεπτεμβρίου θα γράψω τις πρώτες εντυπώσεις
Ευχαριστώ

Που την πήρες τελικά και πόσο ?
Καλοθέατη.

μετά απο 600 χρόνια ψάξιμο απο το artcool - interactive 775€. Εϊναι το τρίτο στο skroutz (νομίζω έχει μείνει ακόμα μία διαθέσιμη)
ευχαριστώ

Καλησπέρα και εγώ μετά από τρελό ψάξιμο την αγόρασα χτες απο το ίδιο κατάστημα.

Έχω 3 απορίες προς τους παλιούς κατόχους

1)Σε μερικές ταινίες στο usb που βζάζει τις μαύρες μπάρες μπορείς να κάνεις zoom;

2)Για να διαβάσει τους υποτιτλούς θέλεί κάτι ιδιαίτερο;

3)Επειδή έχω μπερδευτή για το στρώσιμο να τα βάλω όλα στο 40%;

Ευχαριστώ.

Υποτιτλούς τελικα παίζει μια χαρα.
Ταινίες παίζει εκτός από dts ήχο(ελπίζω να το λύσουνε με firmware)
απλά σε μερικές μου εμφανίζει τις μαύρες μπάρες πάνω κάτω και στο usb mpde δεν έχει zoom(;).

Υποτιτλούς τελικα παίζει μια χαρα.
Ταινίες παίζει εκτός από dts ήχο(ελπίζω να το λύσουνε με firmware)
απλά σε μερικές μου εμφανίζει τις μαύρες μπάρες πάνω κάτω και στο usb mpde δεν έχει zoom(;).

τζαμπα θα ελπιζεις για dts δεν προκειτε να φτιαχτει με firmware

ρε παίδια την σταθμη μαύρο την έχετε στο χαμηλό ή στο υψηλό?

στο χαμηλό σε μερικές περιπτώσεις νομίζω ότι χάνω πληροφορία (με φωτεινότητα στο 50 και αντιθεση δοκιμάζω απο 75 ως 90) ενω στο υψηλό έχω όλες τις διαβαθμίσεις του σκουρου γκρι αλλα μαυρο πουθενά. Ενδιάμεση ρυθμιση δεν υπάρχει? εχω τρεξει και τον οδηγό εικόνας.

LG 50PK590 Review

50pk590.jpg

It’s been a while since we reviewed an LG Plasma HDTV here at HDTVTest, and since then, the company has taken both forward and backward steps with its plasma range. The black level performance of the 50PK590 is considerably better than previous LG Plasmas (which portrayed dark scenes with an unmistakable greyish mist), but unwanted video processing now means that 1080p HD material doesn’t look as naturally detailed as it does on the best Plasma screens. Additionally, input lag has taken a turn for the worse, which will irritate gamers.

With this said, LG forcing unwanted Sharpening on HD video signals is going to mean little for average consumers who just want a large-screen TV for a comparatively small amount of money. The trouble here is that a large Plasma TV is more likely to appeal to videophiles who will be annoyed by the artefacts that this process causes. In such a fiercely competitive market, we can’t understand why LG’s engineers would deliberately shoot themselves in the foot with this sort of meddling.

Our biggest complaints relate more to what the LG 50PK590 could have been (a no-holds-barred recommendation), rather than what it is. As it stands, it still offers tremendous value for money when you remember that for £700, you’re getting a large Plasma display that puts out a very respectable image. This sort of price range is typically the domain of LCD TVs, and to review a HDTV at this price level which is free of LCDs’ many flaws, is very refreshing. We don’t feel that the less-than-perfect HD performance should drop the LG 50PK590 down to “Average” level, because there is still a lot to like, especially given the plasma’s bargain pricing. It’s the fact that LG are not alone in the “budget Plasma” arena that stops it from receiving a hearty Recommendation, but buyers who want to go large on a budget are advised to check it out.

qualified.gif

http://www.hdtvtest.co.uk/news/lg-50pk590-60pk590-20100824823.htm

Το Σάββατο την παρέλαβα κι εγώ. Άψογο τόπικ μιας και μου έλυσε όλες τις απορίες και τους ενδοιασμούς μου χωρίς να χρειαστεί να ποστάρω καμία ερώτηση! Μπράβο σας!

Παίζει ήδη εδώ και 78ώρες περίπου ασταμάτητα break-in για το στρώσιμο αν και δεν με βλέπω να κρατιέμαι μέχρι τις 200 ώρες... :(

Καλημέρα παιδιά.
Στο ερώτημα LG PK550 / Panasonic 42' S20, τι απαντάει κανείς?
Να υποθέσω ως προς την συνολική ποιότητα εικόνας υπερτερεί η Panasonic?
(από λεφτά είναι πάνω κάτω τα ίδια από ότι βλέπω στο Σκρούτζ, με 40 πιο φτηνή η Panasonic)
Ευχαριστώ.