LG PV350 / Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG PV350 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

μάλλον έχεις ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας, απο το πλήκτρο "eco" στο τηλεκοντρόλ την προσαρμόζεις ανάλογα ή την απενεργοποιείς ώστε η εικόνα πάντα να είναι στις προσαρμοσμένες ρυθμίσεις.

Καλησπέρα στη παρέα σας,μήπως μπορείτε να μου πει κάποιος τα HDMI που διαθέτει η εν λόγω tv είναι τα 1.3 ή 1.4;Ρωτάω για αγορά και AV ενισχυτή προκειμένου να πάω
σε νέο μοντέλο ή παλιότερο μοντέλο demo ή μεταχειρισμένο που θα είναι και φθηνότερο λογικά.Το 3D στην tv δεν με απασχολεί αλλά το ARC ίσως βοηθάει.

Νομίζω ότι είναι το 1.3 (το εγχειρίδιο που κοίταξα πάντως δεν ανέφερε κάτι). Για να είσαι 100% σίγουρος μίλα με την LG

κανεις απο το κατοχους να μας πει για Gaming?

input lag κτλ???

μάλλον έχεις ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας, απο το πλήκτρο "eco" στο τηλεκοντρόλ την προσαρμόζεις ανάλογα ή την απενεργοποιείς ώστε η εικόνα πάντα να είναι στις προσαρμοσμένες ρυθμίσεις.
Κατάλαβα τι λες, αλλά δεν νομίζω ότι το είχα ενεργοποιήσει , αλλά ίσως κάποιος άλλος στο σπίτι να το είχε κάνει "τυχαία" ,αλλά και πάλι δεν το νομίζω...

Ευχαριστώ,για την απάντηση kostas-p αλλά με βλέπω για καινούργιας σειράς AV ενισχυτή αφού καποιοι προηγούμενοι που ρώτησα μάλλον δεν υπάρχουν.
Στο site της LG πάντως δεν αναφέρει τίποτα σχετικό.

Κατάλαβα τι λες, αλλά δεν νομίζω ότι το είχα ενεργοποιήσει , αλλά ίσως κάποιος άλλος στο σπίτι να το είχε κάνει "τυχαία" ,αλλά και πάλι δεν το νομίζω...

για δες το..γύρισέ το στην απενεργοποίηση. Πάντως η τηλεόραση έχει ένα τέτοιο σύστημα μείωσης φωτισμού ανάλογα το φωτισμό του χώρου. Και σε εμένα το έχει κάνει.

κανεις απο το κατοχους να μας πει για Gaming?

input lag κτλ???

Απο τη μικρή μου εμπειρία σε games (PS3) η τηλεόραση τα πάει καλά. Ειδικά σε dynamic mode για τα χρώματα..κάτι που σε νοιάζει πολύ στο παιχνίδι είναι πολύ καλή. Ίσως σε κάποιες γρήγορες σκηνές να παρατηρείς το είδωλο αλλά πιστεύω πάλι ότι αυτό να φαίνεται όταν εσύ θες να το δείς...είναι κάτι που κατά τη προσωπική μου άποψη δεν επηρεάζει τη λειτουργία της.
Βέβαια τα παιχνίδια που έχω παίξει δεν είναι παρά μόνο pro-evolution και μερικά action (πχ. assasin's, GTA, κλπ). Μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος, αν και τη συγκεκριμένη tv δεν την έχω πάρει για games μιας και αποτελούν το πολύ το 1% της θέασής μου.

Απο τη μικρή μου εμπειρία σε games (PS3) η τηλεόραση τα πάει καλά. Ειδικά σε dynamic mode για τα χρώματα..κάτι που σε νοιάζει πολύ στο παιχνίδι είναι πολύ καλή. Ίσως σε κάποιες γρήγορες σκηνές να παρατηρείς το είδωλο αλλά πιστεύω πάλι ότι αυτό να φαίνεται όταν εσύ θες να το δείς...είναι κάτι που κατά τη προσωπική μου άποψη δεν επηρεάζει τη λειτουργία της.
Βέβαια τα παιχνίδια που έχω παίξει δεν είναι παρά μόνο pro-evolution και μερικά action (πχ. assasin's, GTA, κλπ). Μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος, αν και τη συγκεκριμένη tv δεν την έχω πάρει για games μιας και αποτελούν το πολύ το 1% της θέασής μου.

Εγω με παρα πολυ gaming, δεν εχω διαπιστωσει καθολου lag σε πολλων ειδων παιχνιδια, κυριως first person.
Ειδωλα βλεπεις γιατι δεν χρησιμοποιεις την λειτουργια εικονας "Παιχνιδι", στην οποια απενεργοποιουνται ολα τα περιττα.
Απο εκει μπορεις να ρυθνισεις φωτεινοτητα, χρωμα κτλ στα γουστα σου,απολαμβανοστας τα παιχνιδια χωρις ειδωλα και πιθανο lag.

