Lifeview LV6TBOXHD-A

Σε φίλο που το έβαλα με 4:3 (πιο πολλές ίντσες) δεν είχα πρόβλημα τέτοιου τύπου. Η εικόνα ταίριαζε κανονικά. Τσεκ μία αν έχει η τιβι κάποια ρύθμιση τύπου "ζουμ" για να σου φτιάξει ίσως από εκεί η εικόνα. Πρέπει να έχει και αυτόματο ο δέκτης (αν θυμάμαι καλά), το έχεις τσεκάρει τι κάνει?

Last edited by a moderator:
@flaski
Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση.
Το αυτόματο δείχνει τα κανάλια που εκπέμπουν σε 16:9 με μαύρες μπάρες πάνω-κάτω και τα υπόλοιπα κανονικά, δηλαδή δεν λύνει το πρόβλημα . Η τηλεόραση δεν έχει ρύθμιση zoom, είναι δεκαετίας και πολύ απλή στις ρυθμίσεις της.
Έχω δοκιμάσει και όλους τους συνδυασμούς στις ρυθμίσεις του δέκτη (RGB/HDMI, όλες τις αναλύσεις), αλλά δεν είδα διαφορά.
Σημειώνω ότι χρησιμοποιώ τα ίδια καλώδια και θύρα scart της τηλεόρασης που χρησιμοποίησα και με τον προηγούμενο Lifeview με το τσιπάκι Mstar 7818.
Δεν ξέρω αν φταίει το κομμάτι το δικό μου ή αν είναι όλη η παρτίδα έτσι.
Οποιαδήποτε βοήθεια θα την εκτιμούσα, γιατιί πήρα τους δέκτες για να αποφύγουμε την αγορά νέας τηλεόρασης.

Γειά σας.
Αγόρασα κι εγώ τον δέκτη αυτόν για την τηλεόραση της μητέρας μου, μια Sony CRT 20" με τετράγωνη οθόνη.
Όλα είναι καλά με την λήψη των καναλιών και την ταχύτητα στην αλλαγή των καναλιών, όμως υπάρχει πρόβλημα με την αναλογία της οθόνης.
Στην επιλογή 4:3PS (panscan) γεμίζει όλη την οθόνη αλλά κόβει δεξιά και αριστερά την εικόνα σε όσα κανάλια εκπέμπουν σε 16:9, κόβει ακόμα και το σήμα του καναλιού.
Αν βάλω 4:3LB (letterbox), τότε δείχνει τα κανάλια αυτά με μαύρες μπάρες πάνω και κάτω πράγμα που σε οθόνη 20 ιντσών κάνει την εικόνα πολύ μικρή.
Πριν από αυτόν τον δέκτη είχαμε τον Lifeview LV6TBOXHD v2 που έδειχνε όλα τα κανάλια σε ολόκληρη την οθόνη με το ανάλογο stretching όπου χρειαζόταν, αλλά ενοχλούσε η αργή αλλαγή καναλιών.
Μπορεί λέτε να γίνει κάτι ή ξέμεινα με δύο καλούς δέκτες αλλά τελικά όχι ολοκληρωμένους για τη συγκεκριμένη δουλειά που θέλουμε (καλή εικόνα, σε πλήρη οθόνη για όλα τα κανάλια και ανεκτό στην ταχύτητα zapping) ;

Τελικά άλλαξα είσοδο τηλεόρασης στην οποία συνδέεται ο δέκτης και καλώδιο αναγκαστικά. Τον έβαλα σε μια μπροστινή θύρα με 2 RCA εισόδους και επέλεξα την επιλογή Auto στο Σύστημα Εικόνας. Δουλεύει κανονικά σε όλα τα κανάλια με πλήρη οθόνη χωρίς να κόβει εικόνα στα wide format. Απλώς φαίνεται πως η μπροστινή είσοδος έχει διαφορετική συμπεριφορά από την Scart στο πίσω μέρος της τηλεόρασης.

Ξέχασα να στο σιευκρινησω ότι ειχα κανει τη σύνδεσή με κίτρινο κόκκινο άσπρο καθώς δεν είχε καθόλου σκαρτ. Για να μην σου κρέμονται καλώδια μπροστά θα σου πρότεινα να παρεισ ένα ανταπτορα σκαρτ -> rca (πρόσεξε μονό να είναι διπλής κατεύθυνσης η εξήγησε στο κατάστημά τι ακριβώς σύνδεσή θέλεις να κανείς) και να το συνδέσεις εκεί. Λογικά θα είσαι οκ.

