LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Εγώ έχω κουραστεί...3-4 άτομα σας έχουμε πει ξεκάθαρα τι να κάνετε και πως να δείτε τα προβλήματα. Η τηλεόραση δεν έχει καν σωστή απεικόνιση χωρίς ετικέτα pc, τι να λέμε τώρα. Και ξαναλέω, ότι σε όσους δε μαυρίζει η οθόνη κατά την αλλαγή σε ετικέτα "pc" είναι γιατί έχουν συσκευή που βγάζει 24 ή 30 hz, αλλά πάλι δε θα έχουν σωστή απεικόνιση.

Επαναλαμβάνω για τελευταία φορά...Τα προβλήματα υπάρχουν σε ΟΛΕΣ τις τηλεοράσεις της σειράς (εκτός ίσως από το πρόβλημα με το true motion στην 32αρα μιας που δεν έχει 100hz)

Απο κει και πέρα, δε ξέρω τι ψάχνουμε ακόμα...

Last edited:
Re: Απάντηση: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Λοιπον, θα σας πω την εμπειρία μου με το demo που μας εδωσε ο neof1z.
1-Oσον αφορα το 24p, ενεργοποιημενο δεν με χαλαει καθολου.
2-Το truemotion στο off ειναι πολυ χειροτερο απο οποιαδηποτε αλλη επιλογη.
3-Στη θεση low εμεινα ικανοποιημενος 90%
3-Οσον αφορα τωρα το high, παλι ειναι οκ, απλα φαινεται να πιεζεται λιγο ο επεξεργαστης.
Σε καμια περιπτωση το truemotion off, δεν ειναι καλυτερο του on(low)
Στη φαση με τα πλακακια(στο πολυ γρηγορο περασμα) μασαει φυσιολογικα και αμεσως καθαριζει δειχνωντας "κρυσταλινα" το δαπεδο.
Επαναλαμβανω , με το truemotion στο off, τα πλακακια χωροπηδανε, ακομα και στα αργα περασματα.
Αυτα τα λιγα απο μενα, περιμενω αντιδρασεις:ears:

Απ'οτι φαινεται εισαι ικανοποιημενος απο την αποδοση της TV και μαλλον δεν τιθεται θεμα για να ψαχτης για επιστροφη.Χαιρομαι τελικα που σου δουλεψε το DEMO και σου συνιστω να το κρατησεις γιατι ειναι οτι το καλύτερο για τεστ.

Επρεπε να σε ειχα μαζι μου στο σερβις για να εβλεπες αντιδρασεις οταν το δοκιμαζανε απο LG σε LG, και οπως καταλαβαινεις κανενας δεν ηταν ευχαριστημενος.

Μηπως πρεπει να πας καπου να δεις πως πρεπει να παιζει για να δεις τη δικη σου αντιδραση? Μιας και ειπες οτι θελεις 100Hz

Εγω πηγα και το ειδα.Τη δικια αντιδραση μου την ξερεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Απ'οτι φαινεται εισαι ικανοποιημενος απο την αποδοση της TV και μαλλον δεν τιθεται θεμα για να ψαχτης για επιστροφη.Χαιρομαι τελικα που σου δουλεψε το DEMO και σου συνιστω να το κρατησεις γιατι ειναι οτι το καλύτερο για τεστ.

Επρεπε να σε ειχα μαζι μου στο σερβις για να εβλεπες αντιδρασεις οταν το δοκιμαζανε απο LG σε LG, και οπως καταλαβαινεις κανενας δεν ηταν ευχαριστημενος.

Μηπως πρεπει να πας καπου να δεις πως πρεπει να παιζει για να δεις τη δικη σου αντιδραση? Μιας και ειπες οτι θελεις 100Hz

Εγω πηγα και το ειδα.Τη δικια αντιδραση μου την ξερεις.
Φιλε neo, απλα θελω να μου πεις αν εχεις αναλογα αποτελεσματα, οπως αυτα που περιγραφω. Δλδ στο true low εχεις απαραδεκτη επιδοση? Επισης Η επιδοση της TV σου ειναι καλυτερη με true στο off βλεπωντας το demo?

