- LG TV Line-up 2014-

Ότι πρέπει είναι αυτές, για να πάρεις μετά LG... :flipout:
(Και μετά λένε ότι δεν είναι εφικτά τα ταξίδια στον χρόνο... Αν δεις LCD LG μετά από 50/60, χαλαρά πας μια δεκαετία πίσω... :flipout:)

Καλησπέρα
Ρωτάω για τις διαφορές μεταξύ των μοντέλων στην νέα σειρά 2014 της LG. Βασικές δηλαδή διαφορές μεταξύ των LB 6300-6500-6700-7300 & 8700.
Περιμένω ακόμα να διαβάσω κάτι περί αυτού από κάποιον που το έχει μελετήσει.... αλλά δεν βλέπω τίποτα ...σε διάφορα νήματα που έχω θέσει την ερώτηση.
Πήρα απαντήσεις του στυλ ..."έμπα μόνος σου και δες".
Ρωτάει κάποιος άλλος για LG και όλοι του λέτε σκέψου το καλά ...καλύτερα να πάρεις αυτή που πήρα και εγώ. !!!!!
Εγώ μεταξύ των τηλεοράσεων που έχω σπίτι μου έχω και μία LG-LM611S. Μια χαρά την βλέπω και το βασικότερο παίζει και κάνει τα πάντα(εκτός DTS). Έχει απίθανο και ακούραστο 3D... έχει πολύ ωραίο player ... ωραίο μενού... σύννεφα δεν βλέπω και μαύρο λίγο ανοιχτότερο του τάφου...
Τελικά μάλλον χρειάζομαι οφθαλμίατρο !!!!!!
Συγνώμη αν γίνομαι λίγο αντιπαθητικός ...αλλά κάπου νομίζω ότι τελικά με τόσα κακά που διαβάζω ότι έχει ...η LG μάλλον θα πρέπει παγκοσμίως να έχουμε πολλούς στραβούς αλλιώς θα είχε πτωχεύσει από καιρό.
Τέλος πάντων εγώ επιμένω στην ερώτηση μου, αν κάποιος ξέρει ας παραθέσει τις διαφορές.
Ευχαριστώ

Δεν είναι θέμα οφθαλμίατρου, είναι θέμα του τι είχαμε πριν ή τι θα έχουμε μετά ή τι έχουμε δει σε συγκεκριμένες συνθήκες ώστε να συγκρίνουμε.
Πχ εγώ είχα την sony 40w2000 .. πήρα την sony 52z5500 και έλεγα τι τρομερή εικόνα είναι αυτή (και όντως ήταν.. είναι ακόμα απ τα δυνατά μοντέλα που πέρασαν απ την sony), πήγα στην LG την lw650s όπου ήμουν τυχερός και δεν είχα ιδιαίτερο clouding κτλ ΑΛΛΑ σε καμιά περίπτωση η εικόνα και το μαύρο πχ δεν είναι σαν την z5500 που είχα. Πήρα και μια 42άρα sony w650 για την κρεβατοκάμαρα σε αντικατάσταση της w2000 που είχε πάει εκεί.. ένοιωσα ότι πλησίασε την z5500 (δεν έφτασε αλλά πλησίασε) και είναι κλάσεις ανώτερη σε εικόνα και μαύρο απ την w2000 αλλα και αρκετά καλύτερη απ την LG.
Σκέψου τώρα να ΜΗΝ είχα περάσει απ την z5500 και να μην είχα και την sony w650 για σύγκριση... θα είχα πάει απο την Sony 40w2000 στην LG 55LW650s και θα έλεγα "καλά πλάκα μας κάνουν? η τηλεόραση τα σπάει τι αηδίες γράφουν σε αυτά τα φορουμ για panel και χαζομάρες".
Τα πάντα στο μυαλό μας είναι θέμα σύγκρισης με κάτι άλλο.. αν δεν έχουμε δει το καλύτερο τότε πολλές φορές απλά προσπερνάμε ή δεν αντιλαμβανόμαστε καν τα αρνητικά που άλλοι τονίζουν.
Η LG είναι μια καλή τηλεόραση που την έχω ευχαριστηθεί όσο δεν πάει με αμέτρητες 3d ταινίες κτλ κτλ.. καλές δυνατότητες, ωραία εικόνα (με εξαίρεση πάντα το σχετικά αδύναμο μαύρο σε σκοτεινό περιβάλλον), ξεκούραστο 3d, καλή κίνηση και γενικά αξιόπιστη και αξιοπρεπής, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι σε κάποια σημεία (όπως το μαύρο πχ) κάποια άλλη δεν μπορεί να είναι καλύτερη (και χειρότερη ίσως σε άλλα σημεία) απλά η άγνοια καμιά φορά είναι ευλογία όπως λένε και αν κάποιος ψάχνει το τέλειο μαύρο πχ (άλλους δεν τους ενδιαφέρει καν) τότε η απογοήτευση τους σε σχέση με την LG ίσως έρθει όταν θα δουν είτε μια πλάσμα είτε απλά μια άλλη lcd που είναι καλύτερη σε αυτό τον συγκεκριμένο τομέα. Αν πάλι δεν σε ενδιαφέρει το μαύρο πχ τότε όλα τα άλλα που γράφεις όντως ισχύουν και δεν υπάρχει κάτι άλλο αρνητικό σε μια LG κατά την γνώμη μου.. (με εξαίρεση ίσως την κίνηση που αντί να την κρατάνε όσο καλή ήταν πχ στα LW μοντέλα κατάντησαν να την χαλάνε)

Χαίρομαι που σε ικανοποιεί η στάθμη του μαύρου της. Εμένα πάλι, σε καμιά περίπτωση δεν θα μου έκανε...

