LG Plasmas ... Better Than Kuro ?

Πιό κάτω άκουσα, θα δούμε... πάντως είναι πιό όμορφη από την Πάννυ (για εικόνα δεν ξέρω). Α, και η 50αρα Πανυ θα αργήσει αρκετά... :award:

To οτι το μαυρο οντως πλησιαζει αυτο της Kuro δεν βλεπω να σχολιαζεται.

Μαζι με τις νεες Panasonic ο ανταγωνισμος φουντωνει για την Pioneer.

Bεβαια η τελευταια ανετα με την νεα σειρα που θα βγαλει το καλοκαιρι μπορει να στειλει τον ανταγωνισμο παλι αδιαβαστο.

Γιάννη από οτι φάνηκε από τα πρωτότυπα στην CES, θα τον στείλει ... :award:

Απλά τώρα με 1800 Ευρώ (ή λιγότερα) θα έχουμε στο σαλόνι μας μια εξαιρετική πενηντάρα είτε LG είτε Panasonic και αυτό λέει πολλά ...

Σύμφωνα με μετάφραση του Σουηδικού review από Ελληνοσουηδέζα φίλη, η TV δείχνει τις 24π πηγές στα 72Hz!

Αυτο ειναι καλο.

Το 24p μετατρεπεται σε πολλαπλασια απο ολες τις τηλεορασεις που κανουν σωστη αναπαραγωγη του.

Δηλαδη 48/72/96/120 Hz.

To 48 δεν χρησιμοποιειται λογω flicker.

Την έχω σχεδόν κλείσει και από review στο νετ τίποτα....μόνο το σουηδικό που την εκθειάζει. Πάντως από εμφάνιση σκίζει! :worshippy:

Εγώ παραμένω επιφυλακτικός. Θα μου κάνει τρομερή εντύπωση αν η LG καταφέρει να χτυπήσει τις αντίστοιχες Panasonic σε απόδοση. Σε μια τέτοια περίπτωση μιλάμε για τρομερή πρόοδο από την συγκεκριμένη εταιρία.

Μακάρι να εκπλαγώ ευχάριστα, όσες περισσότερες επιλογές τόσο το καλύτερο.:ernaehrung004:

Υ.Γ Στο άλλο review από τα δύο σουηδικά που έδωσα το συμπέρασμα είναι "LG:s nya lyxmodell har ingen chans mot en Pioneer bildmässigt, men för den sakens skull betyder det inte att skärmen gör bort sig. Den klarar sig riktigt bra för prisklassen och vinner en hel del på den exklusiva designen." Αν κατάφερα να το μεταφράσω σωστά λέει πως η LG δεν μπορεί να συγκριθεί με τις Pioneer, αλλά παραμένει καλή επιλογή για τα χρήματά της και με ενδιαφέρον design.

Σόρρυ αλλά δεν κρατιέμαι.

Οι 60άρες οι καινούριες (αυτές που διαβάσαμε ,Full HD isf calibr,etc..),πότε θα κυκλοφορήσουν ξέρουμε?

Εγώ εκεί θα πάω.
Γιατί από τις 55'' να κατέβω στις 50'' ούτε με σφαίρες ! (είπαμε δεν είμαι το πρώτο κεφάλι αλλά όχι και τόσο γκάγκας..:ADFADF1:)
Προβόλι δεν παίζει με τίποτα στο χώρο μου,οπότε η μόνη αναβάθμιση είναι 60''..:Banane0:
Πάντως αξίζει να περιμένω γιατί οι 60άρα της Κούρο κάνει όσο ο Dila ο 100άρης.Δεν με παίρνει για άλλο "¨επισκευαστικό" δάνειο !

.:smash:

Πρώτα τα καλά νέα, πρόκειται για το αντίστοιχο αμερικάνικο μοντέλο PG60. 4 HDMI , USB, PCMCIA, Just Scan λειτουργία, δέχεται 1080/24.
Από την άλλη, δεν είναι 100Hz και κάνει 3:2 pulldown (ΜΑΛΛΟΝ, οι Σουηδοί γράφουν άλλα).

Επίσης μοιράζεται κοινό μάνουαλ με τις νέες LCD αλλά και με το PG7000, το hi end μοντέλο που στις ΗΠΑ είναι PG70.

Η έρευνα συνεχίζεται....

Εγώ παραμένω επιφυλακτικός. Θα μου κάνει τρομερή εντύπωση αν η LG καταφέρει να χτυπήσει τις αντίστοιχες Panasonic σε απόδοση. Σε μια τέτοια περίπτωση μιλάμε για τρομερή πρόοδο από την συγκεκριμένη εταιρία.

Και η Samsung ηταν πιο πισω απο την Panasonic αλλα με την προηγουμενη γενια πλασμα την εφτασε ενω πολλοι λενε οτι την ξεπερασε κιολας.

Χμμ...περίεργα πράγματα. Η PG60 και 70 στις ΗΠΑ είναι 1080π. Η μόνη 720π εκεί είναι η PG20, αλλά με 3 HDMI!
Μάλλον μιλάμε για διαφορετική σειρά μεταξυ Ευρώπης - ΗΠΑ....

Πρώτα τα καλά νέα, πρόκειται για το αντίστοιχο αμερικάνικο μοντέλο PG60. 4 HDMI , USB, PCMCIA, Just Scan λειτουργία, δέχεται 1080/24.
Από την άλλη, δεν είναι 100Hz και κάνει 3:2 pulldown (ΜΑΛΛΟΝ, οι Σουηδοί γράφουν άλλα).

Συμβαίνει συχνά με πολλά μοντέλα στην Αμερική μην αγχώνεσαι, οι Ευρωπαικές θα είναι 100Hz. Εδώ τα χαρακτηριστικά από την Γερμανική σελίδα 50PG6000

Και η Samsung ηταν πιο πισω απο την Panasonic αλλα με την προηγουμενη γενια πλασμα την εφτασε ενω πολλοι λενε οτι την ξεπερασε κιολας.

Δεν έχεις άδικο. Ίσως να είμαι αρνητικά προκατειλημμένος με τις LG ;)

Re: Απάντηση: LG Plasmas ... Better Than Kuro ?

Σόρρυ αλλά δεν κρατιέμαι.

Οι 60άρες οι καινούριες (αυτές που διαβάσαμε ,Full HD isf calibr,etc..),πότε θα κυκλοφορήσουν ξέρουμε?

Εγώ εκεί θα πάω.
Γιατί από τις 55'' να κατέβω στις 50'' ούτε με σφαίρες ! (είπαμε δεν είμαι το πρώτο κεφάλι αλλά όχι και τόσο γκάγκας..:ADFADF1:)
Προβόλι δεν παίζει με τίποτα στο χώρο μου,οπότε η μόνη αναβάθμιση είναι 60''..:Banane0:
Πάντως αξίζει να περιμένω γιατί οι 60άρα της Κούρο κάνει όσο ο Dila ο 100άρης.Δεν με παίρνει για άλλο "¨επισκευαστικό" δάνειο !

.:smash:

Δημήτρη δυστυχώς μετά τις 50'' όλες οι πλάσμα κάνουν αρκετά μεγάλο άλμα στις τιμές, δεν είναι μόνο θέμα της Pioneer. Oι 58άρες της Panasonic (PZ700) και οι 60άρες της LG (PF95) κοστίζουν γύρω στα 4500 , ενώ οι αντίστοιχες 50άρες παίζουν λίγο πάνω από τα 2000 .

Υποθέτω πως και η 60PG7000 που περιμένεις θα παίζει σε αντίστοιχες τιμές.

Ναι Γιώργο μου,αλλά άλλο 4.500 και άλλο σχεδόν τα διπλά που έχει η αντίστοιχη κούρο..:smash:

Οπότε περιμένω..εδώ !:ADFADF1:

Δημήτρη, σε βλέπω για το club των αναποφάσιστων :D

Video της LG 50PG60 από το Cnet στην CES08!
Πανέμορφη και δεν επηρεάστηκε καθόλου από τη γωνία θέασης! Το μαύρο φαίνεται πολύ καλό εκτός από τα πλάνα που την χτυπάει ο προβολέας της κάμερας ακριβώς από απέναντι.

Συμβαίνει συχνά με πολλά μοντέλα στην Αμερική μην αγχώνεσαι, οι Ευρωπαικές θα είναι 100Hz. Εδώ τα χαρακτηριστικά από την Γερμανική σελίδα 50PG6000

Δεν έχεις άδικο. Ίσως να είμαι αρνητικά προκατειλημμένος με τις LG ;)

To manual που δεν λέει για 100Ηζ από το γερμανικό σάιτ το κατέβασα.