Νομίζω ότι το είπε και το ανέλυσε πολύ καλά η Τατιάνα πρίν...
Για μισο λεπτο
Και εγω 24ης ειμαι
Αμ πως:BDGBDGB53:
Thank you.....το θέμα είναι ότι αν είναι να έρθει το τέλος του κόσμου (εδώ μειδιάζουμε ) θα έρθει αύριο ή μάλλον σήμερα γιατί εάν είναι δυνατή η δημιουργία σταθερής μαύρης τρύπας με δυνατότητα gravitational collapse μέσα στον επιταχυντή τότε τη βάψαμε. Και αυτό θα φανεί με την αρχή του πειράματος......
Βέβαια αυτό είναι ένα απίθανο (δε λέω αδύνατο γιατί όλα στη φύση είναι δυνατά) σενάριο καθώς αν συνέβαινε κάτι τέτοιο με συγκρουσεις κοσμικών ακτίνων δεν θα υπήρχε ο γαλαξίας και το σύμπαν γενικότερα, πόσο μάλλον στον επιταχυντή που οι συγκρούσεις θα γίνονται με ελαφρώς μικρότερη ταχύτητα.
Οπότε.....αν είναι να έρθει το τέλος του κόσμου από τον LHC αυτό είναι σήμερα......but I don't think so
Φυσικά και τα πειράματα θα συνεχιστούν για χρόνια η φυσική είναι όπως το eMule.....have lots of patience![]()
Εσύ είσαι άστεγος μπρε!
Πού τη βρήκες τη DSL;![]()
Τι λες βρε τατιάνα και με τρομάζεις? Προλαβαίνω να φιλήσω τη γυναίκα μου?
Ο Σέργιος όμως έχει τα μέσα ;-)
Με βλεπω για 56Κ αυριο:SFGSFGS5:
Βέβαια αυτό είναι ένα απίθανο (δε λέω αδύνατο γιατί όλα στη φύση είναι δυνατά)
Αν ανακαλύπταμε ταυτόχρονα κι ένα Infinite Improbability Field, τότε θα είχαμε πρόβλημα...
Έλα τώρα....εγώ λέω ότι ΔΕΝ έρχεται το τέλος του κόσμου...κάτι δημοσιογράφοι της κακιάς ώρας το λένε......![]()
Thank you.....το θέμα είναι ότι αν είναι να έρθει το τέλος του κόσμου (εδώ μειδιάζουμε ) θα έρθει αύριο ή μάλλον σήμερα γιατί εάν είναι δυνατή η δημιουργία σταθερής μαύρης τρύπας με δυνατότητα gravitational collapse μέσα στον επιταχυντή τότε τη βάψαμε. Και αυτό θα φανεί με την αρχή του πειράματος......
Βέβαια αυτό είναι ένα απίθανο (δε λέω αδύνατο γιατί όλα στη φύση είναι δυνατά) σενάριο καθώς αν συνέβαινε κάτι τέτοιο με συγκρουσεις κοσμικών ακτίνων δεν θα υπήρχε ο γαλαξίας και το σύμπαν γενικότερα, πόσο μάλλον στον επιταχυντή που οι συγκρούσεις θα γίνονται με ελαφρώς μικρότερη ταχύτητα.
Οπότε.....αν είναι να έρθει το τέλος του κόσμου από τον LHC αυτό είναι σήμερα......but I don't think so
Φυσικά και τα πειράματα θα συνεχιστούν για χρόνια η φυσική είναι όπως το eMule.....have lots of patience![]()
κατά το calibration, τον επόμενο 1,5 μήνα, θα γίνουν "συγκρούσεις" με ταχύτητες μικρότερες από αυτές που έχουν ήδη επιτευχθεί σε παλιότερα πειράματα... δεν πρόκειτε να δούμε κάτι καινούργιο, και σίγουρα όχι μια "σταθερή" μαύρη τρύπααν περιμένετε το τέλος του κόσμου, κάντε υπομονή μέχρι στις 21/10, οπότε και θα αρχίσουν τα πειράματα
![]()
Ok τώρα ησύχασα.:a0210:
Πάντως παρακολούθησε αύριο το θέμα. Είναι πολύ ενδιαφέρον (μου κάνει εντύπωση πως δεν πήρε μεγάλη δημοσιότητα).
Άσε, έχω ξανακολλήσει κι έπιασα πάλι την πενταλογία (την έχω σε box set)...
Δεν πρόκειται να δούμε σταθερή φορτισμένη μαύρη τρύπα στον επιταχυντή και ποντάρω την Άλφα μου......
Αμ εγώ που ξαναδιαβάζω τα βιβλία? Είναι και βαρύ το άτιμο (τα έχω όλα σε ένα τόμο)
Παλιά είχα κολλήσει με το username Trillian (για προφανείς-και πάλι-λόγους)![]()
Καλέ για τα βιβλία μιλάω κι εγώ (στα αγγλικά κιόλας - ή είμαστε hardcore fans ή δεν είμαστε)!
Μάλλον θα νόμισες το ραδιοφωνικό, επειδή είπα box set...[/QUOTE
Σωστός!!!!!!!! Ναι δεν το συνέδεσα με τα βιβλία, κι εγώ αγγλικά εννοείται.....είμαστε hardcore (άρρωστοι) εμείς!!
SDSL θα σου δώσω εσένα έτσι όπως πάμε![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.