LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

περασε το 3.27 επιτυχως κανενα προβλημα (αν και δεν ειχα αλλωστε γιατι η 32LG7000 δεν εχει αυτα που περιγραφεται ως δυνατοτητες αλλωστε ουτε True Motion ουτε 100Hz ειναι στα μεγαλυτερα αδερφια της αυτα.

400 ευρω τηλεοραση ειναι και την βρισκω μια χαρα για αυτα που εχει και μαλλον παλι LG θα παρω ξανα αλλα με MPEG 4 αποδικωποιητη για να βλεπω την ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ που θα βγει σε λιγο.

Χαιρομαι που τα καταφερες και εισαι ευχαριστημενος με την LG σου αλλα αν σκεφτεσαι να ξαναπαρεις LG μεινε στα 400 ευρω γιατι αν δωσης παραπανω ισως να εχεις προβλημα.

φιλε μου επειδη δεν το κατεχω το αθλημα με ενδιαφερει απλα να δω ψηφιακη τηλεοραση και κανενα DVD δεν εχω μανια με το HD ουτε με BLUE RAY

αν θελω κατι τετοιο τα κοιταω απο τον υπολογιστη μου.

αλλωστε οπως τους υπολογιστες ετσι και εδω ισχυει ο κανονας οτι πληρωνεις παιρνεις.

φιλε μου επειδη δεν το κατεχω το αθλημα με ενδιαφερει απλα να δω ψηφιακη τηλεοραση και κανενα DVD δεν εχω μανια με το HD ουτε με BLUE RAY

αν θελω κατι τετοιο τα κοιταω απο τον υπολογιστη μου.

αλλωστε οπως τους υπολογιστες ετσι και εδω ισχυει ο κανονας οτι πληρωνεις παιρνεις.

Δεν νομιζω να ειπα κατι αλλο.

αυτα που λετε εδω ειναι χρησιμα για καποιον που ασχολειτε με το αθλημα αυτο.

μακαρι να βρειτε το δικιο σας που κυνηγατε την εταιρεια κτλ

αλλα για μενα που ειμαι πληροφορικαριος που αυτο σημαινει οτι απλα εχω μια τηλεοραση συνδεμενη με ενα dvd/nova λιγο με ενδιαφερουν προβληματα που ποτε δεν θα δω.

το χομπυ μου ειναι οι υπολογιστες και εκει ολα δουλευουν τελεια οπως τα θελω ειτε ειναι HD Movie ειτε ειναι Blue Ray κτλ.

η τηλεοραση δεν με ενδιαφερει και τοσο (αν δεν ηταν η επερχομενη ψηφιακη ισως δεν αγοραζα ποτε LCD-TFT.

γιατι καταλαβαινεις οτι αν εχω στον υπολογιστη 22-24 TFT οτι η τηλεοραση ερχεται σε δευτερη μοιρα.

παντως οι συμβουλες σας καλες ειναι οπως και αλλων σελιδων (γιατι δυστυχως δεν υπαρχουν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ του ειδους.

εδω στην περιοχη μου ενας για εγκατασταση δορυφορικου πιατου 1.20μ/επιγειας κεραιας φαντασου ζηταει 250-300 ευρω.

αυτα που λετε εδω ειναι χρησιμα για καποιον που ασχολειτε με το αθλημα αυτο.

Καλως ηρθες φιλε ,
Για αυτο και λεγεται AVClub γιατι κυριως ειναι για οσους ασχολουνται με το αθλημα :ernaehrung004:

Λοιπόν παιδιά να σας πω την δραματική εμπειρία μου από το service της lg.

Πριν κάνα 2μηνο λοιπόν και ενώ είχα αγοράσει την 32lg7000 μου παρουσίασε ένα περίεργο πρόβλημα.

Πρόβλημα:
Όταν είχα να την ανοίξω ώρες άνοιγε μια χαρά και όλα καλά όταν όμως την είχα ανοιχτή την έκλεινα και δοκίμαζα να την ξανανοίξω δεν άνοιγε με τίποτα μια μαυρίλα στην οθόνη ούτε μενού ούτε τίποτα τους παίρνω τηλέφωνο να έρθουν να την πάρουν και τους λέω να μου αφήσουν μια εφεδρική για να έχω να βλέπω έτσι κι έγινε.

Αποτέλεσμα:

Για να μην τα πολυλογώ η τηλεόραση είχε μείνει στο service της lg κοντά στον 1μιση με 2 μήνες και αυτό γιατί "ΛΕΓΑΝΕ" ότι ήθελε αλλαγή panel και δεν έχουν και πρέπει να παραγγείλουν και ιστορίες για άγριους.
Αφού τους είχα πρήξει στα τηλέφωνα μετά από 1 μηνά και 15 με 20 μέρες έρχεται η τηλεόραση γιατί η διευθύντρια της lg που μίλησα τηλεφωνικώς μαζί της μου υποσχέθηκε ότι μέχρι τέλος της εβδομάδας θα ερχόταν αλλιώς θα την αντικαθιστούσαν με άλλη καινούργια(Και επειδή δεν είχε έρθει μέχρι την παρασκευή το μεσημέρι την ξαναπήρα τηλέφωνο(Την διευθύντρια) και μου είπε σήμερα θα έρθει η τηλεόραση όπως σας υποσχέθηκα(μετά από κάνα 2μηνο το θυμηθήκατε έπρεπε να της πω)).
Την πείρα λοιπόν μετά από κοντά 2μηνο και ενώ την έχω μια εβδομάδα ξαφνικά τι λέτε να γίνετε?
Σαν αρχή που έκανε παράσιτα - κύματα σε κανάλια που πριν ΔΕΝ μου έκανε(Και στις άλλες 2 τηλεοράσεις που έχω πάνω στην ίδια κεραία δεν κάνει) και τώρα όποτε και να την ανοίξω βλέπω μια μαυρίλα πάλι με τη μόνη διαφορά(Σε σχέση με την πρώτη φορά που έβγαλε το πρόβλημα) ότι τώρα μπορώ να πάω στα μενού της τηλεόρασης.

