underdog
Supreme Member
Πιό κάτω άκουσα, θα δούμε... πάντως είναι πιό όμορφη από την Πάννυ (για εικόνα δεν ξέρω). Α, και η 50αρα Πανυ θα αργήσει αρκετά... :award:
To οτι το μαυρο οντως πλησιαζει αυτο της Kuro δεν βλεπω να σχολιαζεται.
Μαζι με τις νεες Panasonic ο ανταγωνισμος φουντωνει για την Pioneer.
Bεβαια η τελευταια ανετα με την νεα σειρα που θα βγαλει το καλοκαιρι μπορει να στειλει τον ανταγωνισμο παλι αδιαβαστο.
Σύμφωνα με μετάφραση του Σουηδικού review από Ελληνοσουηδέζα φίλη, η TV δείχνει τις 24π πηγές στα 72Hz!
Τι νέα από τον πόλεμο των σKuroν;
Την έχω σχεδόν κλείσει και από review στο νετ τίποτα....μόνο το σουηδικό που την εκθειάζει. Πάντως από εμφάνιση σκίζει! :worshippy:
Εγώ παραμένω επιφυλακτικός. Θα μου κάνει τρομερή εντύπωση αν η LG καταφέρει να χτυπήσει τις αντίστοιχες Panasonic σε απόδοση. Σε μια τέτοια περίπτωση μιλάμε για τρομερή πρόοδο από την συγκεκριμένη εταιρία.
Πρώτα τα καλά νέα, πρόκειται για το αντίστοιχο αμερικάνικο μοντέλο PG60. 4 HDMI , USB, PCMCIA, Just Scan λειτουργία, δέχεται 1080/24.
Από την άλλη, δεν είναι 100Hz και κάνει 3:2 pulldown (ΜΑΛΛΟΝ, οι Σουηδοί γράφουν άλλα).
Και η Samsung ηταν πιο πισω απο την Panasonic αλλα με την προηγουμενη γενια πλασμα την εφτασε ενω πολλοι λενε οτι την ξεπερασε κιολας.
Σόρρυ αλλά δεν κρατιέμαι.
Οι 60άρες οι καινούριες (αυτές που διαβάσαμε ,Full HD isf calibr,etc..),πότε θα κυκλοφορήσουν ξέρουμε?
Εγώ εκεί θα πάω.
Γιατί από τις 55'' να κατέβω στις 50'' ούτε με σφαίρες ! (είπαμε δεν είμαι το πρώτο κεφάλι αλλά όχι και τόσο γκάγκας..:ADFADF1
Προβόλι δεν παίζει με τίποτα στο χώρο μου,οπότε η μόνη αναβάθμιση είναι 60''..:Banane0:
Πάντως αξίζει να περιμένω γιατί οι 60άρα της Κούρο κάνει όσο ο Dila ο 100άρης.Δεν με παίρνει για άλλο "¨επισκευαστικό" δάνειο !
.:smash:
Ναι Γιώργο μου,αλλά άλλο 4.500 και άλλο σχεδόν τα διπλά που έχει η αντίστοιχη κούρο..:smash:
Οπότε περιμένω..εδώ !:ADFADF1:
Συμβαίνει συχνά με πολλά μοντέλα στην Αμερική μην αγχώνεσαι, οι Ευρωπαικές θα είναι 100Hz. Εδώ τα χαρακτηριστικά από την Γερμανική σελίδα 50PG6000
Δεν έχεις άδικο. Ίσως να είμαι αρνητικά προκατειλημμένος με τις LG![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.