hxostil
AVClub Addicted Member
εαν η lg καταφερει να φερει την oled τεχνολογια πιο νωρις απο τους ανταγωνιστες της σε φυσιολογικα επιπεδα τιμων/αξιοπιστιας τοτε θα την παραδεχτω σαν εταιρια οτι εχει κοτσια..
Τι σε καίει; Με βασικό "καμβά" το IPS, τί να σου κάνει και το local dimming;![]()
Sony 55W905, παίζει στα 1650 σφραγισμένη και πέρσι που βγήκε ξεκινούσε από τα 2800 περίπου ( αλλά δε τη βρίσκεις μάλλον πια ) ή εκθεσιακή με κάτω από 1500 ( στις γνωστές μεγάλες αλυσίδες ) και με ένα καλό έλεγχο αν είναι εντάξει προχωράς. Στα δικά μου μάτια εκτός των άλλων είναι η μόνη Led Lcd που μου θυμίζει χαρακτηριστικά των πλάσμα ειδικά σε θέαση ταινιών full Hd.Εαν εχεις και καποια καλυτερη προταση σε 55 ιντσες με ταβανι στα 1500 ευρω πολυ ευχαριστως να την ακουσω
Sony 55W905, παίζει στα 1650 σφραγισμένη και πέρσι που βγήκε ξεκινούσε από τα 2800 περίπου ( αλλά δε τη βρίσκεις μάλλον πια ) ή εκθεσιακή με κάτω από 1500 ( στις γνωστές μεγάλες αλυσίδες ) και με ένα καλό έλεγχο αν είναι εντάξει προχωράς. Στα δικά μου μάτια εκτός των άλλων είναι η μόνη Led Lcd που μου θυμίζει χαρακτηριστικά των πλάσμα ειδικά σε θέαση ταινιών full Hd.
Μαζί με την εγγύηση 0 πίξελ, παίρνεις πακέτο και την ανυπαρξία μαύρου πάντως.
Ips panel εχει και αυτη και μαλιστα ρυθμισμενο ωστε να αποδιδει 100 nits
Θυμάσαι πολύ καλά. Η W905 ευτυχώς δεν έχει ips πανελ, τώρα που τα είδε αυτά που λέει ο φίλος svellinis........ μάλλον μπερδεύτηκε και μπερδεύει και όσους δεν ξέρουν με τη σιγουριά που τα γράφει......IPS panel έχει η νέα σειρά w9 τις Sony,η W955
Η περσινή,W905, έχει PSA της Samsung αν θυμάμαι καλά
Πουλησα προσφατα μια 50 vt20
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.