LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

σημερα βρεθηκα στο mediamarkt και ειδα μια 52lg7000 να παιζει ενα demoκαι μαλιστα με την εικονα χωρισμενη στα 2.αριστερα με κλειστο το truemotion και δεξια ανοιχτο.επαιζε αψογα αρα η πεσατε σε μια παρτιδα με προβλημα hardware η τα νεα κομματια της σειρας 7000 βγηκαν διορθωμενα.και η απορια ειναι: αν ισχυει το γιατι κανουν στην αντιπρωσοπεια σα να μη ξερουν τι γινεται? αφου tv της ιδιας σειρας παιζουν σωστα ας αλλαξουν αμεσα τις πλακετες να τελειωνει η ιστορια και αυτοι να μη δυσφημιζονται και εσεις να μη τραβιεστε με firmware και τριχες.ειλικρινα δε βγαζω ακρη!

Καπως ετσι την πατησα κι'εγω και αρκετη εδω μεσα.Τα πανηγυρια αρχισαν μολις εβαλα τα δικα μου demo.

Στα περισσοτερα καταστηματα (αν οχι σε ολα) τα demo ειναι 1080/60i με αποτελεσμα να μην φαινονται αδυναμιες των τηλεορασεων οταν εχουμε σημα 1080/24p.

σημερα βρεθηκα στο mediamarkt και ειδα μια 52lg7000 να παιζει ενα demoκαι μαλιστα με την εικονα χωρισμενη στα 2.αριστερα με κλειστο το truemotion και δεξια ανοιχτο.επαιζε αψογα αρα η πεσατε σε μια παρτιδα με προβλημα hardware η τα νεα κομματια της σειρας 7000 βγηκαν διορθωμενα.και η απορια ειναι: αν ισχυει το γιατι κανουν στην αντιπρωσοπεια σα να μη ξερουν τι γινεται? αφου tv της ιδιας σειρας παιζουν σωστα ας αλλαξουν αμεσα τις πλακετες να τελειωνει η ιστορια και αυτοι να μη δυσφημιζονται και εσεις να μη τραβιεστε με firmware και τριχες.ειλικρινα δε βγαζω ακρη!

Eτσι οπως τα λες ειναι, αλλα........

Αν βαλεις ενα βιντεακι το οποιο ξερεις εκ των προτερων οτι κανει σπασιματα,θα δεις τα γραμματα κατω να συνεχιζουν να κυλανε αψογα,ενω η ταινια πανω να σπαει.....τωρα θα μου πεις πως γινεται αυτο ε?????

Ελα μου ντε!!!!!!!!

Πουστιά (συγνώμη...) της τηλεόρασης! Τα γράμματα είναι βαλμένα από πάνω λίγο πριν το τελικό matrix driver.

Παιδιά αν βρει κάποιος τη νέα έκδοση firmware 3.26 ας την ανεβάσει.
Ευχαριστώ πολύ.

Γεια παιδια!!! Ειμαι καινουργιος στο site και οπως ολοι σας εχω αρκετα προβληματα με το συγκεκριμενο μοντελο. Ειμαι κατοχος μιας 37 lg7000 και θα ηθελα και εγω να δοκιμασω να περασω το 3.24 firmware μπας και δω καμια καλυτερευση. Το θεμα ειναι εχοντας το κατεβασει τοσο απο torrent οσο και απο rapidshare, δεν μπορω να ανοιξω το daa file.Μου λεει οτι το φορμα αρχειου ειναι ακυρο η δεν υποστηριζεται.
Πως μπορω να το κανω να λειτουργήσει? Ευχαριστω πολυ.

φιλε vragias, to κατεβασα απο αυτο το link που μου εδωσες αλλα δεν μου ανοιγει το ''927121(3.24.0)-LG7000-ZA_IC404_V3.24.0_8AA6_090318_Master''.
Χρησιμοποιησα το power iso 4.4 αλλα μου λεει οτι το φορμα του αρχειου ειναι ακυρο η δεν υποστηριζεται.Πρεπει να εχει καποιο προβλημα το αρχειο.
Σ' ευχαριστω παντως.

JimmyA.
Στο είπα και με pm ότι αυτόν τον τύπο αρχείου(.rar) το αποσυμπιέζεις με το πρόγραμμα winrar και όχι με το poweriso.

Τι δεν κατάλαβες? Εύκολο είναι.

Αν κολλάς σε αυτό το στάδιο τότε φαντάζομαι όταν καταφέρεις να αποσυμπιέσεις το .rar αρχείο πως θα αναβαθμίσεις την τηλεόραση.
Σου προτείνω για να μην κάνεις καμιά βλακεία να τα δώσεις σε κανέναν γνώστη του θέματος γιατί το ποιο πιθανό είναι να κάνεις ζημία παρά δουλειά.

Όλα αυτά στα λέω φιλικά και όχι υβριστικά και με ίχνος ειρωνείας.

Last edited:
φιλε fits79, otan αποθηκευω το αρχειο απο το rapidshare οντως ειναι σε μορφη rar.Το αποσυμπιεζω με το winrar kai moy βγαζει ενα φακελο ονοματι LG_DTV.Ο φακελος αυτος εχει 3 αρχεια μεσα.Κανω τιποτα αλλο σε αυτα τα αρχεια, εκτος βεβαιως απο την βοηθεια που υπαρχει,ή τα περναω κατευθειαν σε φλασακι?Αυτο θελω να μαθω.
Τελος θελω να ξερεις οτι εχω σπασει και αποσυμπιεσει δεκαδες προγραμματα και παιχνιδια,γνωριζω απο αυτα τα πραγματα.
Σ' ευχαριστω και μπορεις να μου λες οτι θελεις.

