Φίλε Yperion υποθέτω όλα αυτά που γραφείς στηρίζονται σε διαφορές κριτικές από περιοδικά ή Site. Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ δύσκολο να δεις δυο τηλεοράσεις τέτοιες διπλά διπλά όποτε να καταλάβεις τις διαφορές τους. Εγώ δεν εμπιστεύομαι τέτοιες κριτικές ή όλες τις κριτικές ιδικά από τα Ελληνικά περιοδικά . Οι μικρές διαφορές δεν μπορούν να φανούν παρά αν οι τηλεοράσεις είναι διπλά διπλά και με το ίδιο υλικό ( ταινία ). Παραδείγματος χάρη είδα την διάφορα στην εκθεση3D της V20 και της G20 , αν δεν τις δεις μαζί το μόνο που θα σε ενθουσίαση είναι η καλύτερη εμφάνιση της V20 διότι έχει καλύτερα υλικά στην εμφάνιση της, το κουτί της. Όποτε το ότι η S20 είναι καλύτερη από την PK550 δεν την δέχομαι, επίσης για εμένα παίζει ρόλο πολύ και η εμφάνιση της τηλεοράσεως, την S20 την θεωρό άσχημη και δεν θα την αγόραζα ποτέ ,ενώ την PK 550 την θεωρό όμορφη . Πολλοί φίλοι όταν τους πρότεινα τις Panasonic αρνούνται να τις αγοράσουν λόγο εμφάνισης, δεν θα βάζανε κάτι άσχημο στο σαλόνι τους . Προσωπικά τους καταλαβαίνω, πέρυσι πλήρωσα την ασύρματη Sony 46´2600 γιατί ήταν όμορφη , αντικατέστησα μια Panasonic . Το λάθος μου ήταν πως αντικατέστησα μια Plasma με μια LCD όποτε σε ένα χρόνο , τόσο την άντεξα, ξαναπήρα Plasma Samsung 6900.