Απάντηση: Re: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Εγώ έχω κουραστεί...3-4 άτομα σας έχουμε πει ξεκάθαρα τι να κάνετε και πως να δείτε τα προβλήματα. Η τηλεόραση δεν έχει καν σωστή απεικόνιση χωρίς ετικέτα pc, τι να λέμε τώρα. Και ξαναλέω, ότι σε όσους δε μαυρίζει η οθόνη κατά την αλλαγή σε ετικέτα "pc" είναι γιατί έχουν συσκευή που βγάζει 24 ή 30 hz, αλλά πάλι δε θα έχουν σωστή απεικόνιση.

Επαναλαμβάνω για τελευταία φορά...Τα προβλήματα υπάρχουν σε ΟΛΕΣ τις τηλεοράσεις της σειράς (εκτός ίσως από το πρόβλημα με το true motion στην 32αρα μιας που δεν έχει 100hz)

Απο κει και πέρα, δε ξέρω τι ψάχνουμε ακόμα...
Σου ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβεις οτι αλλαζωντας ετικετα σε PC δεν βλεπω καμια διαφορα? Η θεωρεις οτι ειμαι ηληθιος και σαδιστης και εχω αποτερο σκοπο να σε βασανιζω με ερωτησεις καθυστεριμενου?
Αν καταλαβες αυτο που προσπαθω να κανω ειναι να καταλαβω ποσο σιγουρα ειναι τα προβληματα που αναφερονται ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ 7000. Απο τα στοιχεια που προκυπτουν στην καθολα χρησιμη αυτη συζητηση ισως φενεται οτι καποιες TV ειναι πραγματικα προβληματικες.
Αυτο προσπαθω να διαχωρισω. Η θεση μου ειναι καθολα ειλικρινεις και καλοπροαιρετη και δεν ειμαι αντιπροσωπος της LG, ουτε θελω να εξιψωσω την "θεια" μου αυτη επιλογη να αγορασω την 7000.
Επομενως λιγη υπομονη και προσωχη, γιατι ειμαστε και μεγαλα παιδια.

The^Lost - Δε διαβάζεις τι γράφω...ούτε αναφέρεις τη συνδέσεις / συσκευές έχεις πάνω.

Στη προηγούμενη σελίδα, έγραψα αυτό που έχεις κάνει και quote, δηλαδή ότι:

Αν έχετε συσκευή που βγάζει 24hz ή 30hz (πχ Ps3 ή κάποιο άλλο blueray προφανώς) όταν αλλάζετε την ετικέτα σε PC, ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΠΤ.

Όμως, η απεικόνιση ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ( για να δείτε τη διαφορά, συνδέστε μία συσκευή που θα βγάζει 50,59, ή 60 hz ή ρυθμίστε το ps3 να βγάζει 60hz και αλλάξτε την ετικέτα σε PC να δείτε πως θα ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ)

Και επαναλαμβάνω, όταν το κάνετε αυτό θα μαυρίσει στιγμιαία η οθόνη και θα δείτε ΣΩΣΤΗ πλεόν απεικόνιση (πιο καθαρή, πιο σωστά χρώματα, λιγότερες ατέλειες σε γωνίες αντικειμένων, πιο καθαρά γράμματα κλπ )

Last edited:
Απάντηση: Re: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

The^Lost - Δε διαβάζεις τι γράφω...ούτε αναφέρεις τη συνδέσεις / συσκευές έχεις πάνω.

Στη προηγούμενη σελίδα, έγραψα αυτό που έχεις κάνει και quote, δηλαδή ότι:

Αν έχετε συσκευή που βγάζει 24hz ή 30hz (πχ Ps3 ή κάποιο άλλο blueray προφανώς) όταν αλλάζετε την ετικέτα σε PC, ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΠΤ.

Όμως, η απεικόνιση ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ( για να δείτε τη διαφορά, συνδέστε μία συσκευή που θα βγάζει 50,59, ή 60 hz ή ρυθμίστε το ps3 να βγάζει 60hz και αλλάξτε την ετικέτα σε PC να δείτε πως θα ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ)

Και επαναλαμβάνω, όταν το κάνετε αυτό θα μαυρίσει στιγμιαία η οθόνη και θα δείτε ΣΩΣΤΗ πλεόν απεικόνιση (πιο καθαρή, πιο σωστά χρώματα, λιγότερες ατέλειες σε γωνίες αντικειμένων, πιο καθαρά γράμματα κλπ )
Δηλαδη για να καταλαβω: Παω στο BD μου και βγαζω το 24p, και μετα αλλαζω ετικετα σε pc. Θα εχω στιγμιαια μαυριλα για 1" και οταν επανελθει θα εχω καλυτερη εικονα, απο οταν με ενεργοποιημενο το 24p στο BD? Και επισης παρολο που θα εχω καλυτερη εικονα δεν θα μπορω να επεμβω στο Truemotion της TV? Σωστα τα λεω?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Φιλε neo, απλα θελω να μου πεις αν εχεις αναλογα αποτελεσματα, οπως αυτα που περιγραφω. Δλδ στο true low εχεις απαραδεκτη επιδοση? Επισης Η επιδοση της TV σου ειναι καλυτερη με true στο off βλεπωντας το demo?

Για μενα και σε συγκριση με αλλες 100Hz που ειδα το DEMO ειναι απαραδεχτη.

Και για τους χρηστες του PS3 εχω να πω οτι ειναι μια παιχνιδομηχανη που εχει τη δυνατοτητα να παιζει και blu ray αλλα σαν τα BD Player δεν ειναι.

Η TV μου ειναι στο σερβις.Αυριο ειναι η μεγαλη μερα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Για μενα και σε συγκριση με αλλες 100Hz που ειδα το DEMO ειναι απαραδεχτη.

Και για τους χρηστες του PS3 εχω να πω οτι ειναι μια παιχνιδομηχανη που εχει τη δυνατοτητα να παιζει και blu ray αλλα σαν τα BD Player δεν ειναι.

Η TV μου ειναι στο σερβις.Αυριο ειναι η μεγαλη μερα.
Eτσι απο απλο ενδιαφερον σε ποιες αλλες TV ειδες το demo στα 100hz και σε ποια τιμη ειναι αυτες?

Re: Απάντηση: Re: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Δηλαδη για να καταλαβω: Παω στο BD μου και βγαζω το 24p, και μετα αλλαζω ετικετα σε pc. Θα εχω στιγμιαια μαυριλα για 1" και οταν επανελθει θα εχω καλυτερη εικονα, απο οταν με ενεργοποιημενο το 24p στο BD? Και επισης παρολο που θα εχω καλυτερη εικονα δεν θα μπορω να επεμβω στο Truemotion της TV? Σωστα τα λεω?

Αυτό ακριβώς. Τώρα συνενοούμαστε ^^

Το ίδιο ισχύει και για pc, xbox 360 κλπ συσκευές που παίζουν στα 50 / 60 hz.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Ok θα το κοιταξω το απογευμα και θα επανελθω :P

Λοιπον, θα σας πω την εμπειρία μου με το demo που μας εδωσε ο neof1z.
1-Oσον αφορα το 24p, ενεργοποιημενο δεν με χαλαει καθολου.
2-Το truemotion στο off ειναι πολυ χειροτερο απο οποιαδηποτε αλλη επιλογη.
3-Στη θεση low εμεινα ικανοποιημενος 90%
3-Οσον αφορα τωρα το high, παλι ειναι οκ, απλα φαινεται να πιεζεται λιγο ο επεξεργαστης.
Σε καμια περιπτωση το truemotion off, δεν ειναι καλυτερο του on(low)
Στη φαση με τα πλακακια(στο πολυ γρηγορο περασμα) μασαει φυσιολογικα και αμεσως καθαριζει δειχνωντας "κρυσταλινα" το δαπεδο.
Επαναλαμβανω , με το truemotion στο off, τα πλακακια χωροπηδανε, ακομα και στα αργα περασματα.
Αυτα τα λιγα απο μενα, περιμενω αντιδρασεις:ears:
ακριβως την ιδια συμπεριφορα εχει η δικη μου.Με τι πηγη το επαιξες?

