ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗΣ
Supreme Member
- 17 June 2006
- 3,032
Εν κατακλείδι ο Χ10 είναι πολύ καλύτερος out of the box. Έχει πρώτης γενιας BR άσχημη κίνηση (η οποία βελτιώθηκε στον ΙΝ80) και αυξημένο sharpening ακόμα και στο standard.
Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να θυμηθούμε μερικά πράγματα για τις φωτογραφίες από προβολείς, και κατά πόσο βοηθούν στο να βγάλουμε κάποιο χρήσιμο συμπέρασμα για τις δυνατότητές τους.
Στην προκειμένη περίπτωση, Αιμίλιε, τι ακριβώς σε εντυπωσίασε στις φωτογραφίες;
Don;t worry Δημήτρη, δεν είμαι χτεσινός, αν δεν δω κάτι δεν το πέρνω...
Πάντως μου άρεσε η ευκρίνεια και το μαύρο του, αλλά δεν παίζει ρόλο να το πώ εγώ, μιας και είμαι 2 γενιές ''πίσω'', το θέμα είναι να το πείτε εσείς.
Τα υπόλοιπα μόλις τον δώ στο πανί...
Βλέπεις όμως που σε εντυπωσίασαν τα δυο χαρακτηριστικά εικόνας που είναι 100% αδύνατο να προσδιοριστούν από τα συγκεκριμένα screenshots?
Η ανάλυση των φωτογραφιών είναι πολύ μικρή, πολύ μικρότερη από 1080p, οπότε εκ των πραγμάτων δεν διακρίνεται η ευκρίνεια.
Επίσης, σχετικά με το "μαύρο", οι φωτογραφικές μηχανές δεν έχουν αρκετή δυναμική περιοχή ώστε να απεικονίσουν σωστά ταυτόχρονα το άσπρο και το μαύρο των προβολέων. Οπότε, είναι θέμα ρύθμισης το ποιο από τα δυο θα δείξουν σωστά, και αυτό ακόμα με την κατάλληλη (χειροκίνητη αναγκαστικά) ρύθμιση.
Emilot στον LG εχω συνδεσει το WD media player, οι φωτο ειναι ενδεικτικες και εχουν μια ταση προς το κοκκινο λογο φωτογραφικης μηχανης. Το μαυρο του LG το ξαναλεω πως ειναι χειροτερο απο αυτο του benq ομως παιζει στα ορια του infocus x10 - optoma hd800x. Aπλα το μηχανημα για το φως που εχει βγαζει πολυ καλο μαυρο, δεν μπορει να βγαζει 1000 ansi σε cinema mode και να περιμενεις ιδια επιπεδα μαυρου με ενα προβολεα που βγαζει 500 ansi.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.