- 29 January 2010
- 162
Δεν ισχύει ως προς τι? επειδή σκάει κάποιος στο ίντερνετ και λέει πως ΔΕΝ είναι καλές? να το καταλάβω και εγώ δηλαδή και σε καμία περίπτωση δεν υπονοώ ζήλια σε κανένα ή τίποτα και σέβομαι τις απόψεις όλων αλλά απόψεις χωρίς να την έχει δει κάποιος απλά αντιγράφοντας πράγματα στο ίντερνετ δεν τις καταλαβαίνω και εντέλει εδώ είναι το νήμα "ΤηλεοράσειςTV Reviews - Εντυπώσεις κατόχων - Τεχνικά χαρακτηριστικά" οπότε που κολλάνε όλα αυτά που διαβάζω τα οποία αφορούν συνολικά τις 4Κ τηλεοράσεις ειλικρινά δεν τα καταλαβαίνω.
Αν κάποιος έχει να πει κάτι που αφορά μια ρύθμιση της TV ή κάτι που βρήκε όλα καλά... αλλά όλα τα άλλα για μένα να ανοίξουμε ένα νήμα όπου να κάνουμε φιλοσοφική κουβέντα για το αν αξίζει να πάρει κανείς 4Κ TV κλπ είμαι μέσα και εντέλει όποιος θέλει σχεδόν ίδια εικόνα και δεν τον ενδιαφέρει το 4Κ φυσικά να πάρει μια καλή 1080 που για μένα εφόσον η Panasonic σταμάτησε να βγάζει Plasma δεν υπάρχει πλέον.
Αν κάποιος έχει να πει κάτι που αφορά μια ρύθμιση της TV ή κάτι που βρήκε όλα καλά... αλλά όλα τα άλλα για μένα να ανοίξουμε ένα νήμα όπου να κάνουμε φιλοσοφική κουβέντα για το αν αξίζει να πάρει κανείς 4Κ TV κλπ είμαι μέσα και εντέλει όποιος θέλει σχεδόν ίδια εικόνα και δεν τον ενδιαφέρει το 4Κ φυσικά να πάρει μια καλή 1080 που για μένα εφόσον η Panasonic σταμάτησε να βγάζει Plasma δεν υπάρχει πλέον.