Κατά αρχήν, Καλό Πάσχα σε όλους μας και καλή Ανάσταση.
Επειδή βλέπω ότι μερικοί εναντιώνονται ακόμα στους "neof1z" και "GARRET" (ατυχώς κατά τη γνώμη μου) και μιας και εγώ όπως είπα σε προηγούμενη σελίδα ήμουν κάτοχος μιας LG7000 την οποία σε αντίθεση με τους περισσότερους από εσάς νομίζω πήρα κυρίως για να βλέπω HD υλικό από αντίστοιχες πηγές εικόνας και όχι τα αναλογικά κανάλια που βλέπει ο περισσότερος κόσμος.
Είναι γνωστό σε όλους μας ότι στην Ελλάδα μας ακόμα δεν έχουμε τέτοιου είδους πηγή εικόνας και οι CRT που οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουν τι μπορούν να αποδώσουν σε εικόνα δεν είναι διαθέσιμες... καταλήγουν αναγκαστικά στις νέου τύπου και τεχνολογίας LCD ή Plasma οι οποίες κατά τη γνώμη μου ακόμα δεν έχουν περάσει στην ενηλικίωση... και αντιμετωπίζουν ακόμα προβλήματα.
Τώρα εγώ όταν την πήρα, έτυχε να προσέξω ως ήταν φυσικό, αφού έβαλα να δω HD υλικό που έχω α-ρ-κ-ε-τ-ό και με τις παραμβάσεις του φίλου μας neof1z που για να πω την αλήθεια με είχε βάλει στην πρίζα, είδα αυτά που έλεγε (να μην πω καλύτερα φώναζε) από την αρχή όταν είδε για το P.B. θέλοντας να ΒΟΗΘΗΣΕΙ όπως αποδείχτηκε και είναι πλέον φανερό από όλους μας.
Έτσι και αλλιώς για αυτό την πήρα.
Είδα και ξαναείδα όλο το Σαββατοκύριακο και κατέληξα ότι αυτή η τηλεόραση δεν κάνει για εμένα. Πολύ απλά η τηλεόραση που πήρα, με δική μου απόφαση δεν έκανε αυτά που ισχυριζόταν ότι μπορούσε να κάνει.
Σάββατο βράδυ την παρέλαβα Δευτέρα, Τρίτη άρχισα τις διαδικασίες για την επιστροφή της, λόγω και του γνωστού προβλήματος με τα τηλέφωνα που είχε εκείνο το διάστημα το μαγαζί που κάναμε την αγορά.
Μετά από ένα μήνα και σε συνδιασμό με τους παραπάνω φίλους μου πλέον, έπειτα από συνεχή τηλέφωνα, επισκέψεις και παρεμβάσεις, είχαμε εμείς οι τρεις το αποτέλεσμα που επιδιώκαμε.
Και για να δανειστώ αυτό που έγραψε ο Garret, έγινε της Κορέας.
Όσοι από εσας δεν πηρατε την τελεόραση για να βλέπετε ψηφιακά υψηλής ευκρίνεις κανάλια και σας αρέσει αυτό που βλέπετε έχει καλώς, αλλιώς καλό για εσάς πρώτα από όλα θα είναι να τεστάρετε την τηλεόρασή σας με υλικό που θα θέλατε να δείτε με αυτήν στο άμεσο μέλλον και να σας αρέσει αυτό που βλέπετε.
Ελπίζω να μη σας κούρασα και να βοήθησα και εγώ έστω και λίγο όσους σκοπεύουν να δουν κάτι για το οποίο η τηλεόραση τουλάχιστον αυτή δεν κάνει αυτό που υπόσχεται.
Καλή Ανάσταση σε όλους πατριώτες...
(Συγχωρήστε μου κάποια συντακτικά λάθη που έκανα πάνω στη βιασύνη μου)