Πάρα πολυ ενδιαφέρουσα αναβάθμιση, σκεφτόμουν και εγώ ακριβώς την ίδια κίνηση. Θα περιμένω με ανυπομονησία τις αναλυτικές εντυπώσεις σου και την σύγκριση των δύο!
Πάρα πολυ ενδιαφέρουσα αναβάθμιση, σκεφτόμουν και εγώ ακριβώς την ίδια κίνηση. Θα περιμένω με ανυπομονησία τις αναλυτικές εντυπώσεις σου και την σύγκριση των δύο!
Καλορίζικη και καλές θεάσεις....
Μεγεια...
Ευχαριστο αυτο που λες για το τηλεοπτικο σημα...με NOVA την εχεις δοκιμασει καθολου?
Καλορίζικη και καλές θεάσεις. Όσον αφορά το μέγεθος και μένα η 55Β650 πλέον μετά από μια βδομάδα μου φαίνεται μια απλά μεγάλη τηλεόραση. Αχ, με βλέπω σε κανένα χρόνο να ψάχνω προβολέα - αν δε με χωρίσει η γυναίκα μου.![]()
Κατα τη γνώμη μου, μεμβ´ρανη που ξεφλουδίζει αμέσως είναι το λογικό να αφαιρεθεί καθώς ούτως ή άλλως με τον καιρό οπωσδήποτε θα φύγει.
Δεν είδα ποτέ πλάσμα που να έχει κάτι άλλο πάνω από το γυαλί της οθόνης (αντιληπτό εννοώ).
Τελικα την ιδια απορια ειχαν και κατοχοι της σειρας PQ6000 οπου υπαρχει σχετικο thread στο avforums. Γραφτηκαν αρκετες αποψεις, κανεις ομως δεν ηταν 100% σιγουρος. Η ποιο λογικη γνωμη ηταν οτι αυτη η μεμβρανη ειναι κατα των αντανακλασεων (anti-glare film) και οτι δεν πρεπει να αφαιρεθει... Την αφησα κι εγω αν και λιγο την εχω ξεκολησει στην κατω δεξια γωνια αλλα δεν φαινεται.. Παντως και στην Αγγλικη αντιπροσωπεια της LG που ρωτησαν δεν ηξεραν κατι.. Τι να πω.. :huh2:
Αν η μεμφρανη οπως την τραβας απο το πλαι ξεκολαει χωρις να αφηνει ιχνη παει να πει οτι ειναι προστατευτικη για την μεταφορα της τηλεορασης ,ουτε μια στο εκ. δεν ειναι anti glare και χαζομαρες...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.