Τι να πω ρε παιδιά άθλιο το service της lg κάνανε που κάνανε κοντά 2μηνο(Που πες αυτό το προσπερνάμε καθότι λόγο καλοκαιριού θα έχουν μειωμένο προσωπικό) να την φτιάξουν και τελικά φτιάξανε τα π…..α μου.

Τι να πω ρε παιδιά δεν ξέρω ενώ είχα σε εκτίμηση την lg σε τηλεόρασης με αυτό που μου έτυχε(Και δεν εύχομαι να τύχει σε κανέναν άλλον) έχασα πάσα ιδέα γι’ αυτήν την εταιρία.

Last edited:
εχω και γω μια 37" lg7000 δεν ηξερα οτι υπηρχαν τοσα προβληματα εχω την εκδοση v3.00 .... το μονο που εχω προσεξει ειναι οταν δοκιμαζα να συνδεσω το pc με την τηλεοραση απλα δεν γινοταν μεσω hdmi δεν εβλεπε τιποτα χρησιμοποιουσα καλωδιο dvi to hdmi και αυτη ειναι η καρτα μου εχει κανειις καμια ιδεα?? www.asus.com/product.aspx?P_ID=vpSztw0S59dFtxJo&templete=2 και κατι ακομα εχω αυτο www.sony.gr/product/hcs-surround-kit---dvd-player/dav-f200 αλλα οταν παιζει dvd δεν μου γραφει στην tv 1080p αλλα 1080i τα χω μπερδεψει λιγο φταιει η tv για ολα τι φαση
οποιος μπορει ας βοηθισει ευχαριστω ....

Σχετικά με το DAV-F200 το έχεις συνδέσει στην τηλεόραση με HDMI ή με component? σε component συνδεση αν θυμαμαι καλα μπορεις να πάρεις μεχρι 1080i , χρεάζεσαι HDMI για να παρεις 1080p.

το εχω συνδεσει με HDMI εχω δοκιμασει τα παντα πειγα και στην sony .. εκει το ειδα να παιζει και ελεγε 1080p δεν ξερω τι να πω ..

Καλημέρα σας!!

Διαβάζω 3 μέρες τώρα όσα περισσότερα νήματα για LG7000 αλλά δεν βρήκα πάρα πολλά για την 32LG7000. Τελικά έχει τα ίδια προβλήματα και με τα μεγαλύτερα αδελφάκια της ή όχι? (μεγέθη θέλω να πώ) Τα προβλήματα τελικά είναι θέμα μεγέθους?

Δεν νομίζω γιατί η 32" εκδοχή της δεν έχει το truexd(κάπως έτσι νομίζω λέγεται αυτό που προκαλεί τα προβλήματα στα μεγαλύτερα μοντέλα) και αυτό γιατί πολύ απλά δεν το υποστηρίζει - έχει καθόλου οπότε...

Άντε να το ξεθάψουμε λίγο...
Ως μάλλον από τους πρώτους κατόχους της 47LG7000 (τι τύχη ε???:star:) μόλις παρατήρησα ότι έχουν βγει firmware και ήθελα να σας ρωτήσω...
- εννοείται ότι μόνο το τελευταίο περιέχει όλα τα παλαιότερα firmware;
- διορθώνουν τίποτα (πχ θέματα με την κίνηση ή κάτι άλλο);

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Νομίζω ότι πιο σωστό θα ήταν να ξεθάψεις το νήμα της LG7000 , πιθανόν να βρεις πιο εύκολα βοήθεια από κάποιο κάτοχο, παρά από κάποιον που έχει αλλάξει/επιστρέψει την τηλεόραση.

Παιδια εχω κξαι εγω μια LG6000 47'' κατεβασα το βιντεακι που λετε και μου παρουσιαζει το ιδιο προβλημα.Επειδη εχω την τηλεοραση κανα 15μηνο παρατηρησα οτι μου κανει κοψιμο τετοιο ενω βλεπω απο το PC μου και απλη ταινια Dvd (εγω πιστευα οτι για το κοψιμο εφταιγε ο σκληρος μου)
Πειτε μου καμια ταινια 1080p που εχετε τσεκαρει και κανει πολυ συχνα το σπασιμο αυτο για να την δειξω στους τεχνικους ?

Τελικα μετα απο αρκετη ωρα ειδα οτι μονο στο βιντεο της Philips εχω προβλημα και οχι στα βιντεο της Panasonic που κατεβασα , αυτα παιζουν τελεια χωρις σπασιμο πουθενα τα ειδα απειρες φορες με ολους τους players.
Τι λετε να κανω ??

Διάβαζα συχνά το forum χωρίς να κάνω εγγραφή.Είδα λοιπόν για τις αναβαθμίσεις και συγκεκριμένα την 3.27.

Από τη στιγμή που έκανα την αναβάθμιση,παρουσιάστηκε πρόβλημα στη σύνδεση του laptop με την lg7000.Συγκεκριμένα,η οθόνη του υπολογιστή φαίνεται κόκκινη στην οθόνη της τηλεόρασης!!!

Γίνεται να καταργήσω την αναβάθμιση ή υπάρχει άλλη λύση;

Ευχαριστώ