@craven
Ευχαριστώ
Είσαι αρκετά κατατοπιστικός και πάλι ευχαριστώ. :grinning-smiley-043
Τελικά μάλλον παραγέρασα και κάπου το βλέπω " στην τελική όλα τηλεοράσεις είναι" :grandpa: :coool:
Καλή μας συνέχεια :ernaehrung004:

Αν είναι όπως τα περσινά μοντέλα πιο πολλές πιθανότητες επιτυχίας έχει κανείς παίζοντας λοττο παρά επιλέγοντας lg να πέσει σε καλό panel. Τόσο απλά, την έχω φάει την πατάτα και έχω ιδίαν γνώση :guitarist::guitarist:

Πρώτες εντυπώσεις απο κατόχους για την lg 55LB7200 και κάποιος έχει αναρτήσει και βιντεάκι με τα προβλήματα, μάλλον μια απο τα ίδια με πέρυσι.
http://www.amazon.com/LG-Electronics-55LB7200-55-Inch-1080p/product-reviews/B00II6VYI0/ref=dpx_acr_txt?showViewpoints=1

http://www.youtube.com/watch?v=gXLKX8Dw5rk

Last edited by a moderator:
Αυτά λέω Κλεάνθη.
Ένας έφτιαξε και βίντεο και αρκετοί άλλοι στην ίδια σελίδα για την ίδια TV γράφουν απολύτως ικανοποιημένοι !!!!
Άντε μετά να έχεις πνευματική ηρεμία :argue::flipout::coool::coool:

Αυτά λέω Κλεάνθη.
Ένας έφτιαξε και βίντεο και αρκετοί άλλοι στην ίδια σελίδα για την ίδια TV γράφουν απολύτως ικανοποιημένοι !!!!
Άντε μετά να έχεις πνευματική ηρεμία :argue::flipout::coool::coool:
Το τι απαιτήσεις έχει ο καθένας αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό, άλλωστε πολλοί είναι αυτοί που δεν δίνουν σημασία ένεκα ενθουσιασμού λόγω καινούργιου κόσκινου αρκεί που βλέπουν εικόνα χρώματα και design και μην ξεχνάμε ότι πολλοί δεν είναι καν γνώστες των προβλημάτων απλά κάποια στιγμή το βλέπουν και τότε αρχίζουν να ψάχνονται. Στην δική μου περίπτωση που είχα 2 lg πραγματικά είχα ξενερώσει με αυτά που έβλεπα, banding στο φουλ που πραγματικά δεν βλεπόταν ειδικά σε μονόχρωμο φόντο. Πιστεύω ότι σε μεγάλο ποσοστό τα ίδια προβλήματα θα κυριαρχήσουν και φέτος με την συγκεκριμένη εταιρία τουλάχιστον.

Last edited:
Καλά, από VT30 πήγες σε VT20 κι εσύ; Σειρά 50 ή 60 δεν πέρασε από το μυαλό σου να δοκιμάσεις; :p
@JL_?
Εχω πεσεi πολυ εξω με τους υπολογισμους μου αυτη την εποχη σε οτι αφορα την αγορα τηλεορασης .
Εδωσα την vt30 γιατι εκρινα οτι αφου εχω προβολεα για να βλεπω ταινιες δεν χρειαζεται να εχω ενα χιλιαρικο στον τοιχο για να βλεπω το χαλια τηλεοπτικο σημα .
Επιπλεον επειδη η vt30 βγηκε εκτος εγγυησης σκεπτομουν οτι εαν ειχα μια βλαβη θα με πονουσε πολυ .
Αποφασισα λοιπον να την δωσω να παρω κατι φθηνοτερο και με την διαφορα να παρω εναν 3d προβολεα μολις πουληθει ο sony μου .

Αν είναι όπως τα περσινά μοντέλα πιο πολλές πιθανότητες επιτυχίας έχει κανείς παίζοντας λοττο παρά επιλέγοντας lg να πέσει σε καλό panel. Τόσο απλά, την έχω φάει την πατάτα και έχω ιδίαν γνώση :guitarist::guitarist:

http://www.youtube.com/watch?v=gXLKX8Dw5rk

Σε ευχαριστω πολυ μολις της εβγαλα απο την λιστα μου

Last edited by a moderator:
OLED vs LED LCD TV structure...http://www.fullhd.gr/news/%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1/item/16965-oled-vs-led-lcd-tv-structure.html

2d7b636c9def96bafbf55bfd5bafd05d_L.jpg

source photo:[fullhd.gr]

Δυστυχώς, το συγκεκριμένο site έχει αρκετά θέματα με λειτουργικό macosx (ακόμη και 10.9.3, τλεευταία έκδοση) και έτσι δεν μπορούμε να δούμε ΤΙΠΟΤΑ

EDIT
Βλέπουμε κάποια πράγματα με δυσκολία (κατεβαίνει η σελίδα σε 100.000 χρόνια και μονο σε browser firefox!!!)