LG TV Line-up 2011-

θα συμφωνήσω ότι όντως μπορούν να δημιουργηθούν ερωτήματα σε σχέση με το εαν η διαφορά είκόνας μεταξύ των δύο αξίζει τη διαφορά τιμής. κάθε καινούργια σειρά της lg είναι σαφώς βελτιωμένη στα μαύρα της και η px950 έχει καλές κριτικές. το ίδιο συμβαίνει και με τη samsung. ενα πρόβλημα των lg στις χαμηλές σειρές 550-750 είναι οι πολλές αντανακλάσεις. από την άλλη μεριά δεν ξέρω αν οι νέες lg (σειρά pz) είναι καλύτερες από την st30 της περίπου ίδιας (εκτιμώ) τιμής. Eπίσης με την πανασόνικ ποντάρεις στην εμπειρία της στην κατασκευή πλάσμα και στο μειωμένο ir σε σχέση με τον ανταγωνισμό κάτι που είναι πολύ κρίσιμος παράγοντας στην επιλογή μιας πλάσμα ειδικά άμα είναι η πρώτη σου. στην τελική ο καθένας προχωρά αναλόγως βαλαντίου όπως σωστά επισημαίνεις.

Aν τα review τις φερουν κοντα και η PZ950 κυκλοφορησει σε τιμη αναλογη της προηγουμενης (<2000 ) πιστευω οτι θα ειναι η σαφεστατη επιλογη αναμεσα σε LG η Pana εκτος αν καποιοι θελησουν να δωσουν πανω απο +500 για διαφορες που τις βλεπεις μονο μετα απο 5 ωρες testing.

Aν απο την αλλη η Pana φυγει πολυ μπροστα ειδικα στο μαυρο τοτε ευχαριστως να τα δωσω.

Το θέμα είναι και η σχέση τιμής ως προς τις ίντσες.

Εγώ, που θέλω να "ανέβω" από τις 55" που έχω τώρα,στις 60" ,έχω να αντιμετωπίσω το "δίλλημα":
Καλύτερη τηλεόραση (Panasonic VT30) αλλά στις 65" και γύρω στις 4000+ ευρώ (γιατί μόνο το κορυφαίο τις μοντέλο θα βγεί σε υψηλές ίντσες) ή την PZ950 στις 60" και με σχεδόν τα μισά λεφτά?
Δεδομένου του πενιχρού μου βαλαντίου,αν κι όποτε μαζέψω λεφτά,η LG είναι μονόδρομος για εμένα..

Re: Απάντηση: LG TV Line-up 2011-

Εγώ, που θέλω να "ανέβω" από τις 55" που έχω τώρα,στις 60" ,έχω να αντιμετωπίσω το "δίλλημα":
Καλύτερη τηλεόραση (Panasonic VT30) αλλά στις 65" και γύρω στις 4000+ ευρώ (γιατί μόνο το κορυφαίο τις μοντέλο θα βγεί σε υψηλές ίντσες) ή την PZ950 στις 60" και με σχεδόν τα μισά λεφτά?
Δεδομένου του πενιχρού μου βαλαντίου,αν κι όποτε μαζέψω λεφτά,η LG είναι μονόδρομος για εμένα..

κατά την ταπεινή μου γνώμη αν είχα 55άρα τηλεόραση και ήθελα κάτι μεγαλύτερο θα πήγαινα σε προβολέα.

βλέπω λογικό το δίλλημα που θα έχουν πολλοί υποψήφιοι αγοραστές κυρίως μεταξύ 50vt30 / 50 gt30 και 60pz950 αν έρθει στα χρήματα της px950 (βάση της θεωρίας ότι το 3d θέλει ίντσες).

Re: Απάντηση: LG TV Line-up 2011-

Δεν αξίζει τόσο μεγάλη διαφορά χρημάτων σε σχέση με τη διαφορά στις ίντσες. Καθαρά πήγαινε στη φθηνότερη tv και αν θέλεις κάτι παραπάνω τότε λογικά κοίταξε για προβολέα.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές guys αλλά προβολέας δεν χωράει στο "περίεργο" δωμάτιό μου.
Το έχει διαπιστώσει και ο εξαιρετικός μας,Μανώλης Καστρουνής.

Οπότε, αν και εφόσον κάνω το βήμα,πάω για μεγαλύτερη tv,αφού έχω πλέον συνηθίσει τις 55".

Και εκει θα κληθώ να πάρω την μεγάλη απόφαση..

Καλησπερα ξερουμε σε τι τιμες θα παιξουν οι πλασμα και ποτε θα ερθουν,αξιζει να περιμενουμε η να παρω την pk550,750 ευρω ειναι τα περισοτερα που διαθετω,αραγε θα ξεφυγουν πολυ οι καινουργιες???

