LHC First Beam on 10 September 2008

Καλά.... θα στείλω εξώδικο στο CERN να βάψουνε την τρύπα ροζ

:flipout::flipout:

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Θέλω να είναι από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης παρακαλώ (επειδή είμαι και λίγο ψώνιο):flipout::flipout:

Γίνεται να είναι μπλε? Royal Blue? E?? Pleeeeease

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LHC First Beam on 10 September 2008

Το γνωρίζω..και είναι μεγάλος επιστήμονας.

Αλλά και χρήματα και φήμη και υλικά αγαθά έχει πάρει από τη δημοσιοποίηση της κατάστασής του.

Εδώ διαφωνώ κάθετα και δεν μου αρέσει η διατύπωση της άποψης σου..

Δεν νομίζω να δημοσιοποίησε τίποτα και δεν χαρίστηκε σε κανένα, είναι μυαλό και το ξέρουν όλοι στον κλάδο του.

Το οτι αναγκαστικά είναι δημόσιο πρόσωπο δεν σημαίνει δημοσιοποιώ το πρόβλημα μου, το οποίο πρέπει να είναι παράδειγμα προς μίμηση στο που μπορεί να φτάσει η ανθρώπινη θέληση.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LHC First Beam on 10 September 2008

Εδώ διαφωνώ κάθετα και δεν μου αρέσει η διατύπωση της άποψης σου..

Δεν νομίζω να δημοσιοποίησε τίποτα και δεν χαρίστηκε σε κανένα, είναι μυαλό και το ξέρουν όλοι στον κλάδο του.

Το οτι αναγκαστικά είναι δημόσιο πρόσωπο δεν σημαίνει δημοσιοποιώ το πρόβλημα μου, το οποίο πρέπει να είναι παράδειγμα προς μίμηση στο που μπορεί να φτάσει η ανθρώπινη θέληση.

Δεν διαφωνώ με την άποψή σου, με την διατύπωσή του διαφωνώ και με τις απόψεις που κατά καιρούς έχει εκφράσει, παρολαυτά ο καθένας δικαιούται της άποψής του και δεν νομίζω ότι η αναπηρία (η οποία και είναι τραγικότατη προσωπικά) του δίνει το δικαίωμα να κατακρημνίζει έτσι το αναγνωρισμένο έργο των άλλων, ούτε και είναι αναγκαστικά δημόσιο πρόσωπο, επιλέγει να είναι και καλά κάνει....απόψεις βέβαια και είναι και ένα Νόμπελ στη μέση.....απόψεις......είναι άλλωστε λογικό να θες να αποδείξεις το έργο της ζωής σου και τραγικό αν δεν μπορέσεις σε αυτά τα επίπεδα..παρολαυτά ένας μεγάλος -όπως αυτός- επιστήμων στέκεται πάνω από τις μικρότητες και εύχεται καλή τύχη στην προσπάθεια ανίχνευσης της Αρχής.....και όχι αυτά που έπραξε ο ίδιος. Αυτό δεν αλλάζει την μεγαλοφυία του, την θέληση και τη δύναμη που τον χαρακτηρίζουν. Απλά......u expect more

Τώρα για να γυρίσουμε στο θέμα μας μία άποψη για του τι μιλάμεlhc.jpg

Last edited:
Και κάτι που ξέχασα ...το γεγονός ότι το έργο του, to date, παραμένει θεωρητικό και όχι αποδεδειγμένο, ο λόγος που η Σουηδική Ακαδημία δεν του έχει απονείμει το Νόμπελ, είναι σίγουρα ένα πολύ αιχμηρό αγκάθι για τον Hawking και αν δεν κάνω λάθος είναι και ο λόγος για τις δηλώσεις του αυτές.

Έχεις δίκιο δεν έχω ιδέα για assemblers.....ευχαριστώ για την ενημέρωση (και την έμμεση προσβολή)-bye-

Ναι αυτή τη συζήτηση την έχουμε ξανακάνει...δεν έχει νόημα να την κάνω με άτομα που ψάχνουν στη wikipedia τι είναι η assembly και το hacking....σε ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου αλλά καλώς η κακώς ο καθένας μας ξέρει ή νομίζει ότι ξέρει τι είναι ....επίτρεψέ μου my vanity

Πολύ πρωτότυπο να προσβάλλεται αυτός που προσβάλλει επανηλειμμένα τον συνομιλητή του επειδή ο τελευταίος του απάντησε!

Και επίσης πρωτότυπο, ένας υποτίθεται γνώστης τεχνικών ζητημάτων να αποφεύγει την τεχνική επιχειρηματολογία... επικαλούμενος την wikipedia!
Να γιατί δεν παίρνει Nόμπελ ο Hawking, αφού όλοι έχουν τη wikipedia και κάνουν scroll γρηγορότερα! :flipout:

χρόνια πολλά, τατιάνα.

Εχεις δίκιο, αυτός ειναι ο μεγάλος του πόνος, το νόμπελ.

