Φυσικά έχει Stop. Το κουμπί κάτω δεξιά από το πολυπλήκτρο Αυτό με το άσπρο τετράγωνο. Κανονικά από πάνω θα έπρεπε να έγραφε STOP.Δεν εχει ουτε καν κουμπι στοπ, πως σταματας την αναπαραγωγη? Εχει μονο pause!
Φυσικά έχει Stop. Το κουμπί κάτω δεξιά από το πολυπλήκτρο Αυτό με το άσπρο τετράγωνο. Κανονικά από πάνω θα έπρεπε να έγραφε STOP.Δεν εχει ουτε καν κουμπι στοπ, πως σταματας την αναπαραγωγη? Εχει μονο pause!
Ναι, αυτό (που έχει λάθος τις οδηγίες αναβάθμισης και άλλα).Μήπως ξέρετε το επίσημο site της Lifeview; Αυτό είναι;
http://www.notonlytv.net/index.html
Φυσικά έχει Stop. Το κουμπί κάτω δεξιά από το πολυπλήκτρο Αυτό με το άσπρο τετράγωνο. Κανονικά από πάνω θα έπρεπε να έγραφε STOP.
Αν προσέξεις λίγο το σκεπτικό του τηλεκοντρόλ θα δεις ότι το όνομα του πλήκτρου γράφεται πάνω από το πλήκτρο. Το πλήκτρο EPG που λες είναι το ακριβώς από κάτω πλήκτρο. Το πλήκτρο STOP είναι ακριβώς από πάνω. Μόνο που και αυτό από πάνω του θα έπρεπε να είχε το όνομα του πλήκτρου, δηλαδή έπρεπε από πάνω του να έγραφε STOP. Παράλειψη μεν αλλά εντάξει... Εξάλλου το πλήκτρο με το άσπρο τετραγωνάκι πάνω του σημαίνει STOP από την εποχή των αναλογικών κασετόφωνων.Α εννοεις εκεινο που λεει epg, που να φανταστω οτι το epg ειναι και stop !!
Διαφορετικοί δέκτες με διαφορετικούς επεξεργαστές και διαφορετικές συμπεριφορές. Μάλλον εσύ θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι θες να κάνει ο δέκτης σου και με ποιον τρόπο.Tι λετε αξιζει να το επιστρεψω το Lifeview LV6TBOXHD-A και να παρω το XORO HRT 7520 ?
Γίνεται λίγο τεχνικό το θέμα και δεν το ξέρω. Κρίνω εκ του αποτελέσματος. Όντως στην 576p δεν υπάρχει upscaling. Άρα δεν θα έπρεπε να χαλάει τόσο η εικόνα. Εκεί συμβαίνει μάλλον αυτό που λες εσύ. Αλλά στην 1080i δεν υπάρχει μετατροπή από i σε p. Εκεί υπάρχει μόνο upscaling. Αλλά και εκεί υπάρχει πρόβλημα με την εικόνα, ακόμα και αν είναι μικρότερο. Άρα μάλλον ένας συνδυασμός είναι. Και ακόμα και με την μετατροπή (ξεχείλωμα) από 4:3 σε 16:9 υπάρχει πρόβλημα όπως ξέρεις. Άρα γενικά οι ALI δεν συμπαθούν την επέμβαση στην εικόνα των καναλιών και την θέλουν όπως είναι. Δεν ξέρω αν είναι θέμα βασικού λογισμικού των ALI και μήπως στα πολύ τελευταία λογισμικά φτιάχνει. Ευτυχώς οι φυσικές αναλύσεις των καναλιών δουλεύουν χωρίς πρόβλημα και η αρχική εντύπωση για περίεργη εικόνα αλλάζει μόλις καταλάβει κάποιος τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνει. Επίσης αυτό γίνεται μόνο στα κανάλια γιατί όπως είπα σε βιντεάκια πολύ χαμηλής ανάλυσης αυτός τουλάχιστον ο δέκτης έχει πολύ καθαρή εικόνα στην μεγάλη οθόνη μίας τηλεόρασης, σημάδι ότι ο media player κάνει καλό upscaling. Και επίσης το γενικό όπως φαίνεται πρόβλημα των ALI μάλλον υπάρχει μόνο με σύνδεση καλωδίου HDMI γιατί αναφορές υπάρχουν για πολύ καλή εικόνα και σε scart και σε component, σε όποιον ALI υπάρχει. Μου μοιάζει με ένα πολύ αρχικό bug των ALI που μεταφέρεται σε όλα τα λογισμικά. Δεν ξέρω μόνο στα πολύ τελευταία λογισμικά τι γίνεται. Άραγε θα είχε νόημα μία ενημέρωση των εταιριών;Πιστεύω ότι δεν είναι πρόβλημα τόσο το upsacale (μετατροπή σε μεγαλύτερη ανάλυση) αλλά το deinterlace (πώς να το εξηγήσω απλά; Μετατροπή του i σε p ας πούμε).
