...
Γενικά
Τα αρχεία "test_write.dvr" δεν διαγράφονται αφού γίνει ο έλεγχος.
- απάντησε ο tolias σωστά.
Η επιλογή "Record selection" στο μενού "DVR Configuration" ονομάζει όλα τα drives και τα partitions ως "USB Partition1".
- δεν το έχω ελέγξει ακόμη
Μετά από διακοπή ρεύματος, ο δέκτης ενεργοποιείται αυτόματα αντί να μείνει σε αναμονή.
- αναλόγως του fw. Αυτό ισχύει στην τελευταία έκδοση του Crypto 220, αλλά η Cabletech στις δύο τελευταίες εκδοσεις για τον 083 (δηλ. 1.2.3/1.2.5) μετά από διακοπή ρεύματος επανέρχεται σε αναμονή.
Εγγραφές
Αν ξεκινήσει μια προγραμματισμένη εγγραφή ενώ αναπαράγεται μια άλλη, επί 50 δευτερόλεπτα εμφανίζεται και κρύβεται το μήνυμα "Rec hint: waiting to play prog", μετά αλλάζει στο κανάλι που πρέπει να γράψει αλλά δεν γίνεται η εγγραφή.
Δεν έχει την δυνατότητα να συνεχίσει την αναπαραγωγή μιας εγγραφής από το σημείο που σταμάτησε την προηγούμενη φορά.
- ναι αληθεύει για όλες τις εκδόσεις fw των ALi, δεν κρατά bookmark
Ο δέκτης δεν κλείνει αν το φλασάκι γεμίσει κατά την διάρκεια της εγγραφής.
Η χρήση fastforward/rewind με ταχύτητα μεγαλύτερη της 2x για αρκετά δευτερόλεπτα κάνει το OSD να κρυφτεί. Τότε, όταν πατηθεί το PLAΥ εμφανίζεται και δεν κρύβεται αυτόματα ποτέ. (Ισχύει και για βιντεάκια)
Πολυμέσα
Δεν υπάρχουν χρωματιστοί υπότιτλοι. Οι κίτρινοι φαίνονται καλύτερα στις φωτεινές σκηνές.
- Κίτρινους νομίζω έχει η Strong, όχι οι άλλοι δέκτες ALi (αλλά δεν το γράφω με σιγουριά)
Η ενεργοποίηση ενσωματωμένων υποτίτλων στα βίντεο, προκαλεί την εμφάνιση στην οθόνη και των εξωτερικών. (θα χρειαστούμε μια φωτογραφία)
- όχι σε όλα τα fw. Στο τελευταίο fw η Cabletech (083) το έχει διορθώσει. Ξεκινά με το να εμφανίζει μόνο τους εσωτερικούς, επιλέγεις μετά τους εξωτερικούς ΟΚ. Εάν όμως συνεχίσεις τον κύκλο suboff-internal-external τα κάνει μπάχαλο και εμφανίζει αυτό που γράφεις. Σταματώντας την ταινία και εκκινώντας ξανά διορθώνονται μέχρι να ζητήσεις τον ίδιο κύκλο.
Μερικά βίντεο ανάλυσης 1280x720 δεν αναπαράγονται εμφανίζοντας το μήνυμα "Video resolution not supported", ενώ κάποια άλλα αναπαράγονται κανονικά.
- Σωστό, αλλά νομίζω ότι δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με τη συγκεκριμένη ανάλυση, νομίζω ότι συμβαίνει και σε άλλες αναλύσεις.
Τα μεγάλα ονόματα αρχείων δεν φαίνονται πλήρη.
- Σωστό αυτό λόγω SD ανάλυσης μενού. Γνωρίζεις ότι με συμφέρει αυτή η επιλογή, αλλά θα μπορούσαν να είχαν τους τίτλους κυλιόμενους.
Δεν αλλάζει το aspect ratio με κάποιο χρωματιστό πλήκτρο.
- Σωστό
Δεν αλλάζει η ανάλυση με κάποιο χρωματιστό πλήκτρο
- Αλλάζει τουλάχιστον στο τηλεχειριστήριο του Crypto 220, Cabletech 083 (έχει πλήκτρο RES)
Οι ψηφιακές έξοδοι (coaxial, HDMI) δεν εξάγουν RAW το DTS ώστε να μπορεί να σταλεί σε εξωτερικό αποκωδικοποιητή/ενισχυτή.
- αυτό δεν μπορώ να το ελέγξω.
Οι ενσωματωμένοι υπότιτλοι εμφανίζονται πολύ μικροί.
- Έχει διορθωθεί στα τελευταία δύο fw της Cabletech
Οι υπότιτλοι εμφανίζονται αναπτυσσόμενοι προς τα δεξιά.
- Έχει διορθωθεί στα τελευταία δύο fw της Cabletech
Η αυτόματη προεπισκόπηση των βίντεο προκαλεί αργή και με διακοπές περιήγηση στην λίστα.
- ναι ισχύει.
Η συνεχής πίεση των πλήκτρων FastForward και Rewind δεν προκαλεί forward/rewind στα αρχεία MP3.
- σωστά κάνει μόνο μεταπήδηση ανά μερικά δευτερόλεπτα.
Η λειτουργία Jump γίνεται για εγγραφές αλλά όχι για βιντεάκια.
- δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει