LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Να μη δεχτείς τότε να στην φέρουν πίσω. Πήγαινε στο κατάστημα να τσεκάρεις αν έχει τα γνωστά πρόβληματα.

Εν τω μεταξύ μόλις είδα ότι βγήκε και Firmware 3.23, κάποιος τεχνικός στην Αγγλία το έβαλε σε 1 παλικάρι.

Πολύ δύσκολο να πάω στο κατάστημα που θα την φτιάξουν λόγω δουλειάς...
Θα τους αναφέρω όμως τον προβληματισμό μου για το πρόβλημα και θα τους πω να το κοιτάξουν και να μου επιβεβαιώσουν οτι δουλεύει σωστά πριν την φέρουν πίσω. Το βλέπω να αρχίζει και μένα η Οδύσσειά μου.

Θα το δοκιμάσω (όταν με το καλό φτιαξουν το τροφοδοτικό ή την πλακέτα).
Σπάσιμο είναι οτι θα την πάρουν να την φτιάξουν, θα μου την φέρουν και μετά θα πρέπει να την ξαναπάρουν για το γνωστό πλέον πρόβλημα.

Ευχαριστώ Ζαφείρη

φίλε μου κατέβασα το βιντεακι VOB που ειναι 25frame και έπαιζε άψογα με το tuemotion sto χαμηλό την τηλεόραση την έχω στα 50ΗΖ. ένα άλλο που είναι σε μορφή ISO στα 23frame αυτό όταν έχω truemotion κάνει σπασίματα.

φίλε μου κατέβασα το βιντεακι VOB που ειναι 25frame και έπαιζε άψογα με το tuemotion sto χαμηλό την τηλεόραση την έχω στα 50ΗΖ. ένα άλλο που είναι σε μορφή ISO στα 23frame αυτό όταν έχω truemotion κάνει σπασίματα.

Πως γινεται αυτο???

Οταν λες αψογα .....στην σκηνη με τα πλακακια επαιξε απο την αρχη μεχρι το τελος????
Μηπως στην αρχη της σκηνης σπαει λιγακι και μετα στρωνει????
για ξαναδες το......αν δεν κανει αυτο που λεω εισαι ΟΚ.
Εμενα ηταν αλλα χαλασε:flipout:

Πως γινεται αυτο???

Οταν λες αψογα .....στην σκηνη με τα πλακακια επαιξε απο την αρχη μεχρι το τελος????
Μηπως στην αρχη της σκηνης σπαει λιγακι και μετα στρωνει????
για ξαναδες το......αν δεν κανει αυτο που λεω εισαι ΟΚ.
Εμενα ηταν αλλα χαλασε:flipout:

στο συγκεκριμένο βιντεο με τρουμοσιον χαμηλό παίζει τέλεια και στα πλακακια και στο τέλος στο σπίτι η εικόνα είναι σταθερή χωρίς κόλλημα όταν κλείσω το τρου η εικόνα πάλι δεν κάνει σπάσηματα αλλά δεν είναι σταθερή η κίνηση τρεμοπαίζει η εικόνα.
Υ.Γ τώρα που το βλέπω καλήτερα στα πλακάκια την στηγμή που ξεκινάνε κοντά περίπου 1-2δευτ μου τα μπερδεύει λίγο αλλά μετά ΟΚ, μοιάζει σαν να καθηστερεί να ενεργοποιηθή το τρουμοσιον

στο συγκεκριμένο βιντεο με τρουμοσιον χαμηλό παίζει τέλεια και στα πλακακια και στο τέλος στο σπίτι η εικόνα είναι σταθερή χωρίς κόλλημα όταν κλείσω το τρου η εικόνα πάλι δεν κάνει σπάσηματα αλλά δεν είναι σταθερή η κίνηση τρεμοπαίζει η εικόνα.
Υ.Γ τώρα που το βλέπω καλήτερα στα πλακάκια την στηγμή που ξεκινάνε κοντά περίπου 1-2δευτ μου τα μπερδεύει λίγο αλλά μετά ΟΚ, μοιάζει σαν να καθηστερεί να ενεργοποιηθή το τρουμοσιον

Αυτο ειναι το προβλημα των συσκευων .....οτι συμπεριφερεται σαν να ειναι κλειστα τα 100ΗΖ και να αργουνε να ενεργοποιηθουν

Kαι αν προσεξεις στο πρωτο βιντεακι τα 100 ΗΖ δεν παιρνουν μπρος καθολου.

