Busoni
Supreme Member
Η τεχνολογία πρέπει να υπηρετεί και να είναι προσβάσιμη στον καθένα και να μαθαίνεται από τα μικρά χρόνια ούτως ώστε να είναι και κατανοητή μακροπρόθεσμα.
Το να κατηγορείς την τεχνολογία για τις ηθικές αξίες είνα ξεπερασμένη άποψη, δεν φταίνε τα αντιβιοτικά για τις αρρώστιες, δεν φταίει το δίκτυο για την πορνογραφία ούτε και τα κινητά για την αισχρολογία κτλ κτλ
Ο ηθικός κώδικας του ανθρώπου είναι συνέπεια της ιστορίας του και σε αυτό παίζει μεγάλο ρόλο η κατανόηση του σύμπαντος αλλά και η ίδια η πνευματική του ανάπτυξη.
Υπήρξαν πολλοί φωτισμένοι άνθρωποι και πολλοί περισσότεροι που δεν του αξίζει ο τίτλος.
Εξελισσόμαστε και προσπαθούμε να φτάσουμε στα άστρα όποιος δε θέλει ας κάτσει στο σπίτι του...χωρίς αντιβιοτικά
Όσο για τον Hawking εγώ ελπίζω φυσικά το αντίθετο όπως και κάθε λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος....θέλω να μάθω...I want to believe...
P.S. It's not a f*cking game!
Πού είδες να κατηγορώ την τεχνολογία; Η ερώτηση είναι ειλικρινής
Αυτό που λέω ειναι οτι η εξέλιξη της τεχνολογίας(και φυσικά, των μητέρων επιστημών που την στηρίζουν) και η εξέλιξη της συμπεριφοράς μας απέναντί της δεν συνδέονται απαραίτητα. Αν δεν μας μάθουν να ζούμε(κι όχι απλά να χρησιμοποιούμε) με αυτά που πλέον είναι κομμάτι της καθημερινής μας ζωής δεν πρόκειται ποτέ να ενηλικιωθούμε. Αυτό είναι το point μου.
Relax...That was humour. Νot all games are the same!P.S. It's not a f*cking game!