Στην 576p, όπου δέκτης έχει να κάνει μόνο deinterlace, υπάρχει αρκετή υποβάθμιση της εικόνας.
Στην 1080i, όπου ο δέκτης έχει να κάνει μόνο upscale (και μπόλικο μάλιστα), έχει σχετικά μικρή υποβάθμιση.
Πιστεύω πως είναι μία ισχυρή ένδειξη ότι η αδυναμία του δεν είναι το upscale.σε βιντεάκια πολύ χαμηλής ανάλυσης αυτός τουλάχιστον ο δέκτης έχει πολύ καθαρή εικόνα στην μεγάλη οθόνη μίας τηλεόρασης, σημάδι ότι ο media player κάνει καλό upscaling
Μια χαρά μου δούλεψε και με FAT και με NTFS με στικάκια 8gb, 16gb & 2gbαυτο με το FAT32 ηθελα και εγώ να το ρωτήσω.. αγόρασα ενα γρήγορα 16gb USB stick, να το αφήσω FAT32 ή να το βάλω NTFS για να φορτώνουμε και καλές ματρόσκες?
1) Το site του δέκτη http://www.notonlytv.net/p_lv6tboxhd.html δεν έχει καν ακόμα τον δέκτη μέσα. Νομίζω ότι και για τον προηγούμενο LV6TBOXHD το ίδιο είχε γίνει. Άργησε να μπει και αργότερα βγήκε αναβάθμιση. Να δούμε τι θα γίνει και εδώ. Πάντως ακόμα δεν υπάρχει αναβάθμιση.Καλημέρα,
χθές παρέλαβα τον LV6TBOXHDA από το e-shop. Η αλήθεια είναι ότι τον παρήγγειλα διαβάζοντας καλά λόγια για τον LV6TBOXHD και δεν πρόσεξα το Α στο τέλος. Χθες, διαβάζοντας τα δύο θέματα στο forum σας, συνειδοτοποίησα ότι τελικά είναι δύο διαφορετικά μηχανήματα αφού έχουν διαφορερετικό επεξεργαστή (Ali vs M-star). Λόγω μετακόμισης δεν έχω ακόμη την τηλεόρασή μου για να τον δοκιμάσω και να πω τις εντυπώσεις μου. Ωστόσο, θα ήθελα να είμαι προετοιμασμένος και έχω κάποιες απορίες τις οποίες εάν μπορεί κάποιος να απαντήσει.
1) Χρειάζεται αναβάθμιση το firmware; Εάν ναι, που θα το βρω; Στο επίσημο site της εταιρείας δεν έχει καν το μοντέλο A αλλά μόνο το LV6TBOXHD.
2) Διαβάζει σκληρούς δίσκους σε φορμά NTFS ή όχι; Στο manual λέει μόνο για FAT/FAT32.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αν θυμάμαι καλά, ναι έχει δυνατότητα να κάνεις format το στικάκι σε ntfs και fat (σε ρωτάει) αν και δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω τώρα γιατί είμαι στη δουλειά...Έχει επιλογή διαμόρφωσης σε NTFS;
Ρωτάω για να τον αντιπαραβάλω με τον Strong 8105 ECO μου, ο οποίος διαβάζει NTFS αλλά δεν έχει δυνατότητα διαμόρφωσης σε αυτό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.