Μα δεν θα του το δώσουνε τσάμπα.
Και να μην βρουνε το μποζόνιο του higgs δεν σημαινει οτι θα πάει νομπελ ο στηβεν.
Πρέπει να επαληθευτει πειραματικά θεωρία του για να πάρει το νομπελ.

χρόνια πολλά, τατιάνα.

Εχεις δίκιο, αυτός ειναι ο μεγάλος του πόνος, το νόμπελ.

Μα δεν θα του το δώσουνε τσάμπα.
Και να μην βρουνε το μποζόνιο του higgs δεν σημαινει οτι θα πάει νομπελ ο στηβεν.
Πρέπει να επαληθευτει πειραματικά θεωρία του για να πάρει το νομπελ.

Ευχαριστώ πολύ!

Ναι αυτό είναι αλήθεια.....και είναι κρίμα όσο σωστή και αν είναι η Ακαδημία φυσικά......μου έκανε εντύπωση όταν διάβασα ότι ο Αινστάιν δεν πήρε το Νόμπελ για τη σχετικότητα αλλά για την ανακάλυψη της κβαντικής φύσεως του φωτός.....

Πολύ πρωτότυπο να προσβάλλεται αυτός που προσβάλλει επανηλειμμένα τον συνομιλητή του επειδή ο τελευταίος του απάντησε!

Και επίσης πρωτότυπο, ένας υποτίθεται γνώστης τεχνικών ζητημάτων να αποφεύγει την τεχνική επιχειρηματολογία... επικαλούμενος την wikipedia!
Να γιατί δεν παίρνει Nόμπελ ο Hawking, αφού όλοι έχουν τη wikipedia και κάνουν scroll γρηγορότερα! :flipout:

Φίλε SoToS δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση αν προσεβλήθεις από κάτι αναληθές που έγραψα επίτρεψέ μου να το αποδώσω στην απρόσωπη χρήση του μέσου.

Επίσης το δεύτερο απόσπασμα που αναφέρεις δεν είναι απάντηση σε σένα οπότε και εσφαλμένα το παραθέτεις.

Αλλά μικρά γράμματα, θεωρώ καλύτερο να ξεχαστούν, ειδικά όταν υπάρχουν ενδιαφέροντα θέματα προς συζήτηση.

Κυριες κ Κυριοι θα μεταφερω της ευχες σας στο αλλο thread που ηδη φιλοξενει τις ευχες σας για την φιλη μας η Τατιανα

επισης προς τιμην της το πειραμα διακοπηκε για ενα λεπτο με αποτελεσμα τα λαχανιασμενα μποζονια να τρακαρουν ασχημα μεσα στο επιταχυντή

το αποτελεσμα?

ιδού πως εγινε η περιοχη CERN της Ελβετιας μετα το γεγονος....

algiers_sahara_tammanrasset_01.jpg

Απάντηση: Re: LHC First Beam on 10 September 2008

- Τι θα συνέβαινε αν αναλάμβανε το Ελληνικό Δημόσιο το management του επιταχυντή;
- Θα έβαζε τα μποζόνια να πληρώνουν διόδια σε κάθε περιστροφή..

εκει να δεις χρημα....

Κυριες κ Κυριοι θα μεταφερω της ευχες σας στο αλλο thread που ηδη φιλοξενει τις ευχες σας για την φιλη μας η Τατιανα

επισης προς τιμην της το πειραμα διακοπηκε για ενα λεπτο με αποτελεσμα τα λαχανιασμενα μποζονια να τρακαρουν ασχημα μεσα στο επιταχυντή

το αποτελεσμα?

I am going snow...eeeehhhhhhh...sand-boarding:flipout:

http://ap.google.com/article/ALeqM5jb-KYaSJaMqYK4MtY2C2FmcmOl2QD939CCSG0

Transformer glitch shuts down biggest atom smasher

GENEVA (AP) — The world's largest particle collider malfunctioned within hours of its launch to great fanfare, but its operator didn't report the problem for a week.

In a statement Thursday, the European Organization for Nuclear Research reported for the first time that a 30-ton transformer that cools part of the collider broke, forcing physicists to stop using the atom smasher just a day after starting it up last week.
.....

EDIT: Μόλις είδα ότι είχατε ανοίξει θέμα… http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=614539#post614539

Last edited:
Δεν πειράζει σωστά συνέχισες σε αυτό το thread που ήταν άλλωστε και το αρχικό....

Να επαναλάβω αυτά που έγραψα και εκεί...

Ένας power transformer βγήκε offline και τον αντικατέστησαν το ΣΚ.

Η πρώτη επιτυχημένη σύγκρουση είναι προγραμματισμένη μέχρι 24/09 το αργότερο......ε δεν βγήκε και off ο επιταχυντής....

http://lhc-first-beam.web.cern.ch/lh...hc_080918.html

το αποτελεσμα?

Προφητικό post...

Βρε μάνα μου δεν έλεγες καλύτερα ότι έπεσε στο κεφάλι του Ζιιμίτσι το δελτίο που κέρδισε το Jackpot του Λόττο; :flipout: