LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

και η 32 που έχω 100hz είναι.........
Κι εγώ την 32" έχω και ΔΕΝ είναι 100khz φίλε μην μπερδεύεσαι.
Εκτός αν δεν μιλάς για την 32lg7000 αλλά για κάποιο άλλο μοντέλο της lg.

Και αν όντως είναι 100khz και το 32" μοντέλο της lg τότε γιατί δεν μου έχει τις επιλογές για 100khz πουθενά στο μενού?

Τέλος τι ακριβώς θα γίνει με τα 20 άτομα που έχουν μαζευτεί για το θέμα LG7000 και αυτά τα άτομα είναι άτομα που έχουν τηλεοράσεις άνω των 37" ή και άτομα σαν εμένα που έχουνε 32" lg7000?

Εδω καταφεραμε 3 ατομα δεν θα κανετε τιποτα 20?
Δεν μας εξήγησες όμως ακόμα τι καταφέρατε και πως;

Last edited:
Για να κλείσει οριστικά το ζήτημα με τα 100hz, ορίστε ένα απόσπασμα από τον επίσημο κατάλογο της LG. Δυστυχώς (ή μήπως ...ευτυχώς) η 32'' σειρά 7000 δεν έχει το διάσημο πλέον Trumotion.

Attachments

Re: Απάντηση: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Δεν μας εξήγησες όμως ακόμα τι καταφέρατε και πως;

Ρε φιλε εσυ και ολοι που ρωτανε δεν διαβαζεται καθολου?

Ολα ξεκινησαν απο εδω.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=41498&page=20

Ειναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορα που το λεω.

Κατά αρχήν, Καλό Πάσχα σε όλους μας και καλή Ανάσταση.

Επειδή βλέπω ότι μερικοί εναντιώνονται ακόμα στους "neof1z" και "GARRET" (ατυχώς κατά τη γνώμη μου) και μιας και εγώ όπως είπα σε προηγούμενη σελίδα ήμουν κάτοχος μιας LG7000 την οποία σε αντίθεση με τους περισσότερους από εσάς νομίζω πήρα κυρίως για να βλέπω HD υλικό από αντίστοιχες πηγές εικόνας και όχι τα αναλογικά κανάλια που βλέπει ο περισσότερος κόσμος.

Είναι γνωστό σε όλους μας ότι στην Ελλάδα μας ακόμα δεν έχουμε τέτοιου είδους πηγή εικόνας και οι CRT που οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουν τι μπορούν να αποδώσουν σε εικόνα δεν είναι διαθέσιμες... καταλήγουν αναγκαστικά στις νέου τύπου και τεχνολογίας LCD ή Plasma οι οποίες κατά τη γνώμη μου ακόμα δεν έχουν περάσει στην ενηλικίωση... και αντιμετωπίζουν ακόμα προβλήματα.

Τώρα εγώ όταν την πήρα, έτυχε να προσέξω ως ήταν φυσικό, αφού έβαλα να δω HD υλικό που έχω α-ρ-κ-ε-τ-ό και με τις παραμβάσεις του φίλου μας neof1z που για να πω την αλήθεια με είχε βάλει στην πρίζα, είδα αυτά που έλεγε (να μην πω καλύτερα φώναζε) από την αρχή όταν είδε για το P.B. θέλοντας να ΒΟΗΘΗΣΕΙ όπως αποδείχτηκε και είναι πλέον φανερό από όλους μας.
Έτσι και αλλιώς για αυτό την πήρα.
Είδα και ξαναείδα όλο το Σαββατοκύριακο και κατέληξα ότι αυτή η τηλεόραση δεν κάνει για εμένα. Πολύ απλά η τηλεόραση που πήρα, με δική μου απόφαση δεν έκανε αυτά που ισχυριζόταν ότι μπορούσε να κάνει.

Σάββατο βράδυ την παρέλαβα Δευτέρα, Τρίτη άρχισα τις διαδικασίες για την επιστροφή της, λόγω και του γνωστού προβλήματος με τα τηλέφωνα που είχε εκείνο το διάστημα το μαγαζί που κάναμε την αγορά.

Μετά από ένα μήνα και σε συνδιασμό με τους παραπάνω φίλους μου πλέον, έπειτα από συνεχή τηλέφωνα, επισκέψεις και παρεμβάσεις, είχαμε εμείς οι τρεις το αποτέλεσμα που επιδιώκαμε.