Το αρχικο αρχειο που ειχα ανεβασει ηταν σε μορφη vob και 25 καρε.

Αυτο που ανεβασες ΝΕΟ με 24 καρε ειναι μετατροπη του δικου μου η το βρηκες καπου ετσι?

Εμενα παντως τα παιζει και στις 2 μορφες οπως προανεφερα.....και απο dvd αλλα και απο το wd tvhd με 24 καρε και το truemotion στο υψηλο.

Αυτο που ανεβασες ΝΕΟ με 24 καρε ειναι μετατροπη του δικου μου η το βρηκες καπου ετσι?

Ειναι το δικο σου με μετατροπη και οχι επανακωδικοποίηση χωρις καμια αλιωση στην ποιοτητα εικονας.

Και το συγκεκριμενο εχει ολα τα standard του AVCHD.

http://rapidshare.com/files/209716350/Philips_BD.iso

Εαν πηγενα για καινουργια TV αυτο θα τεσταριζα.
Ειναι τρομερο για test ανεξαρτητος μαρκας.

Εμένα στα 50Hz δεν μαυρίζει. Μόνο στα 60Hz. Για PC μιλάω.

Εμένα στα 50Hz δεν μαυρίζει. Μόνο στα 60Hz. Για PC μιλάω.

Συμφωνώ κι εγώ για τα 50Hz. Έχω συνδέσει DVD player με HDMI το οποίο δίνει σήμα 50Hz στην τηλεόραση (1080p 50Hz). Με εττικέτα PC (όπως έχω ξαναγράψει) μπορώ κανονικά να αλλάζω το Truemotion (off, low, high) και έχει όντως επίδραση στην εικόνα . Βλέποντας από DVD το demo της philips Που είχε ανεβάσει ο Ζαφείρης με την κουκλάρα να τρέχει , πήρα καλύτερα αποτελέσματα με Truemotion στο LOW και HIGH απ'ότι με Truemotion στο ΟFF (για παράδειγμα στο σημείο με τα πλακακια έχοντας Truemotion ΟFF έχω προβλήματα ακόμα και στο αργό σκρολάρισμά τους - ενώ με LOW και HIGH όλα φαίνονται οκ - επαναλαμβάνω στο σημείο με την αργή κίνηση στα πλακάκια , γιατί στο σημείο που δείχνει ταυτόχρονα την κοπέλα και τα πλακάκια, ακόμα και με Truemotion ON υπάρχουν προβλήματα στην απεικόνιση).
Επίσης βρίσκω υπερβολικά τα σχόλια περί ναυτίας, δραμαμινών κλπ . Το μόνο που με ζάλισε ήταν τα οπίσθια της κοπέλας!

Τηλεόραση 47LG7000 με firmware 3.22

BTW neo, θα με ενδιέφερε και εμένα να μαθω (επειδή δεν έχω εύκολη πρόσβαση σε πολλές τηλεοράσεις εδώ στην επαρχία για να τρέξω και να δοκιμάσω με Demo υλικό) σε ποιες τηλεοράσεις είδες καλή συμπεριφορά των 100 Hz.

BTW neo, θα με ενδιέφερε και εμένα να μαθω (επειδή δεν έχω εύκολη πρόσβαση σε πολλές τηλεοράσεις εδώ στην επαρχία για να τρέξω και να δοκιμάσω με Demo υλικό) σε ποιες τηλεοράσεις είδες καλή συμπεριφορά των 100 Hz.

SONY BRAVIA KDL-40W4500

SONY BRAVIA KDL-40W5500 ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΑΡΤΙΟΣ 2009

Παντα με καθε επυφιλαξει.