@ JimmyA.

Φίλε μου άστο για κάποιον άλλον αν δεν μπορείς. Το έχουν ήδη κατεβάσει περίπου 200 άτομα χωρίς να αναφέρουν κάποιο πρόβλημα...

(Τελος θελω να ξερεις οτι εχω σπασει και αποσυμπιεσει δεκαδες προγραμματα και παιχνιδια,γνωριζω απο αυτα τα πραγματα.)

Χωρίς παρεξήγηση

+1 fits79

Τελος θελω να ξερεις οτι εχω σπασει και αποσυμπιεσει δεκαδες προγραμματα και παιχνιδια,γνωριζω απο αυτα τα πραγματα.

Φιλε μου οπως αναφέραν και παραπανω fits79 - kalergman αστο να το κανει καποιος αλλος.

+1 fits79

+1 kalergman

Μέσα στα 3 αρχεία που λες υπάρχει και ένα αρχείο .pdf αν θυμάμαι καλά που σου λέει με εικόνες και τα παντα το τι ακριβώς πρέπει να κάνεις για να αναβάθμιση η τηλεόραση lg7000 που έχεις.

Αν ακολουθήσεις πιστά αυτές τις οδηγίες όλα θα γίνουν κανονικά όπως γίνανε σε τόσα άτομα που τις ακολούθησαν πιστά(Συμπεριλαμβανομένου κι εμένα μέσα σε αυτά τα άτομα).

φιλε fits79, otan αποθηκευω το αρχειο απο το rapidshare οντως ειναι σε μορφη rar.Το αποσυμπιεζω με το winrar kai moy βγαζει ενα φακελο ονοματι LG_DTV.Ο φακελος αυτος εχει 3 αρχεια μεσα.Κανω τιποτα αλλο σε αυτα τα αρχεια, εκτος βεβαιως απο την βοηθεια που υπαρχει,ή τα περναω κατευθειαν σε φλασακι?Αυτο θελω να μαθω.
Σ' ευχαριστω και μπορεις να μου λες οτι θελεις.

Τον φάκελο LG_DTV με τα περιεχόμενά του (To PDF με τις οδηγίες δε χρειάζεται) τον αντιγράφεις σε ενα USB Stick (όλο το φάκελο - στο root του USB Stick). Με αναμένη την τηλεόραση , βάζεις το USB Stick στη θύρα της TV. Η TV το ψάχνει και καταλαβαίνει ότι περιέχει αναβάθμιση και σου προτείνει να την κάνει. ΕΠιβεβαιώνεις και απο κει και περα τα κάνει μονη της. Η Διαδικασία θα παρει κανα 2 λεπτά και θα κάνει επανεκίνηση η TV στο τελος. Φυσικά κατά τη διάρκεια αυτων ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ για κανένα λόγο να κοπέι το ρεύμα απο τη TV ή να την κλείσεις γιατί μετά πας για service με χαμένη ισως και την εγγύηση μιας που έκανες μονος σου upgrade το firmware.
Αν δεν αισθάνεσαι σίγουρος κάλεσε ένα τεχνικό της LG Να κανει τη δουλεια για να εχεις και το κεφάλι σου ήσυχο.
Αν και εδώ που τα λέμε σε έναν από τους φίλους του forum ο τεχνικός της LG του "έσκισε" την TV κατά τη διάρκεια του firmware update :-)

Last edited:
Και έκανα λάθος δεν είναι .pdf το αρχείο με την βοήθεια αλλά .ppt δηλαδή powerpoint των office.

Και ακολούθησε αυτά που λέει ο φίλος ποιο πάνω.

Αν κανω αναβάθμηση firmware χάνω την εγγύηση, εχω το 3.24 και ψάχνομαι αν πρεπει να το κανω.
Μια ερώτηση αν εχει παρουσιαστεί σε κάποιον. Βαζω HDMI1 με PC Label (σύνδεση DVI to HDMI) και βλέπω OK. Πηγαίνω στo input TV(Tuner) και μετα πάλι στο HDMI. Λέει σύνδεση... και μετα απο λιγο 'Χωρίς σήμα'. Αν στο PC κανω DISABLED και μετα Enabled το δευτερο display επανέρχεται.
47LG7000

Αυτό έχει να κάνει με την κάρτα γραφικών και την ανάλυση που της δίνεις. Δοκίμασε διαφορετικές αναλύσεις και ρυθμούς ανανέωσης της κάρτας απ' το pc. Εικόνα στην TV θα δεις σε κάποιους συνδυασμούς, ενώ σε άλλους θα εμφανίζεται η μαύρη οθόνη και το "χωρίς σήμα" θα ...κόβει βόλτες στη 47άρα σου.
Όσο για το θέμα της αναβάθμισης καλύτερα να καλέσεις τεχνικό για να 'σαι σίγουρος 100% για την εγγύηση, αλλά θα πρέπει να του εξηγήσεις ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα για να σου περάσει καινούριο firmware.
Γενικά, αν δεν υπάρχει συγκεκριμένο πρόβλημα που μπορεί να λυθεί γιατί να σκαλίζεις την τηλεόραση;