LHC First Beam on 10 September 2008

Ένα PM που έλαβα χθές από ένα συνάδελφο στη Γενεύη, θέλοντας να τον πειράξω λίγο μου απάντησε:

"Hi Billy !
Thanks for worrying !!! THE LHC's experiment didn't -YET- affect me... but they only used it at less than 10%, so within the neΧt days/weeks they will increase the power and THEN... i might have to change my avatar and put a totally BLACK image instead of my eyes ;~O

Have a great week-end !
J-P."

Re: Απάντηση: LHC First Beam on 10 September 2008

Ένα PM που έλαβα χθές από ένα συνάδελφο στη Γενεύη, θέλοντας να τον πειράξω λίγο μου απάντησε:

"Hi Billy !
Thanks for worrying !!! THE LHC's experiment didn't -YET- affect me... but they only used it at less than 10%, so within the neΧt days/weeks they will increase the power and THEN... i might have to change my avatar and put a totally BLACK image instead of my eyes ;~O

Have a great week-end !
J-P."

Βασίλη η πληροφορία είναι από μέσα???

Μωρε αυτό είναι το κακό ότι μόνο φαντάζομαι....:flipout::flipout:

Νόμιζα ότι έιχε στήσει κανα vlan σπίτι της η Τατιάνα....:flipout::flipout:

ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧ εδώ γελάνε πολύ όμως.........στο σπίτι μου.....αχ με έκανες και γέλασα πάλι......:flipout::flipout::flipout::flipout:

Τα τραπεζικά συστήματα είναι σχετικά απλά μπροστά στο δικό μας security......έχουμε και καναδυό (τρεις τέσσερις) τράπεζες παρεπιπτόντως.....

P.S.Τώρα που το σκέφτομαι έχω LAN στο σπίτι μου.....αλλά όχι VLAN δεν είναι μέρος WAN......

Last edited:
Μμμ, το ψάρεμα καλά κρατεί, για πες για πες...(σε πειράζω)!!!

Να ψαρέψεις τους άλλους που ξέρουν στο avclub (και όποιος μιλήσει θα μείνει χωρίς δίκτυο....αυτό είναι το καλό σενάριο):flipout::flipout:

μαντέψτε ποια είναι ....

oz6knstc6j4miurv16or.jpg

Ωραία όλα αυτά και, σχετικά με το πείραμα, εγω προτιμώ να επαληθευτει ο Hawking και να μην τελειώσει το 'παιγνίδι' της εύρεσης της αρχής του σύμπαντος ;)

Πάντως όσα κι αν πετύχει αυτό το πείραμα(γιατι σίγουρα δεν ειναι μονοδιάστατος ο σκοπός του) δεν πιστεύω οτι θα μας βγάλει από την τεχνολογική εφηβεία. Με το μεγαλύτερο μέρος της κίνησης στο διαδίκτυο να αφορά πορνογραφία, με το cybersex να γινεται σπόρ, τη βιντεοσκόπηση ξυλοδαρμών και βιασμών με κινητά, κι ένα σωρό ακόμα, είμαι αρκετά απαισιόδοξος για το αν θα πάψουμε ποτέ να παίζουμε με τις συσκευές σαν τα τρίχρονα με τα σπίρτα, που δεν καταλαβαίνουν ότι μπορεί να καούν. Δεν ξέρω αν αυτή η κακώς εκφρασμένη περιέργεια απέναντι στα gadgets οφείλεται στο ότι, η γενιά μου και οι προηγούμενες τουλάχιστο, μεγάλωσαν χωρίς αυτά. Κι αμφιβάλλω αν οι γενιές που μεγαλώνουν μαζί με αυτά θα μάθουν ποτέ να τα χρησιμοποιούν όπως πρέπει(κι αξίζουν) αν δεν υπάρξουν μαθήματα 'τεχνολογικής αγωγής' στα σχολεία. Τα αποτελέσματα του πειράματος φοβάμαι ότι λίγους θα συγκινήσουν στον κόσμο πέρα από αυτούς που άμεσα ή έμεσα σχετίζονται με την φυσική και την επιστήμη. Αυτό που πραγματικά λείπει για να ενηλικιωθούμε τεχνολογικά είναι μάλλον ενας ηθικός μπούσουλας.

εκτός και αν είναι σε άλλο παροχο !!!
χε χε χε :BDGBGDB55:

Πιστεύεις πραγματικά ότι με το co-location των παρόχων καθώς και με τις γνωριμίες σε αυτά τα επίπεδα ...δεν θα μείνουν χωρίς γραμμή? Όχι πές μου αν το πιστεύεις :antlers:

(θα τα πω στον Άρη εγώ αυτά!)

Ωραία όλα αυτά και, σχετικά με το πείραμα, εγω προτιμώ να επαληθευτει ο Hawking και να μην τελειώσει το 'παιγνίδι' της εύρεσης της αρχής του σύμπαντος ;)

Πάντως όσα κι αν πετύχει αυτό το πείραμα(γιατι σίγουρα δεν ειναι μονοδιάστατος ο σκοπός του) δεν πιστεύω οτι θα μας βγάλει από την τεχνολογική εφηβεία. Με το μεγαλύτερο μέρος της κίνησης στο διαδίκτυο να αφορά πορνογραφία, με το cybersex να γινεται σπόρ, τη βιντεοσκόπηση ξυλοδαρμών και βιασμών με κινητά, κι ένα σωρό ακόμα, είμαι αρκετά απαισιόδοξος για το αν θα πάψουμε ποτέ να παίζουμε με τις συσκευές σαν τα τρίχρονα με τα σπίρτα, που δεν καταλαβαίνουν ότι μπορεί να καούν. Δεν ξέρω αν αυτή η κακώς εκφρασμένη περιέργεια απέναντι στα gadgets οφείλεται στο ότι, η γενιά μου και οι προηγούμενες τουλάχιστο, μεγάλωσαν χωρίς αυτά. Κι αμφιβάλλω αν οι γενιές που μεγαλώνουν μαζί με αυτά θα μάθουν ποτέ να τα χρησιμοποιούν όπως πρέπει(κι αξίζουν) αν δεν υπάρξουν μαθήματα 'τεχνολογικής αγωγής' στα σχολεία. Τα αποτελέσματα του πειράματος φοβάμαι ότι λίγους θα συγκινήσουν στον κόσμο πέρα από αυτούς που άμεσα ή έμεσα σχετίζονται με την φυσική και την επιστήμη. Αυτό που πραγματικά λείπει για να ενηλικιωθούμε τεχνολογικά είναι μάλλον ενας ηθικός μπούσουλας.

Η τεχνολογία πρέπει να υπηρετεί και να είναι προσβάσιμη στον καθένα και να μαθαίνεται από τα μικρά χρόνια ούτως ώστε να είναι και κατανοητή μακροπρόθεσμα.

Το να κατηγορείς την τεχνολογία για τις ηθικές αξίες είναι ξεπερασμένη άποψη, δεν φταίνε τα αντιβιοτικά για τις αρρώστιες, δεν φταίει το δίκτυο για την πορνογραφία ούτε και τα κινητά (παλαιότερα οι βιασμοί και οι ξυλοδαρμοί γίνονταν μέσα στα σπίτια από μέλη της οικογένειας τα οποία έιχαν και το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να το κάνουν αυτό - σε πολλά μέρη της γης ακόμα υφίσταται αυτή η κατάσταση) για την αισχρολογία κτλ κτλ (παρεπιπτόντως προσωπικά συμμετέχω ενεργά στην καταπολέμηση της παιδικής πορνογραφίας)

Ο ηθικός κώδικας του ανθρώπου είναι συνέπεια της ιστορίας του και σε αυτό παίζει μεγάλο ρόλο η κατανόηση του σύμπαντος αλλά και η ίδια η πνευματική του ανάπτυξη καθώς και η προσβάσιμη από όλους πληροφορία. Η πληροφόρηση είναι δύναμη.

Υπήρξαν πολλοί φωτισμένοι άνθρωποι και πολλοί περισσότεροι που δεν τους αξίζει ο τίτλος Άνθρωπος.

Εξελισσόμαστε και προσπαθούμε να φτάσουμε στα άστρα όποιος δε θέλει ας κάτσει στο σπίτι του...χωρίς αντιβιοτικά

Όσο για τον Hawking εγώ ελπίζω φυσικά το αντίθετο όπως και κάθε λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος....θέλω να μάθω...I want to believe...

P.S. It's not a f*cking game!

Last edited: