LG Plasma 60" - LG60PN6500

FrankyGR

Established Member
25 March 2008
173
Λέω να πάω στις 60". Τώρα έχω την LG50PQ3000 plasma 5ετίας. (Κάηκε το τροφοδοτικό μάλλον).
Παιδιά τι λέτε για αυτή. Το ξέρω ότι οι πλάσμα είναι ξεπερασμένες πια αλλά εμένα με ενδιαφέρει προτίστως η ποιότητα εικόνας.
Δεν με ενδιαφέρουν smart, 3d, media players. Έχω ps4 και mede8er 100X3d.

Η συγκεκριμένη είναι προπέρσινη. Κοίτα καλύτερα το περσινό μοντέλο, PB5600.

Την εικόνα που θα δεις με την 60αρα plasma της lg δε θα την δεις σε καμια lcd μέχρι τα 1000 ευρώ.
Την πήρε ο θείος μου και η εικόνα είναι φοβερή και για τα χρήματα της θα την χαρακτηριζα εκπληκτική.

Λέω να χτυπήσω την 60PB5600 την βρίσκω 575. Τι λέτε ? Ή να περιμένω Αύγουστο ? Για να συνδέσω ps4 είμαστε ΟΚ ?

Εφόσον δεν την χρησιμοποιείς πολλές ώρες για gaming θα είσαι εντάξει. Απλά, υπάρχει μόνο μία θύρα HDMI. Τώρα, μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να εξαντληθούν τα αποθέματά της, οπότε ίσως είναι ρίσκο να περιμένεις πολύ.

Re: LG Plasma 60" - LG60PN6500

Αύριο πρωι πρωι................
Για στρώσιμο τι ρυθμίσεις προτείνετε ?

Απλά μην έχεις πολύ ψηλά την αντίθεση. Κατά τα άλλα, προβολή υλικού κυρίως σε full screen. Δηλαδή, με ταινίες (ή σειρές) σε 16:9 aspect ratio θα είσαι μια χαρά στην αρχή.

Απλά μην έχεις πολύ ψηλά την αντίθεση. Κατά τα άλλα, προβολή υλικού κυρίως σε full screen. Δηλαδή, με ταινίες (ή σειρές) σε 16:9 aspect ratio θα είσαι μια χαρά στην αρχή.

Ευχαριστώ

Ρε παιδιά δηλαδή όταν είναι φωτεινό το δωμάτιο δεν βλέπεις τίποτα ? Με την plasma LG 50PG3000 δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα.
Είμαι έτοιμος για αγορά....................... (Γλίτωσα και την παντόφλα :flute: )

Ρε παιδιά δηλαδή όταν είναι φωτεινό το δωμάτιο δεν βλέπεις τίποτα ? Με την plasma LG 50PG3000 δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα.
Είμαι έτοιμος για αγορά....................... (Γλίτωσα και την παντόφλα :flute: )

εφοσων ειχες πλασμα δεν αλλαζουν και πολυ αυτα..απλα με led δεν θα ειχες θεμα με φωτεινοτητα..παντως δεν προτεινεται πλασμα σε φωτεινο δωματιο μιας και το μαυρο γινεται γκρι...σε σκοτεινο δωματιο αλλαζει αυτο..

Αλλά για να πάρεις LED με αυτή την ποιότητα θέλεις 2000 Ευρώ .....................

Αλλά για να πάρεις LED με αυτή την ποιότητα θέλεις 2000 Ευρώ .....................

ειναι πιο ακριβες και δεν υπαρχει λογος να πας σε led εαν βλεπεις σε χαμηλο φωτισμο και δεν χρησιμοποιεις στατικες εικονες και λογοτυπα..

Την παράγγειλα............................................................595 μαζί με μεταφορικά (από Θεσσαλονίκη).