Καλά.... θα στείλω εξώδικο στο CERN να βάψουνε την τρύπα ροζ
![]()
Θέλω να είναι από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης παρακαλώ (επειδή είμαι και λίγο ψώνιο)
Γίνεται να είναι μπλε? Royal Blue? E?? Pleeeeease
Καλά.... θα στείλω εξώδικο στο CERN να βάψουνε την τρύπα ροζ
![]()
Καλά, αλλά επειδή το υπόστρωμα είναι μαύρο θα χρειαστεί ένα χεράκι παραπάνω.
Το γνωρίζω..και είναι μεγάλος επιστήμονας.
Αλλά και χρήματα και φήμη και υλικά αγαθά έχει πάρει από τη δημοσιοποίηση της κατάστασής του.
Εδώ διαφωνώ κάθετα και δεν μου αρέσει η διατύπωση της άποψης σου..
Δεν νομίζω να δημοσιοποίησε τίποτα και δεν χαρίστηκε σε κανένα, είναι μυαλό και το ξέρουν όλοι στον κλάδο του.
Το οτι αναγκαστικά είναι δημόσιο πρόσωπο δεν σημαίνει δημοσιοποιώ το πρόβλημα μου, το οποίο πρέπει να είναι παράδειγμα προς μίμηση στο που μπορεί να φτάσει η ανθρώπινη θέληση.

Έχεις δίκιο δεν έχω ιδέα για assemblers.....ευχαριστώ για την ενημέρωση (και την έμμεση προσβολή)![]()
Ναι αυτή τη συζήτηση την έχουμε ξανακάνει...δεν έχει νόημα να την κάνω με άτομα που ψάχνουν στη wikipedia τι είναι η assembly και το hacking....σε ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου αλλά καλώς η κακώς ο καθένας μας ξέρει ή νομίζει ότι ξέρει τι είναι ....επίτρεψέ μου my vanity
χρόνια πολλά, τατιάνα.
Εχεις δίκιο, αυτός ειναι ο μεγάλος του πόνος, το νόμπελ.
Μα δεν θα του το δώσουνε τσάμπα.
Και να μην βρουνε το μποζόνιο του higgs δεν σημαινει οτι θα πάει νομπελ ο στηβεν.
Πρέπει να επαληθευτει πειραματικά θεωρία του για να πάρει το νομπελ.
Πολύ πρωτότυπο να προσβάλλεται αυτός που προσβάλλει επανηλειμμένα τον συνομιλητή του επειδή ο τελευταίος του απάντησε!
Και επίσης πρωτότυπο, ένας υποτίθεται γνώστης τεχνικών ζητημάτων να αποφεύγει την τεχνική επιχειρηματολογία... επικαλούμενος την wikipedia!
Να γιατί δεν παίρνει Nόμπελ ο Hawking, αφού όλοι έχουν τη wikipedia και κάνουν scroll γρηγορότερα!![]()
- Τι θα συνέβαινε αν αναλάμβανε το Ελληνικό Δημόσιο το management του επιταχυντή;
- Θα έβαζε τα μποζόνια να πληρώνουν διόδια σε κάθε περιστροφή..
Κυριες κ Κυριοι θα μεταφερω της ευχες σας στο αλλο thread που ηδη φιλοξενει τις ευχες σας για την φιλη μας η Τατιανα
επισης προς τιμην της το πειραμα διακοπηκε για ενα λεπτο με αποτελεσμα τα λαχανιασμενα μποζονια να τρακαρουν ασχημα μεσα στο επιταχυντή
το αποτελεσμα?
ιδού πως εγινε η περιοχη CERN της Ελβετιας μετα το γεγονος....
![]()
Κυριες κ Κυριοι θα μεταφερω της ευχες σας στο αλλο thread που ηδη φιλοξενει τις ευχες σας για την φιλη μας η Τατιανα
επισης προς τιμην της το πειραμα διακοπηκε για ενα λεπτο με αποτελεσμα τα λαχανιασμενα μποζονια να τρακαρουν ασχημα μεσα στο επιταχυντή
το αποτελεσμα?
ιδού πως εγινε η περιοχη CERN της Ελβετιας μετα το γεγονος....
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.