SD δεν βλέπω να σου πώ... αλλά σε HD είναι πολύ καλή είδικα μετα απο σκάλισμα και ψάξιμο να την φέρεις στα γούστασου..
κάθομαι και στα 4 μέτρα όποτε μια χαρά.. έβγαλε και νέο Firmware χθές το 4.00.40 και έχει γίνει ακόμη πιο γρήγορη στα apps (του έχω βάλει Netflix, BBC, κτλ..)
Δεν χρειαζετε να θυμωνεις, το βαζεις στο off και δεν ασχολεισε, τα ιδια εχω κανει στo lg monitor στο pc.- Eco mode : Μου την σπάει ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ που για να πάρουν την πιστοποίηση Α+ βάζουν σαν default το ECO mode , το οποίο κάνει απαράδεκτες υποχωρήσεις στην ποιότητα εικόνας για λίγα watt οικονομίας. Μακάρι να μπορούσα να το ΞΗΛΩΣΩ από τα μενού
Καλησπέρα, να ενημερώσω ότι μετά από αναβάθμιση που έγινε σήμερα στο LG Content Store, η εφαρμογή Netflix είναι διαθέσιμη και για το μικρό αδερφάκι της UF850V δηλαδή την UF8507 (Στην UF850V το Netflix ήταν διαθέσιμο από αρχές Ιανουαρίου). Φυσικά, χρειάστηκε να γίνει εγκατάσταση (περίπου 33 MB) αλλά δεν χρειάστηκε αναβάθμιση Firmware. H πλοήγηση είναι ευχάριστη και το μόνο που δεν μου άρεσε είναι ότι το κουμπί exit σε βγάζει κατευθείαν από την εφαρμογή . Η πλοήγηση δηλαδή θα πρέπει να γίνεται με τον σταυρό, το μεσαίο κουμπί (Home/OK) , το back και το Info.
Με μέτριες ταχύτητες Internet η εικόνα είναι απροβλημάτιστα 1080p. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να δοκιμάσω την native 4k αν και ο scaler κάνει τρομερή δουλειά και βελτιώνει ορατά το 1080p.
Να πω επίσης ότι η αντιπροσωπεία της LG έπεσε έξω και στις δύο πληροφορίες που μου έδωσε στην σελίδα της στο FB
1. Οτι το Netflix θα είναι διαθέσιμο τον Ιούνιο (!)
2. Ότι θα χρειαστεί και νέο tv firmware.
Nevertheless , thank you LG
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.