Και για να δανειστώ αυτό που έγραψε ο Garret, έγινε της Κορέας.

Όσοι από εσας δεν πηρατε την τελεόραση για να βλέπετε ψηφιακά υψηλής ευκρίνεις κανάλια και σας αρέσει αυτό που βλέπετε έχει καλώς, αλλιώς καλό για εσάς πρώτα από όλα θα είναι να τεστάρετε την τηλεόρασή σας με υλικό που θα θέλατε να δείτε με αυτήν στο άμεσο μέλλον και να σας αρέσει αυτό που βλέπετε.

Ελπίζω να μη σας κούρασα και να βοήθησα και εγώ έστω και λίγο όσους σκοπεύουν να δουν κάτι για το οποίο η τηλεόραση τουλάχιστον αυτή δεν κάνει αυτό που υπόσχεται.

Καλή Ανάσταση σε όλους πατριώτες...

(Συγχωρήστε μου κάποια συντακτικά λάθη που έκανα πάνω στη βιασύνη μου)

Last edited:
:a0210: Φίλε Kalergman συμφωνώ 100% :a0210:

Νομίζω ότι με τέτοια ποστ δεν κουράζεις κανένα, αλλά αντίθετα βοηθάς πολύ κόσμο. :grinning-smiley-043
Μου έμεινε μόνο μια απορία, για τα hd ψηφιακά κανάλια. Δεν ξέρω αν μπορείς να βοηθήσεις, αλλά σε ρωτάω επειδή λες έχεις μπόλικο υλικό και απ' όσο ξέρω δεν το αναφέραμε το συγκεκριμένο θέμα.
Εντόπισες πρόβλημα στην LG σου κατά την αναπαραγωγή hd καναλιών από δορυφόρο μέσω hd δέκτη ή μιλάμε μόνο για τα δισκάκια;
(φυσικά η ερώτηση είναι και για άλλους κατόχους hd δεκτών)

Last edited:
Όπως έχει αναφερθεί πολλάκις πιο πριν, η εν λόγω τηλεόραση, απλά δεν έχει την επεξεργαστική ισχύ να δείξει στρωτα και ομαλά σε 1920x1080p/100Hz/24p...
Δεν παίζει τόσο ρόλο η πηγή του βίντεο όσο η απεικόνηση σε αυτή της ανάλυσης Full HD.
Τουλάχιστον αυτό απαιτείς από μια τηλεόραση με τέτοια χαρακτηριστικά στις μέρες μας.
Νομίζω, ε?

Ναι, επιμένεις να μιλάς για 24p / 100 hz.
Εγώ ρώτησα πολύ συγκεκριμένα για HD δορυφορικό σήμα.
Τέλως πάντων, άστο...

Αγαπητέ vragia, τα 100 Hz (truemotion) πρέπει να βοηθούν ΟΛΑ τα σήματα που δέχεται η τηλεόραση, από οποιαδήποτε πηγή, SD ή HD. Το Real Cinema έχει να κάνει με την ομαλή απεικόνηση των 24 καρέ που δίνουν τα HD players και από όσο γνωρίζω δεν υπάρχουν HD δορυφορικά κανάλια που να δίνουν τέτοιο σήμα. Με ενεργοποιημένο το truemotion υπάρχουν σπασίματα-κομπιάσματα ακόμα και σε υλικό από τα αναλογικά επίγεια κανάλια. Σε υλικό HD από αντίστοιχο δορυφορικό δέκτη (δοκιμή με Mvision HD200) που είναι "i" η κακή συμπεριφορά των 100 Hz είναι εκεί και πιο εμφανής μάλιστα λόγω υψηλώτερης ανάλυσης.
Φιλικά,
Γιάννης

Γιάννη,
(Η λειτουργία των 100hz και του trumotion είναι γνωστά θέματα).

Λες: "...Με ενεργοποιημένο το truemotion υπάρχουν σπασίματα-κομπιάσματα ακόμα και σε υλικό από τα αναλογικά επίγεια κανάλια."

Λέω: Στο firmware 3.22 δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

Λες: "Σε υλικό HD από αντίστοιχο δορυφορικό δέκτη (δοκιμή με Mvision HD200) που είναι "i" η κακή συμπεριφορά των 100 Hz είναι εκεί και πιο εμφανής μάλιστα λόγω υψηλώτερης ανάλυσης."

