μπαι δε γουει POWERSELL μπορουμε να κανουμε?:ADFAD2:
To review που έδωσες το κοίταξες??? Είπε πουθενά ότι η LCD είναι για τα μπάζα???Και ποιος θα την παρει?
Καποιος απο εδω?
Μάνο....και εγώ θέλω πολλά στη ζωή μου, αλλά πάνω απ όλα μία τηλεόραση που να δουλεύει σωστά. Και η LG 7000 σειρά είναι το μεγαλύτερο τεχνολογικό φιάσκο που έχω δει ποτέ...
Λοιπόν, σε λίγες ωρίτσες θα έρθει ο τεχνικός της LG να...κάνει αναβάθμιση, προσπαθούσαν να με πείσουν ότι...όλα καλά με την τηλεόραση...:lol:
tazako αυτο με τις ιντσες ειναι φιλος, θα συνηθίσεις.με το tuner της είστε ευχαριστημένοι? με την Bravia νομίζω ότι είχα καλύτερο συντονισμό ακριβώς στην ίδια κεραία...ανεβήκαμε και 7 ίντσες δεν λέω αλλά πάλι...
To review που έδωσες το κοίταξες??? Είπε πουθενά ότι η LCD είναι για τα μπάζα???
Τα comments στο review τα είδες??? Υπάρχουν χρήστες που την θέλουν.
Μάνο....και εγώ θέλω πολλά στη ζωή μου, αλλά πάνω απ όλα μία τηλεόραση που να δουλεύει σωστά. Και η LG 7000 σειρά είναι το μεγαλύτερο τεχνολογικό φιάσκο που έχω δει ποτέ...
Λοιπόν, σε λίγες ωρίτσες θα έρθει ο τεχνικός της LG να...κάνει αναβάθμιση, προσπαθούσαν να με πείσουν ότι...όλα καλά με την τηλεόραση...:lol:
Λοιπόν, επιβεβαίωσε όλα τα προβλήματα το παλικάρι, ευγενέστατος και εξυπηρετικός. Μου έγραψε και υπέγραψε χαρτί που του ζήτησα στο οποίο αναγράφει αναλυτικά τα προβλήματα που λέω και εγώ πιο πάνω. Είπε να περιμένω τηλ. από το σέρβις τους, αλλά με το χαρτί θα πάω στο κατάστημα να κάνω την αλλαγή εγώ ούτως ή άλλως.
Δε μπόρεσε να περάσει το ίδιο firmware απο πάνω, δε το έβλεπε η τηλεόραση καν, έλεγξα τα αρχεία και ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ firmwares, οπότε αφού δεν έβλεπε κάτι πιο νέο η τηλ. δεν προχωρούσε σε αναβάθμιση.
Τώρα, σε λίγο θα μιλήσω με τον υπεύθυνο του Public για να προχωρήσουμε στην αλλαγή, σκέφτομαι για Sony w4000 46".
Εν τω μεταξύ στο άλλο θέμα βλέπω ότι το νέο μοντέλο LG 47" LH 4000 τιμολογείται στα 1200 ευρώ και έχει ίδια χαρακτηριστικά σχεδόν...θα έχουν φτιάξει τα προβλήματα όμως ή θα τρέχουμε πάλι τζάμπα;;
:lol: Κι όμως ναι, του είπα ότι έχω το 3.22 και συμφώνησε κι αυτός ότι αυτό είναι το τελευταίο...αλλά εγώ δεν έχω το "επίσημο ελληνικό", μπορεί να είναι μούφα το αγγλικό που έβαλα... :lol:
Ας το ξαναπεράσει... ( αν μπορέσει κι ολας.. ) Είμαι πραγματικά περίεργος να δω τι θα πει πάντως...
παντως η 4000 μιλαει για twin XD engine. Λετε να αξιζει τον κοπο να κινηθουμε? Αντε για να κανουμε κανα ντου:violent-smiley-030:
Mην ξεχνατε και αυτο που ο chris85 μας βρηκε. Μηπως να οργανωθουμε?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.