LG's new Internet platform

Smart TV is the next generation of TVs with internet and interactivity. The TV manufacturers hope to bring the internet content into the living room and expand communications with other consumer electronic devices in order to revolutionize the TV industry. In this article we will take a look at LG's new Internet platform – called Smart TV. LG’s Smart TV interface is a part of most new 2011 LG TVs......

lgsmarttv2011-1.jpg

http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1300980644

Σύμφωνα με τα συγκεντρωτικά στοιχεία από το event της LG στην Ελληνική αγορά θα τρέξουν οι σειρές

Σειρά LW950S

Θα περιλαμβάνει τις:
•55LW950S
•47LW950S

Χαρακτηριστικά:
•3D FULLHD
•Σχεδίαση [INFINA] Slim & Narrrow Bezel
•Οπίσθιος φωτισμός Nano LED με τοπικό έλεγχο φωτεινότητας
•Micro Pixel Control
•Σάρωση 400 Hz TruMotion
•Μετατροπή 2D σε 3D
•Smart TV
•Wireless AV Link
•Wi-Fi Ready & πρωτόκολλο DLNA
•Τηλεχειριστήριο Magic Motion
•Eγγραφή μέσω USB σε εξωτερικό δίσκο HDD ή μνήμη Flash

Σειρά LW770S

Θα περιλαμβάνει τις
•55LW770S
•46LW770S
•42LW770S

Χαρακτηριστικά
•3D FULLHD
•Οπίσθιος φωτισμός Nano LED με τοπικό έλεγχο φωτεινότητας
•Micro Pixel Control
•Σάρωση 400 Hz TruMotion
•Μετατροπή 2D σε 3D
•Smart TV
•Wireless AV Link

Σειρά LW650S

Θα περιλαμβάνει τις;
•55LW650S
•47LW650S
•42LW650S

Χαρακτηριστικά
•Cinema 3D
•Οπίσθιος φωτισμός Edge LED [LED Plus]
•Σάρωση 200 Hz TruMotion
•Μετατροπή 2D σε 3D
•Smart TV
•Wireless AV Link

Σειρά LW5500

Θα περιλαμβάνει τις
•55LW5500
•47LW5500
•42LW5500

Χαρακτηριστικά:
•Cinema 3D
•Σάρωση 100 Hz TruMotion
•Μετατροπή 2D σε 3D
•Smart TV
•Wireless AV Link

Σειρά LW4500

Θα περιλαμβάνει τις
•55LW4500
•47LW4500
•42LW4500
•32LW4500

Χαρακτηριστικά:
•Cinema 3D
•Σάρωση 100 Hz TruMotion
•Μετατροπή 2D σε 3D
•Wireless AV Link

Η τεχνολογία 3D της LG προσφέρει

•τα μάτια μας να μην κουράζονται χάρη στις τεχνολογίες Flicker-Free (τέλος στο γνωστό τρεμόπαιγμα του 3D) και Blur-Free (τέλος στη γνωστή θαμπάδα του 3D)
•τα 3D γυαλιά να είναι ελαφριά (16 γραμμάρια), φθηνά (περίπου 2 ευρώ το ζευγάρι) και να μη χρειάζονται κάποια φόρτιση (σαν τα 3D γυαλιά του κινηματογράφου όσοι έχετε πάει)
•η εικόνα να είναι πιο φωτεινή και πιο καθαρή
•ο τηλεθεατής να μπορεί να βλέπει το ίδιο καλά από όλες τις γωνίες και όχι μονάχα ευθεία

H πλατφόρνα Smart TV: Home Dashboard, Magic Motion Remote Control, Smart Share, Premium Content, LG Apps και Web Browser

Επίσημες τιμές της ελληνικής αντιπροσωπείας

Σειρά LW650S
55LW605S: 2.800 ευρώ
47LW605S: 2.300 ευρώ
42LW605S: 1.800 ευρώ

Επίσης η 42άρα από την entry level 3D Cinema σειρά LW4500, η 42LW4500 θα κοστίζει 999 ευρώ

Πηγή: www.fullhd.gr
www.neolaia.gr

Από τιμές καλά πάνε. ΚΑΙ από υποσχέσεις
Μέλλει να δούμε τι θα γίνει επί του πρακτέου (τεστ)
Επίσης, καλό είναι να μάθουμε τι θα γίνει με τις plasma. Σε τι τιμές θα έχουμε την πολυαναμενόμενη ΡΖ950 ? Φαντάζομαι ότι έφθασε η εποχή που οι πλάσμα γίνονται ακριβότερες από τις LCD/LED/nano και ό,τι άλλο μαρκετινίστικο θέλετε σαν όνομα να βάλετε..

Είδα την 47LEX8 στο Πλαίσιο (The Mall) την περασμένη Παρασκευή. Αισθητικά η ομορφότερη τηλεόραση που έχω δει. Υπέρλεπτη σε βαθμό που δεν το πιστεύεις αν δεν τη δεις. Η τιμής της σκάνδαλο, μόλις 4.900 ευρώ.

Σκεφτείτε: Χωρίς ανταγωνισμό, έρχεται σε τιμή άκρως ανταγωνιστική.... και με 5 γυαλιά... πλάκα μας κάνουμε ??
Η δε προηγούμενη, 50ΡΧ950 είναι σε τιμή απίστευτη επίσης 1200 !
Το θέμα είναι να βρούμε κανένα review της προκοπής..
Ακού πολύ καλά σχόλια, αλλά το review έχει την σημασία του..

Να προσθέσω επίσης και το ότι βρήκα την 3D 50PZ250 σε τιμές από 1000 περίπου και λίγο παραπάνω, αλλά καθόσον δεν την γνωρίζω, σκέφτηκα μήπως κάποιος την έχει δει πουθενά και ξέρει περί τίνος πρόκειται..
Λογικά είναι καινούργια.. σωστά?

Να προσθέσω επίσης και το ότι βρήκα την 3D 50PZ250 σε τιμές από 1000 περίπου και λίγο παραπάνω, αλλά καθόσον δεν την γνωρίζω, σκέφτηκα μήπως κάποιος την έχει δει πουθενά και ξέρει περί τίνος πρόκειται..
Λογικά είναι καινούργια.. σωστά?

oui