Κλείνοντας μια εβδομάδα σχεδόν με την τηλεόραση οι εντυπώσεις είναι αρκετά καλές.
Με τις ρυθμίσεις στο κανονικο σε HD υλικό δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αλλά στο τηλεοπτικό βλέπω μια αδυναμία στο λευκό το οποίο δεν έχει την ζωντάνια που θάπρεπε. Ισως παίζοντας με τις ρυθμίσεις να φτιάχνει κάπως όπως επίσης μετά από το 'στρώσιμο'.
Οι αντανακλάσεις είναι όπως προείπαν και άλλοι κάτοχοι έντονες και θέλει ελεγχόμενο φωτισμό.Απο usb δεν έχει κανένα πρόβλημα και έπαιξε ότι της έβαλα χωρίς ζόρι, ισχύει βέβαια η αδυναμία με το dts και μες το δυήμερο θα την συνδέσω με ενισχυτή να δω τι γίνεται και με το θέμα αυτό.Ο ήχος απο τπ ενσωμετωμένο ηχείο δεν ειναι κάτι το ιδιαίτερο και αλλο ενα θέμα είναι με το γυαλιστερο πλαστικο σασί που τραβάει τη σκόνη σαν μαγνήτης.
Πάντως γενικά για τα χρήματα που απαιτουνται για υην απόκτηση της φαίνεται και είναι μια πολύ καλη αγορά και ο χρόνος θα δείξει πως θα τα πάει σε αξιιοπιστία κλπ.

Τελικά δεν περνάει τον ήχο μεσω οπτικης στον ενισχυτή, είχα διαβάσει τις αναφορες βέβαια αλλά με τρωγε να το δοκιμάσω και εγώ.
Αυτό όντως ειναι μια μικροαπογοήτευση γιατι χρειάζεται επειγόντως media player και ήλπιζα μήπως την γλυτώσω την αγορά.

Ευχαριστω πολυ παιδια

Τελικά δεν περνάει τον ήχο μεσω οπτικης στον ενισχυτή, είχα διαβάσει τις αναφορες βέβαια αλλά με τρωγε να το δοκιμάσω και εγώ.
Αυτό όντως ειναι μια μικροαπογοήτευση γιατι χρειάζεται επειγόντως media player και ήλπιζα μήπως την γλυτώσω την αγορά.

Τελικά ισχύει αυτό και πώς είναι δυνατό να συμβαίνει κάτι τέτοιο;Μπορούμε να περάσουμε τον ήχο από αυτή την tv σε AV ενισχυτή
και πώς γίνεται αυτό;

Απάντηση: LG PV350 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αγοράστηκε χθες,

Υπογραμμίζοντας πάντα ότι μιλάμε για 50αρι των €550,
-Η βάση δεν είναι και ότι ποιο hardcore για TV 35 κιλών, (σφίξατε γερά τις βίδες )
-Ωραίο το razor frame αλλά αυτό πιο πιάνο black αφήνει δαχτυλιές πολύ εύκολα (οπότε μην χαϊδεύετε τη συσκευή)
-Εξαιρετικά λεπτή κατασκευή
-Δε ζεστάθηκε καθόλου
-Έντονες Αντανακλάσεις

Input lag σε gaming για λίγο που έβαλα δεν παρατήρησα
Ουσιαστικά συμπεράσματα μετά το στρώσιμο

Η βαση ακολουθει τη λεπτη γραμμη. Αλλα δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα στηριξης.
Οι αντανακλασεις υπαρχουν, αλλα ολα εξαρτωνται απο το χωρο που την εχει κανεις.
Εχει συμπληρωσει 300 ωρες και δεν μπορω να πω οτι παρατηρω καμμια διαφορα απο το πως ηταν στην αρχη.
Εξαιρετικη αποδοση στο τηλεοπτικο παντως. Καλυτερη απο οτι περιμενα. Ακομα και απο 32αρα crt.

Προφανως.. Αλλα οτι μαγικα εβγαλε ο googlis δεν επιασαν. Πως μπαινει κανεις στο service menu? Αυτη ειναι η ερωτησις.

βρήκα το παρακάτω αλλά δεν το δοκίμασα.

SERVICE MENU
1. ok (RC) + ok (TV) hold for 5, 60 or even 120 seconds
2. Menu (RC) + Menu (TV) hold for 60 seconds
3. Menu (RC) + ok (TV) hold for 60 seconds
4. ok (RC) + Menu (TV) hold for 60 seconds
5. Menu (RC) hold and wait for 10 seconds + Menu (TV) hold for both 10 seconds

Me ena tilexiristirio ton 10 mporeis na mpeis sto service menu.
des to Link me google tranlator
http://www.hifi-forum.de/viewthread-141-2197.html
ebay i amazon
http://www.amazon.de/One-All-Universal-Fernbedienung-schwarz/dp/B002CHY56E

me to original tilexiristirio mpenis mono sto diagnosis, hotel, firmware reseten, lista kanalion jia epexergasia se usb menu, kathos ke epexergasia isf, thx ktl.

des ta Link me google tranlator

Menu ->Picture -> Mark blu isf or THX or Kino or ... -> then tip 8741-> now all gray thinks are now editable

thes episis Black level tweaks gia PK,PX,PV,PZ Plasma tv
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1372479

oi germanoi kataferane na exoun zero black level

sygnomi gia tous latinikous xaraktires ala auti ti stigmi vriskome logo ergasias sto exoteriko

Last edited: