Re: Απάντηση: Re: Lifeview LV6TBOXHD-A
Υπάρχει.Δεν υπάρχει στα μενού ρύθμιση για το lcn;
Υπάρχει.Δεν υπάρχει στα μενού ρύθμιση για το lcn;
Υπάρχει.
Δυστυχώς έτσι το έχω οπότε δεν ήταν αυτό.. Έκανε δυο φορές επανεκκίνηση στο άσχετο ενώ δεν θα έπρεπε αφού παίρνω σήμα από Θεσσαλονίκη και δεν έχω περίεργα κανάλια. Όσο για το media player με ενοχλεί η αδυναμία εμφάνισης μεγάλων ονομάτων που ειδικά στις σειρές δεν καταλαβαίνεις ποιο είναι ποιο αφού τα κόβει όπως έδειξα και σε φωτό πριν, η συνεχής προεπισκόπηση κατά το scrolling και η απουσία ρυθμίσεων έστω μόνο γιατί μέγεθος των υποτίτλων.Στο μενού εγκατάσταση, η επιλογή Τοπική Αναζήτηση. Δεν ξέρω σίγουρα αν είναι αυτό, αλλά συμπεραίνω ότι είναι αυτό γιατί αν είναι ενεργό μπαίνουν σε περίεργα νούμερα τα κανάλια. Κανάλι 800 κτλ, κάτι που σε όλους τους δέκτες μόνο αν είναι ενεργό το LCN γίνεται. Και δεν κρατιέται και η σειρά των καναλιών. Βάλτο στο off. Ισχύει για όλους τους ALI.
Η απάντηση που είχα δώσει ήταν για το ερώτημα αν υπάρχει επιλογή LCN στους ALI. Και είναι γενική απάντηση για τους ALI. Το δικό σου θέμα είναι διαφορετικό. Το LCN δεν σχετίζεται με επανεκκίνηση του δέκτη, οπότε κάτι άλλο γίνεται. Ίσως να έχει κάποιο πρόβλημα ο δέκτης σου. Πάντως εμένα δεν μου το κάνει και γενικά δεν έχω ακούσει για χάσιμο σειράς καναλιών σε ALI. Αλλά και οι επανεκκινήσεις κάτι άλλο δείχνουν. Κάτι δεν πάει καλά. Πάντως εμένα δεν έχει κάνει τίποτα τέτοιο.Δυστυχώς έτσι το έχω οπότε δεν ήταν αυτό.. Έκανε δυο φορές επανεκκίνηση στο άσχετο ενώ δεν θα έπρεπε αφού παίρνω σήμα από Θεσσαλονίκη και δεν έχω περίεργα κανάλια. Όσο για το media player με ενοχλεί η αδυναμία εμφάνισης μεγάλων ονομάτων που ειδικά στις σειρές δεν καταλαβαίνεις ποιο είναι ποιο αφού τα κόβει όπως έδειξα και σε φωτό πριν, η συνεχής προεπισκόπηση κατά το scrolling και η απουσία ρυθμίσεων έστω μόνο γιατί μέγεθος των υποτίτλων.
Sent from my Lumia 610 using Board Express
Όντως ισχύει αυτό. 3 βήματα μέχρι εντελώς διάφανο.Στο Teletext, θα πρέπει με επαναλαμβανόμενα πατήματα του ΟΚ να αλλάζει η διαφάνειά του. Δοκιμάστε το.
Στο pc1 θέλουν 10 μέρες για να το φέρουν. Στο e-shop αν κατάλαβα καλά έχασα τη καλή τιμή για ...μία μέρα; Ήθελα να πάω σήμερα να τον αγοράσω...
Και μια ερώτηση. Αυτός κάνει downscale; Θα παίξει δηλαδή mkv 1080 στην απλή SD τηλεόραση; Γιατί ο TVSTAR T1010 (Mstar) που έχω, έχει αυτή τη δυνατότητα, αλλά ήξερα πως δεν την έχουν οι Ali επεξεργαστές.
Μπορεί κάποιος να μας πει σίγουρα αν ισχύει αυτό; Γιατί είναι σημαντικό για μένα. Ο Kostas μου είχε πει πως γίνεται μόνο στους MStar και όχι στους Ali. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι τελευταία...
Αυτή την εντύπωση είχα αλλα μάλλον οι πληροφορίες μου ήταν λανθασμένες.
Ας μας πουν οι κάτοχοι "φρέσκων" ALi.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.