Γενικα εχω παρατηρησει οτι οσο περισσοτερη λεπτομερεια εχει η σκηνη τοσο χειροτερα ειναι τα αποτελεσματα.

Έχει βρει κανείς το σωστό σετάρισμα(Calibration) για το νέα μοντέλα της lg?
Αν ναι μπορεί να μας τα παραθέσει εδώ ώστε να τα βάλουμε και στη δίκη μας(32LG7000)

Re: Απάντηση: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Έχει βρει κανείς το σωστό σετάρισμα(Calibration) για το νέα μοντέλα της lg?
Αν ναι μπορεί να μας τα παραθέσει εδώ ώστε να τα βάλουμε και στη δίκη μας(32LG7000)

Calibrated a 42 7000 with a DTP-94 Sensor
Picture mode: expert 1

backlight 35
contrast 98
brightness 46
sharpness 33
colour 50
tint 0

fresh contrast off
noise reduction off
gamma medium
black level, real cinema, trumotion all vary based on attached devices and content being viewed.

white balance warm
red contrast 3
green contrast 0
blue contrast 3
red brightness 1
green brigtness 0
blue brightness 0

red colour 0
red tint 0
green colour-6
green tint 0
blue colour 0
blue tint 0
yellow colour 0
yellow tint 0
cyan colour -7
cyan tint 1
magenta colour 3
magenta tint 6

Πρεπει να κανουν και στη δικια σου.

Βγηκε το 3.23 στην Αγγλια, τουλαχιστον δεν την εχουν "παρατησει" ακομα.

http://www.avforums.com/forums/9267852-post447.html

Το μονο που ειδε να φτιαχνει ειναι ο ηχος οταν αλλαζουμε το καναλι, δεν αργει να "ερθει", ερχεται μαζι με την εικονα.

Αυτο καταλαβα εγω τουλαχιστον απο τα λεγομενα του:

"it seems to have sorted the volume drop out issue"

Εχει την 32αρα γι'αυτο δεν ξερει να πει εαν διορθωνεται το Truemotion κτλ.

Last edited:
Εμείς από που μπορούμε να βρούμε αυτό το νέο 3.23 fw. και κάνει και για τις δικές μας ευρωπαϊκές τηλεοράσεις ή όχι?

Fits αργα ή γρηγορα θα κυκλοφορησει και αυτο στο ιντερνετ.

Το 3.22 που εχει κυκλοφορησει μας ηρθε απο Αγγλια (ή Ισπανια; ) νομιζω οποτε κανει.

Κάτσε ρε φίλε ξέρεις κάποιο σάϊτ που με το που βγει νέο fw για το συγκεκρημενο μοντέλο τηλεόρασης να το ανεβάζει? αν ναι μπορείς να μου το πεις με pm.

Ευχαριστώ πολύ.

Βγηκε το 3.23 στην Αγγλια, τουλαχιστον δεν την εχουν "παρατησει" ακομα.

http://www.avforums.com/forums/9267852-post447.html

Το μονο που ειδε να φτιαχνει ειναι ο ηχος οταν αλλαζουμε το καναλι, δεν αργει να "ερθει", ερχεται μαζι με την εικονα.

Αυτο καταλαβα εγω τουλαχιστον απο τα λεγομενα του:

"it seems to have sorted the volume drop out issue"

Εχει την 32αρα γι'αυτο δεν ξερει να πει εαν διορθωνεται το Truemotion κτλ.

Και ποιο κατω γραφουν

http://www.avforums.com/forums/9275254-post452.html