Λέω: ΟΚ, δεν ξέρω όμως αν ισχύει αυτό και για το 3.22 όπως παραπάνω. Θα μείνω φαίνεται με την απορία.

Το θέμα γενικά είναι ότι με τις δοκιμές που έχω κάνει σε μένα - και σε άλλους - δεν κάνει σπασίματα, τουλάχιστο εμφανή ή τέλος πάντων ανυπόφορα (για hd αποκλειστικά, γιατί για sd δεν υπάρχει καν θέμα σπασιμάτων στο 3.22 όπως είπα).

...Φυσικά θα πείτε το trumotion πρέπει να λειτουργεί άψογα κάτω από όλες τις συνθήκες, ψηλά & χαμηλά.

Αλλιώς αρχίζουν τα όργανα... :guitarist: :drummer: :music-smiley-006:

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Ρε φιλε εσυ και ολοι που ρωτανε δεν διαβαζεται καθολου?

Ολα ξεκινησαν απο εδω.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=41498&page=20

Ειναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορα που το λεω.

Τις έχω διαβάσει ου κο λίγες φορές τις σελίδες 20 - 21 και δεν λες κάτι αναλυτικά γι' αυτό:
Εδω καταφεραμε 3 ατομα δεν θα κανετε τιποτα 20?

:flipout::flipout::flipout::flipout:

Απλά το αναφέρεις εγώ δεν σε ρώτησα αν κάνατε κάτι αλλά τι ακριβώς καταφέρατε και πως.

Δεν σου ειπα να διαβασεις απο την 20-21 σελιδα αλλα να ξεκινησεις απο την 20 και μεχρι το τελος.Εισαι ο μονος που ρωταει συνεχεια το ιδιο πραμα.

Το Firmware ειναι το 3.22 και ειναι ελληνικο.

Επικοινώνησα σήμερα με την LG σε μια διερευνητική συνομιλία. Ευγενικότατος ο υπάλληλος που απάντησε λέγοντάς μου και ολόκληρο το ονομά του. Στην περιγραφή του προβλήματός μου (εμένα κάνει και άλλο τώρα, όταν την ανοίγεις γράφει "χωρίς σήμα" και για να επανέλθει πρέπει να πάω πρώτα σε ψηφιακά κανάλια και ύστερα να επιστρέψω στα αναλογικά) έδειξε να ξέρει τι παίζεται. Μου είπε ότι πρώτα πρέπει να κλείσω ραντεβού-δήλωση βλάβης και μετά με την ανοικτή καρτέλα βλάβης θα επικοινωνήσει το service μαζί μου. Διστυχώς δεν συνέχισα λόγω ταξιδιού στο εξωτερικό οπότε η σύζυγός μου δεν θα μπορούσε δώσει να καταλάβει ο τεχνικός πιο είναι το πραγματικό(α) πρόβλημα(τα). Πάντως άρχισε να πιπιλάει την καραμέλα της αναβάθμισης του firmware λέγοντάς μου ότι και αν έχω το καινούργιο δεν πρέπει να το περάσω μόνος μου μιας και αυτό καταστρατηγεί τους όρους της εγγύησης καί άλλες τέτοιες παραρ...ς. Πάντως δεν τον άφησα έτσι λέγοντάς του ότι η τηλεόραση δεν κάνει επουδενή ότι υπόσχεται στα ταμπελάκια της και στις προδιαγραφές της (ή όχι τόσο καλά όσο πρέπει) και ότι ξέρω ότι κόπηκαν πιστωτικά για αντίστοιχα παράπονα και ότι τελικά αυτή την κατάληξη θα ήθελα και εγώ. Σιγή από το ακουστικό... Πάντως συμφωνήσαμε ότι πρέπει να ακολουθηθεί η τυπική διαδικασία μόλις επιστρέψω.
Φιλικά,
Γιάννης

Γιαννη αν εχεις βαλει μονος το 3.22 και σου πουν τετοιες λαμακιες οπως σε μενα π.χ "και με ποιο δικαιωμα το περασες μονος σου" πες τους οτι σου το εστειλαν απο το LG GLOBAL SITE υστερα απο απαιτηση σου και το βουλωνουν.Σιγουρα ξερουν οτι γνωριζεται οτι εχουν εκδοθη πιστωτικα και θα ψαχνουν αφορμες ακομα και ανυπαρκτες για να σας εμποδισουν.Πιστευω οτι μονο ο dikemon θα μπορει να κατι.Αν φυσικα τον στηριξετε.