LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Re: Απάντηση: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Α! και κάτι άλλο:
Παναγιώτη εσύ δεν ήσουν που έλεγες "if it works, don't fix it";

Ναι εγω το ελεγα και ακομα το λεω.FIRMWARE βαζει οποιος εχει προβλημα μπας και φτιαξει κατι.

Το πέρασα χθες χωρίς πρόβλημα. Έχω την εντύπωση ότι αλλάζει λίίίίγο πιο γρήγορα τα κανάλια και ο ήχος έρχεται σχεδόν κατευθείαν. High Def υλικό θα τσεκάρω σήμερα το βράδυ.

Μεχρι τωρα το εχουν κατεβασει 13 ατομα και μονο 2 εχουν προβλημα.

Ειναι καποιος που το περασε και ειναι ενταξει?

Εγώ το κατέβασα, και εγκαταστάθηκε μια χαρα (η προηγούμενη έκδοση που είχα ήταν η 3.24).
Ευχαριστώ και πάλι Neo
Dfoust --> Δεν έχει σημασία που το αρχειο είναι ένα και το μέγεθος μικρότερο από το 3.24. Το τελικό μέγεθος και ο αριθμός των αρχείων έχει να κάνει με την έκταση των αλλαγών που περιλαμβάνει το update και τί είναι αυτά που πειράζει στο λογισμικό της τηλεόρασης.

παδεία δεν ξέρω πως το περάσατε εσείς αλλα σε μένα σε lg 7000 32 δεν πεζή,καμια σχέση με την 3.24 που την πήρε με την πρώτη

ολα οκ με την αναβάθμιση μόλις του έβαλα το usb είδε αμέσως την καινούργια έκδοση και την πέρασα με επιτυχία. να'στε καλά

παδεία δεν ξέρω πως το περάσατε εσείς αλλα σε μένα σε lg 7000 32 δεν πεζή,καμια σχέση με την 3.24 που την πήρε με την πρώτη

Αν και οι οδηγιες εχουν αναφερθεί πολλές φορές ας στις ξαναπώ μήπως κάτι ξέφυγε:

1. Στο root κατάλογο του USB sick φτιάχνεις ένα φάκελο (folder) με όνομα LG_DTV (ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ - ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ CASE SENSITIVE)

2. Μέσα σε αυτό το φάκελο βάλε το αρχείο που κατεβασες (το εχεις αποσυμπιέσει φαντάζομαι).
Το αρχείο που πρέπει να αντιγράψεις έχει τίτλο
LG7000-ZA_IC404_V3.27.0(LGE_01)_541A_090522_Download.epk
και μέγεθος 9.217 ΚΒ (τουλάχιστον στο δικό μου δίσκο)

3. Με αναμένη την τηλεόραση βάλε το USB stick και τα υπόλοιπα θα γίνουν όπως έκανες και την αναβάθμιση στο 3.24.

Αν και οι οδηγιες εχουν αναφερθεί πολλές φορές ας στις ξαναπώ μήπως κάτι ξέφυγε:

1. Στο root κατάλογο του USB sick φτιάχνεις ένα φάκελο (folder) με όνομα LG_DTV (ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ - ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ CASE SENSITIVE)

2. Μέσα σε αυτό το φάκελο βάλε το αρχείο που κατεβασες (το εχεις αποσυμπιέσει φαντάζομαι).
Το αρχείο που πρέπει να αντιγράψεις έχει τίτλο
LG7000-ZA_IC404_V3.27.0(LGE_01)_541A_090522_Download.epk
και μέγεθος 9.217 ΚΒ (τουλάχιστον στο δικό μου δίσκο)

3. Με αναμένη την τηλεόραση βάλε το USB stick και τα υπόλοιπα θα γίνουν όπως έκανες και την αναβάθμιση στο 3.24.
φιλε μου ευχάριστο έπρεπε να αλλάξω όνομα φακέλου για να το αναγνώριση όλα ok!!!!!!!!

Ρε παιδιά τι ουσιώδες αλλάζει στην νέα 3.27

Αντιγράφω από ξένο forum:

3.27 is a very minor update and only fixes photo issues over usb and HD cam issues. It shouldn't have any effect on other features of TV or picture and sound quality

Οπότε τίποτε σημαντικό , αλλά δε βαριέσαι τζάμπα είναι, οπότε το έκανα. το 3.24 πάντως διόρθωσε την καθυστέρηση ήχου στην αλλαγή καναλιών οπότε στο συνιστώ αν δεν το έχεις (επίσης κατα τα λεγόμενα επιτρέπει την απενεργοποίηση του Truemotion όταν έχεις συνδέσει blue-ray στα 60Hz ενώ πριν ήταν κολημένο στο On ).

Α και κάτι σημαντικό! Στο www.avforums.com διάβασα ότι η LG θα επιτρέπει το firmware upgrade και σε χρήστες, και όντως, το 3.27 διατίθεται προς κατέβασμα και από την LG Αγγλίας:
http://www.lge.com/uk/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=42LG7000.AEK&initialTab=documents#
(κάνετε click στο Drivers and Software)

Επιτέλους, γιατί θεωρητικά είμαστε εκτός εγγύησης μέχρι σήμερα που το κάναμε μόνοι μας!

Φίλε spalam αυτό το firmware κάνει και για τις 32 ιντσών lg7000?

Κατέβασε αυτό του neo μια που το έχει από LG Hellas καλού κακου. Το firmware καλύπτει όλη τη σειρά 7000 . Ο φίλος satman το εγκατέστησε ήδη σε 32" LG7000 τηλεόραση όπως φαίνεται και από τα post του.

Έχω διαβάσει όλα τα ποστ, και του άλλου νήματος, και θέλω να βρω ένα άλλο demo, με τα ίδια χαρακτηριστικά, με αυτό με τα πλακάκια.

Μπόρει κάποιος φίλος αν έχει να το ανεβάσει?

Έχω διαβάσει όλα τα ποστ, και του άλλου νήματος, και θέλω να βρω ένα άλλο demo, με τα ίδια χαρακτηριστικά, με αυτό με τα πλακάκια.

Μπόρει κάποιος φίλος αν έχει να το ανεβάσει?

Υπαρχουν ποιο πισω και καλυτερα.

Κανε ότι νομίζεις φίλε εγώ πάντως που εχω ακριβώς την ίδια τηλεόραση με εσένα και κάποια άλλα άτομα από εδώ την έχουμε περάσει χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα.

περασε το 3.27 επιτυχως κανενα προβλημα (αν και δεν ειχα αλλωστε γιατι η 32LG7000 δεν εχει αυτα που περιγραφεται ως δυνατοτητες αλλωστε ουτε True Motion ουτε 100Hz ειναι στα μεγαλυτερα αδερφια της αυτα.

400 ευρω τηλεοραση ειναι και την βρισκω μια χαρα για αυτα που εχει και μαλλον παλι LG θα παρω ξανα αλλα με MPEG 4 αποδικωποιητη για να βλεπω την ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ που θα βγει σε λιγο.