- LG TV Line-up 2014-

εαν η lg καταφερει να φερει την oled τεχνολογια πιο νωρις απο τους ανταγωνιστες της σε φυσιολογικα επιπεδα τιμων/αξιοπιστιας τοτε θα την παραδεχτω σαν εταιρια οτι εχει κοτσια..

LG tv lineup 2014...http://www.ullrich.es/de/2014/03/lg-lineup-2014/

LG-Linup-2014-1.jpg

LG-Linup-2014-2.jpg

source:[ullrich.es]

LG - Line UP 2014 ???

Καλησπέρα παιδιά -bye-
Δεν έχει πέσει κάτι στην αντίληψη μου κάτι για τις TV της LG μετά την σειρά LAxxxx.
Η σειρά LB που βλέπω στα καταστήματα είναι νεότερη της LA και τι υπάρχει σε αυτή την σειρά.
Οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη γιατί είμαι στο ψάξιμο για TV από 47'' έως 55''. Αναφέρομαι στην LG γιατί μου αρέσει ο player και το 3D που έχει.
Ευχαριστώ

Re: LG - Line UP 2014 ???

Ευχαριστώ φίλε
Να γίνω ποιο συγκεκριμένος.
Είχα καταλήξει στην σειρά LA 690S ... ξέρει κάποιος ποια σειρά από τις νεότερες της ταιριάζει στα χαρακτηριστικά και βέβαια εννοείτε θα προσφέρει κάτι περισσότερο.
Ευχαριστώ

600 ευρώ φθηνότερη η 55EA8800 από την 55HU7500 της samsung! Κάτι δεν υπολόγισαν σωστά κάποιοι...

Απάντηση: Re: - LG TV Line-up 2014-

Με ενδιαφερει η 55lb730v διαβαζω στα χαρακτηριστικα της http://www.lg.com/gr/televisions/lg-55LB730V οτι ειναι direct Led και με τεχνολογια micro pixel control (local dimming) ρωταω τους πωλητες στο media market και επιμενουν οτι βγαζει μονο edge led πλεον η lg εχει κανεις αποψη ?

Τι σε καίει; Με βασικό "καμβά" το IPS, τί να σου κάνει και το local dimming; :p

Απλα γιατι προτιμω να εχω ips χωρις καμμενα pixel απο mva και pva πανελ με δυο καμμενα να μου κλεινουν το ματι και επειδη στο ξεφορτωμα του media market των 6500 δυο φιλοι πετυχαν τον πρωτο λαχνο και λεω να το αποφυγω .
Αλλωστε τατελευταια ips οπως διαβαζω εχουν βελτιωθει αρκετα σε γωνιες θεασης .
Τα φετινα μεχρι 45 μοιρες εχουν την ιδια πτωση σε αντιθεση που ειχαν τα περσινα με 25 μοιρες .
Αυτο που με καιει δεν ειναι το local dimming αλλα το direct Led σε σχεση με το edge Led
Αφου αποφασισα να αλλαξω στρατοπεδο και να φυγω απο τις πλασμα προσπαθω να εχω οσο πιο λιγα συννεφακια γινεται.

Απάντηση: Re: - LG TV Line-up 2014-

Τι σε καίει; Με βασικό "καμβά" το IPS, τί να σου κάνει και το local dimming; :p

Εαν εχεις και καποια καλυτερη προταση σε 55 ιντσες με ταβανι στα 1500 ευρω πολυ ευχαριστως να την ακουσω

Μαζί με την εγγύηση 0 πίξελ, παίρνεις πακέτο και την ανυπαρξία μαύρου πάντως.

Re: Απάντηση: Re: - LG TV Line-up 2014-

Εαν εχεις και καποια καλυτερη προταση σε 55 ιντσες με ταβανι στα 1500 ευρω πολυ ευχαριστως να την ακουσω
Sony 55W905, παίζει στα 1650 σφραγισμένη και πέρσι που βγήκε ξεκινούσε από τα 2800 περίπου ( αλλά δε τη βρίσκεις μάλλον πια ) ή εκθεσιακή με κάτω από 1500 ( στις γνωστές μεγάλες αλυσίδες ) και με ένα καλό έλεγχο αν είναι εντάξει προχωράς. Στα δικά μου μάτια εκτός των άλλων είναι η μόνη Led Lcd που μου θυμίζει χαρακτηριστικά των πλάσμα ειδικά σε θέαση ταινιών full Hd.

Sony 55W905, παίζει στα 1650 σφραγισμένη και πέρσι που βγήκε ξεκινούσε από τα 2800 περίπου ( αλλά δε τη βρίσκεις μάλλον πια ) ή εκθεσιακή με κάτω από 1500 ( στις γνωστές μεγάλες αλυσίδες ) και με ένα καλό έλεγχο αν είναι εντάξει προχωράς. Στα δικά μου μάτια εκτός των άλλων είναι η μόνη Led Lcd που μου θυμίζει χαρακτηριστικά των πλάσμα ειδικά σε θέαση ταινιών full Hd.

Ips panel εχει και αυτη και μαλιστα ρυθμισμενο ωστε να αποδιδει 100 nits

Μαζί με την εγγύηση 0 πίξελ, παίρνεις πακέτο και την ανυπαρξία μαύρου πάντως.

Πουλησα προσφατα μια 50 vt20 με 3000 ωρες η οποια ειχε μαυρο στα 0.026 nits γιατι ετυχε να μετρησω μια 46 αρα vt20 φιλου με 10000 ωρες η οποια εδινε μαυρο στα 0,05 nits και σκεφτηκα οτι εαν ειναι να εχω μαυρο lcd στια τρια χρονια ας παω εξ αρχης σε lcd .
Που το υπολογιζεις το μαυρο στηνσυγκεκριμενη lg ?

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: - LG TV Line-up 2014-

Ips panel εχει και αυτη και μαλιστα ρυθμισμενο ωστε να αποδιδει 100 nits

IPS panel έχει η νέα σειρά w9 τις Sony,η W955
Η περσινή,W905, έχει PSA της Samsung αν θυμάμαι καλά

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: - LG TV Line-up 2014-

IPS panel έχει η νέα σειρά w9 τις Sony,η W955
Η περσινή,W905, έχει PSA της Samsung αν θυμάμαι καλά
Θυμάσαι πολύ καλά. Η W905 ευτυχώς δεν έχει ips πανελ, τώρα που τα είδε αυτά που λέει ο φίλος svellinis........ μάλλον μπερδεύτηκε και μπερδεύει και όσους δεν ξέρουν με τη σιγουριά που τα γράφει......

Μα και εσύ από το digital versus περιμένεις να ισχύουν αυτά που γράφει; Συχνά όχι.

Ειδικά αυτό το καρασυννεφιασμένο πάνελ που δείχνει, ή είναι από άλλη τηλεόρση, ή είναι τελείως ελατωματικό το πάνελ.
Εγώ στην δική μου 905, αν είχε έστω και το 1/10 από αυτό που δείχνει εκεί, θα την είχα πετάξει από το παράθυρο.... για να μη πω θα είχα πηδηχτεί από το παράθυρο... χα!χα!χα!