LG PV350 / Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG PV350 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

howto UNIVERSAL REMOTE CONTROL
ONE FOR ALL URC 3415 απο το ΠΛΑΙΣΙΟ περίπου 17 ευρώ

ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ

Πατάμε το πλήκτρο TV μια φορά
Πατάμε το πλήκτρο MAGIG και το κρατάμε πατημένο ωσπου το κοκκινο λαμπάκι να αναβοσβήσει
Πληκτρολογούμε 0178
Το κοκκινο λαμπάκι θα αναβοσβήσει ξανά
Θα δείτε τώρα οτι η τηλεόραση λειτουργεί κανονικά με αυτό το remote control

ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΗΜΑ

Πατάμε το πλήκτρο TV μια φορά
Πατάμε το πλήκτρο MAGIG και το κρατάμε πατημένο ωσπου το κοκκινο λαμπάκι να αναβοσβήσει
Πληκτρολογούμε 994
Πατάμε το πλήκτρο MAGIG μια φορά
Πληκτρολογούμε 00018 (EZ_adjust), 00019 (IN_Start), http://translate.google.com/translat...-141-2197.html

το κοκκινο λαμπάκι θα αναβοσβήσει
Πατάμε ενα οποιοδήποτε πληκτρο θέλουμε για να αποθηκεύσουμε την λειτουργεία

Τώρα πατώντας αυτό το πλήκτρο εμφανίζετε στην τηλεόραση ενα μενού εισαγωγής κωδικού
Πληκτρολογούμε με το κανονικό remote control 0413

Κάνουμε restart στην tv και ειμαστε έτοιμοι

Απάντηση: LG PV350 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά μια ερώτηση:
Θα την παραγγείλω αύριο και για καμιά 20αριά ημέρες θα είμαι σε μια μικρή γκαρσονιέρα (μετά μετακομίζω). Εδώ που είμαι έχει μία έξοδο για κεραία και προφανώς τη χρησιμοποιώ ήδη. Σκέφτηκα λοιπόν να βάλω την τηλεόραση να στρώνεται τώρα που δεν την χρειάζομαι έτσι ώστε όταν πάω στο καινούργιο σπίτι να είναι σχεδόν στρωμένη. Οπότε η ερώτησή μου είναι τι να της βάλω να παίζει είτε από τη θύρα της (προτιμητέο) ή από εξωτερικό player;

Παιδιά επίσης θέλω βάση τοίχου που να μην κινείται η τηλεόραση αλλά και να έχει τον ελάχιστο απαιτούμενο χώρο πίσω για να φεύγουν τα καλώδια (δεν ξέρω πόσο πρέπει να είναι αυτό, π.χ. 3-4 πόντους;).
Τι προτείνετε;

Μπορεί να μας πει κάποιος από τους κατόχους πως είναι η κίνηση σε τηλεοπτικό σήμα (50Hz) ? Υπάρχει κάποια επιλογή αντίστοιχη του IFC των Panasonic ? Τέλος, το 24p smooth κάνει καθόλου δουλειά στις ταινίες ? :smile:

Πόσα Hz κανονικά είναι το πάνελ; Γιατι τα 600 που λέει στην περιγραφή δεν μπορει να είναι αληθινά έτσι;

Με σήματα 50Hz ανανεώνει στα 100Hz, με σήματα 60Hz στα 60Hz και με σήματα 24Hz πρέπει να ανανεώνει στα 96Hz, όπως και οι Plasma των Panasonic και Samsung...

Αφου χαθηκε η ευκαιρεια για την 46g30 απο public και τα 200 ευρώ παραπανω της 50" η μπιλια πλεον πεφτει στην lg. Είναι τελικά ευχαριστημενοι οι κατοχοι της μετα απο καποιους μηνες χρησης?Αν μπορουσαν θα περναν κατι αλλο???Παντος η τιμη της ειναι στο πατωμα 540 ευρω!!!

Απάντηση: Re: LG PV350 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αφου χαθηκε η ευκαιρεια για την 46g30 απο public και τα 200 ευρώ παραπανω της 50" η μπιλια πλεον πεφτει στην lg. Είναι τελικά ευχαριστημενοι οι κατοχοι της μετα απο καποιους μηνες χρησης?Αν μπορουσαν θα περναν κατι αλλο???Παντος η τιμη της ειναι στο πατωμα 540 ευρω!!!

H Ηλεκτρονετ έχει την 50άρα με 900 ευρώ εαν δεν το έχεις δει.
Πάντως εγώ παρέλαβα την LG μου την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν είμαι ειδικός στις τηλεοράσεις αλλά έχω πάθει την πλάκα μου.
Και αν και προτιμούσα (από ότι διάβαζα) την G30, εντούτοις πρέπει να παραδεχτώ ότι η LG είναι πανέμορφη. Είναι ένα πραγματικό κάδρο-στολίδι μες το σαλόνι.

Κανείς πρόταση για σταθερή βάση ρε παιδιά?????

Re: Απάντηση: Re: LG PV350 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

H Ηλεκτρονετ έχει την 50άρα με 900 ευρώ εαν δεν το έχεις δει.
Πάντως εγώ παρέλαβα την LG μου την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν είμαι ειδικός στις τηλεοράσεις αλλά έχω πάθει την πλάκα μου.
Και αν και προτιμούσα (από ότι διάβαζα) την G30, εντούτοις πρέπει να παραδεχτώ ότι η LG είναι πανέμορφη. Είναι ένα πραγματικό κάδρο-στολίδι μες το σαλόνι.

Κανείς πρόταση για σταθερή βάση ρε παιδιά?????

Την ξέρω την προσφορα αλλα είναι και 200 ευρω πανω απο την τιμη που θα εδινα για την 46" και 360 ευρω πανω απο την lg.....

Την έχω εδώ και περίπου 2 εβδομάδες...

Κάποιες πρώτες εντυπώσεις:

1. Το μέγεθός της τρομάζει σε πρώτη ματιά
2. Πολύ κομψή σχεδίαση για τα γούστα μου
3. Πολύ καλός player, εαν εξαιρέσεις ότι δεν παίζει DTS
4. Αρκετό IR (μέχρι και το εικονίδιο που εμφανίζεται όταν αλλάζεις κανάλι αφήνει στάμπα) το οποίο όμως φεύγει πολύ εύκολα
5. Αρκετές αντανακλάσεις. Εαν δεν έχεις απόλυτο σκοτάδι, σίγουρα όλο και κάτι θα μπορείς να διακρίνεις από αντανάκλαση
6. Τη βάση της δεν την εμπιστεύομαι για πολλά-πολλά (αναφέρθηκε και από άλλο χρήστη αυτό)
7. Πάρα πολύ καλή εικόνα για τα χρήματά της. Πλέον μου φαίνεται πολή περίεργη η θέαση ταινιών σε αρκετά ακριβότερες ldc-led τηλεοράσεις φίλων. Δεν μπορώ να κάνω σύγκριση με ακριβότερες plasma, δεν έχει τύχει να δω σε σπίτι φίλου.
8. Δεν έχω βρει αν μπορεί να εξαφανίσει τις μαύρες μπάρες σε ταινίες από usb, κάτι το οποίο είναι χρήσιμο κατά το στρώσιμο
9. Πολύ καλό τηλεοπτικό

Είμαι στις 170 ώρες μέχρι στιγμής, και δεν μπορώ να πω ότι έχω δει κάποια βελτίωση στην εικόνα της. Φυσικά μετά το ψυχολογικό φράγμα των 200 ωρών θα μπορέσω να εκτιμήσω τις δυνατότητές της στο μέγιστο.

Πιστευω και θεωρω πως εχει την καλυτερη σχεση τιμης-αποδοσης που υπαρχει στην αγορα.

Re: Απάντηση: LG PV350 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Την έχω εδώ και περίπου 2 εβδομάδες...

Κάποιες πρώτες εντυπώσεις:

1. Το μέγεθός της τρομάζει σε πρώτη ματιά
2. Πολύ κομψή σχεδίαση για τα γούστα μου
3. Πολύ καλός player, εαν εξαιρέσεις ότι δεν παίζει DTS
4. Αρκετό IR (μέχρι και το εικονίδιο που εμφανίζεται όταν αλλάζεις κανάλι αφήνει στάμπα) το οποίο όμως φεύγει πολύ εύκολα
5. Αρκετές αντανακλάσεις. Εαν δεν έχεις απόλυτο σκοτάδι, σίγουρα όλο και κάτι θα μπορείς να διακρίνεις από αντανάκλαση
6. Τη βάση της δεν την εμπιστεύομαι για πολλά-πολλά (αναφέρθηκε και από άλλο χρήστη αυτό)
7. Πάρα πολύ καλή εικόνα για τα χρήματά της. Πλέον μου φαίνεται πολή περίεργη η θέαση ταινιών σε αρκετά ακριβότερες ldc-led τηλεοράσεις φίλων. Δεν μπορώ να κάνω σύγκριση με ακριβότερες plasma, δεν έχει τύχει να δω σε σπίτι φίλου.
8. Δεν έχω βρει αν μπορεί να εξαφανίσει τις μαύρες μπάρες σε ταινίες από usb, κάτι το οποίο είναι χρήσιμο κατά το στρώσιμο
9. Πολύ καλό τηλεοπτικό

Είμαι στις 170 ώρες μέχρι στιγμής, και δεν μπορώ να πω ότι έχω δει κάποια βελτίωση στην εικόνα της. Φυσικά μετά το ψυχολογικό φράγμα των 200 ωρών θα μπορέσω να εκτιμήσω τις δυνατότητές της στο μέγιστο.

Eνα απο τα χρησιμοτερα εργαλεια που εχει...
Πατας το κουμπι Q.MENU στο τηλεκοντρολ, πας στο υπομενου "διαγραφη"
και με τα βελακια εξαφανισεις τις μαυρες μπαρες και απολαμυανεις πραγματικες 50 ινστες.

Φίλε axibde, είσαι σίγουρος ότι γίνεται όταν βλέπεις περιεχόμενο από usb? Σε τηλεοπτικό ναι, το κάνει, αλλά σε προβολή από εξωτ. σκληρό μέσω usb ακόμα δεν το έχω βρει.
Πατώντας το Q.Menu, μου βγάζει 3 επιλογές: Ρύθμιση Αναπαραγωγής, Ρύθμιση Βίντεο, Ρύθμιση Ήχου. Δεν έχω δει τη διαγραφή σε υπομενού (υπενθυμίζω, για usb).

Εχεις δικιο...
Μονο απο usb δεν γινεται.

Απάντηση: Re: LG PV350 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά επίσης θέλω βάση τοίχου που να μην κινείται η τηλεόραση αλλά και να έχει τον ελάχιστο απαιτούμενο χώρο πίσω για να φεύγουν τα καλώδια (δεν ξέρω πόσο πρέπει να είναι αυτό, π.χ. 3-4 πόντους;).
Τι προτείνετε;
Αυτή η vogels σου κανει;Τα 24mm απόσταση απο το τοίχο είναι αρκετά για το (γωνιακό) hdmi καθώς και για το φις κεραίας.

Υπαρχει καποιος σοβαρός λόγος να δώσει καποιος 360 ευρώ παραπανω για την g30 ? Δλδ να παρεις την lg να δεις μετα την panasonic να παιζει και να κλαις που εβγαλες καβούρια στις τσεπες και δεν πηρες εκεινη......

Εχω δοκιμασει 2 ταινιες 1080p mkv (σε usb stick) και μου λεει ότι το αρχειο δεν είναι έγκυρο
έχει δεί κάποιος κάτι παρόμοιο ?

Ναι σε αρκετα αρχεια.
Οι media palyers των τηλεορασεων δεν ενδεικνονται για ολες τις ταινιες.

Υπάρχει πιθανότητα αλλα mkv να τα παιζει κανονικά?

Mπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε με το mkvmerge, ένα απλό remux στις ταινίες που δεν παίζουν, φροντίζοντας να έχετε τικάρει την επιλογή "disable header compression" στα options... ;)