LG TV Line-up 2011-

Την PZ950 φαινεται να την εχει το Amazon στην απιστευτη τιμη των $1900 ~ 1365, μιλησα με LG Ελλαντα αλλα δεν ξερουν ποτε και αν θα την φερουν οπως και με την σειρα του 2010 αλλο ενα μοντελο που θα μπορουσε να σαρωσει στην Ελληνικη αγορα λογω αποδοσης/τιμης δεν ξερουμε αν θα το δουμε απο τα μερη μας

LG 47LEX8 Review:

47lex8.jpg

Mode Εxpert after calibration

RGB:
cie.jpg

Luminance:
lum%20f.jpg

Gamma:
gamma%20f.jpg

Θερμοκρασία Λευκού:

temp%20f.jpg

vote.jpg

http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-37-34/in-depth-review/7196-lg-nanoled-47lex8-review.html

Τιμές Skroutz:
http://www.skroutz.gr/s/312820/LG-47LEX8-47.html?keyphrase=47lex8

Αυτη ειναι τηλεοραση. 4 χιλιαρικα!

Οχι κατι προσιτες/φτηνιαρικες τηλεορασεις με 1-2-3 χιλιαρικα που κυκλοφορουν. Αλλα ετσι ειναι η πρωτοποριακη τεχνολογια NanoLED δεν θα μπορουσε να απευθυνεται σε ολο τον κοσμο αλλα μονο σε λιγους και εκλεκτους!

Το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να κανω την "επενδυση".

Οχι κατι προσιτες/φτηνιαρικες τηλεορασεις με 1-2-3 χιλιαρικα που κυκλοφορουν. Αλλα ετσι ειναι η πρωτοποριακη τεχνολογια NanoLED δεν θα μπορουσε να απευθυνεται σε ολο τον κοσμο αλλα μονο σε λιγους και εκλεκτους!

πάντως εγώ θα κοίταζα και αυτήν - καλύτερη εικόνα και φθηνότερη

http://www.karakosta.gr/product_inf...d=912&osCsid=22e96a667537befa967de2fc8da10dd2

σε ενα χρονο θα εχει πεσει στα μισα και σε 2 χρονια στο χιλιαρικο....

κρατηστε και για μενα μια μη την χασω, ρε ουστ απο κει, μας περνανε για τοσο βλακες που θα παρω τηλεοραση LG σε αυτη τη τιμη και να εχει τετοια ποιοτητα εικονας

Παντως δεν νομιζω να κανει 5 δευτερολεπτα για να αλλαξει καναλι ,ουτε να χρειαζονται να πατησεις 10 επιλογες στο μενου για να αλλαξεις εισοδο.

Αυτα δεν θεωρουνται δεδομενα σε ολες τις μαρκες.:p

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι.....
Ποιά η διαφορά μεταξύ 50PZ950 και 50PX950 ?
Αξίζει η 50PX950 ?

Παντως δεν νομιζω να κανει 5 δευτερολεπτα για να αλλαξει καναλι ,ουτε να χρειαζονται να πατησεις 10 επιλογες στο μενου για να αλλαξεις εισοδο.

Αυτα δεν θεωρουνται δεδομενα σε ολες τις μαρκες.:p

Την έχεις χρονομετρήσει; :flipout:
Πόσα δευτερόλεπτα νομίζεις εσύ ότι χρειάζεται μια τηλεόραση να αλλάξει ένα DVB-T κανάλι; Είναι σταθερός ο χρόνος;
Εξαρτάται από το σήμα;

[Μεταφέρεις κάτι που διάβασες, π.χ. για την Philips σε κάποιο φόρουμ; ]

Η PX950 ειναι μοντελο 2011.

Ο αντικαταστατης της λεγεται PZ950.

2010 μάλλον ήθελες να γράψεις ?

Βλέπω όμως στο internet οτι χαρακτηριστικά έχουν ίδια αν εξαιρέσεις το νέο χειριστήριο και κάτι στις δυνατότητες internet......

Γενικά αξίζει σαν τηλεόραση η PX950 ας πουμε σε σχέση με την 50VT20....και βάση τιμής.

2010 μάλλον ήθελες να γράψεις ?

Βλέπω όμως στο internet οτι χαρακτηριστικά έχουν ίδια αν εξαιρέσεις το νέο χειριστήριο και κάτι στις δυνατότητες internet......

Γενικά αξίζει σαν τηλεόραση η PX950 ας πουμε σε σχέση με την 50VT20....και βάση τιμής.

Δεν θα το έλεγα...η δεύτερη είναι η καλύτερη τηλεόραση του 2010 οπότε ''φεύγει'' και με βάση το ότι ''η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά'' μιας και όλες οι plasma πάνω κάτω καλή εικόνα έχουν,η VT20 προπορεύεται.

H σύγκριση πλέον θα πρέπει να γίνεται μεταξύ της LG PZ και της σειρά 30 της Πανα. ΓΙα να έχει ένα νόημα, μιας και μιλάμε για 2011..... Περιμένω και εγώ για να δω την ΡΖ γιατί υπόσχεται μάλλον πολλά...

Κι εγω το ιδιο περιμενω ενα head 2 head για να αποφασισω ποια θα παρω τον Δεκεμβρη εφτασα στο τσακ να παρω την PX950 γιατι η VT20 ηταν σχεδιαστικα παρωχημενη και ισως η πιο ασχημη τηλεοραση του 2010, ευτυχως το καθυστερησα.

Αλλα η VT30 ειναι πλεο ν σχεδιαστικα εφαμιλλη της LG οποτε περιμενω πως και πως review και των δυο για να αποφασισω ποια θα παρω.

Eίναι αναμενόμενο ότι τα reviews θα είναι υπερ της Πανα. Για διάφορους υποκειμενικούς και αντικειμενικούς λόγους.
Το κόστος όμως, είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός παράγοντας.
Για την πανα σε διάσταση πάνω κάτω 50 θα θες κοντά στο 2χιλιαρο.. ϊσως και παραπάνω.. Για την lg τουλάχιστον μιας 500αρα παρακάτω. ήδη το ΡΧ950 είναι στα 1300 !!!!
Βλέπεις εάν διακιολογείται το κόστος και προχωράς αναλόγως βαλαντίου...
Μάλιστα, συμφωνώ με την επισήμανση σου ότι η VT20 ήταν πράγματι εξαιρετικά παρωχημένου σχεδιασμού... Αυτό από μόνο του εμένα ήταν αρκετό για να την αποκλείσω.. Εχω πολλάκις εκφράσει την άποψη ότι η τιβι είναι ΚΑΙ έπιπλο και μπαίνει στο σαλόνι... Και δεν είμαι μόνο στο σπίτι αυτό...
Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι με "νιώθουν"..