Συγνώμη, δεν σας ενοχλεί ότι στα 16:9 κανάλια, με αυτόν τον τρόπο έχετε κεφάλια αυγά;
Όταν έβαλα ένα δέκτη στην μικρή τηλεόραση του πατέρα μου (μεγάλης ηλικίας), το πρώτο που μου είπε ήταν αυτό που περιγράφεις "τι έγινε εδώ η εικόνα είναι μικρότερη!", όταν όμως του έβαλα το τράβηγμα άνω-κάτω και είδε τα αυγοκέφαλα...προτίμησε τη μικρότερη οθόνη.

@flaski
Το δοκίμασα με αντάπτορα RCA to scart, μόνο που νομίζω πως ήταν μονής κατεύθυνσης (με λιγότερα δοντάκια) και δούλεψε κανονικά, έχοντας όμως τη συμπεριφορά της RCA σύνδεσης κι όχι της Scart (πρέπει να είναι θέμα της τηλεόρασης αυτό). Ευχαριστώ για το tip.
@lemon
Πρόκειται για 20 ιντσών οθόνη με θέαση από 3+ μέτρα. Προέχει μάλλον η λίγο μεγαλύτερη εικόνα από τη σωστή γεωμετρία.

Γειά σας.
Αγόρασα κι εγώ τον δέκτη αυτόν για την τηλεόραση της μητέρας μου, μια Sony CRT 20" με τετράγωνη οθόνη.
Όλα είναι καλά με την λήψη των καναλιών και την ταχύτητα στην αλλαγή των καναλιών, όμως υπάρχει πρόβλημα με την αναλογία της οθόνης.
Στην επιλογή 4:3PS (panscan) γεμίζει όλη την οθόνη αλλά κόβει δεξιά και αριστερά την εικόνα σε όσα κανάλια εκπέμπουν σε 16:9, κόβει ακόμα και το σήμα του καναλιού.
Αν βάλω 4:3LB (letterbox), τότε δείχνει τα κανάλια αυτά με μαύρες μπάρες πάνω και κάτω πράγμα που σε οθόνη 20 ιντσών κάνει την εικόνα πολύ μικρή.
Πριν από αυτόν τον δέκτη είχαμε τον Lifeview LV6TBOXHD v2 που έδειχνε όλα τα κανάλια σε ολόκληρη την οθόνη με το ανάλογο stretching όπου χρειαζόταν, αλλά ενοχλούσε η αργή αλλαγή καναλιών.
Μπορεί λέτε να γίνει κάτι ή ξέμεινα με δύο καλούς δέκτες αλλά τελικά όχι ολοκληρωμένους για τη συγκεκριμένη δουλειά που θέλουμε (καλή εικόνα, σε πλήρη οθόνη για όλα τα κανάλια και ανεκτό στην ταχύτητα zapping) ;
Μαύρη μπάρα πάνω και κάτω σημαίνει ότι το κανάλι είναι 16:9 και σε τηλεόραση 4:3 φαίνεται με τις μπάρες. Δηλαδή αυτή είναι η σωστή εικόνα και αυτή δείχνει ο δέκτης. Αλλά επειδή καταλαβαίνω τι σημαίνει μικρή CRT με μπάρες που μικραίνει ακόμα περισσότερο την εικόνα καταλαβαίνω την προσπάθεια σου. Αλλά στην ουσία θες ο δέκτης να παρέμβει στην εικόνα και να την παραμορφώσει. Αλλά οι ALI έχουν ένα θεματάκι στην παρέμβαση της εικόνας. Να σου πω μόνο ότι οι ALI έχουν ένα πρόβλημα ακόμα και σε τηλεοράσεις 16:9 όταν τους βάλεις να παραμορφώσουν την εικόνα στα 4:3 κανάλια και να την τραβήξουν σε 16:9 για να μην φαίνονται οι μαύρες μπάρες δεξιά αριστερά. Και εκεί
παρουσιάζεται πρόβλημα, το πρόβλημα με τις μπλε οθόνες στις Philips, όπου εκεί χάρη στον τρόπο που δουλεύουν οι Philips με την μπλε αρχική οθόνη γίνεται πιο αντιληπτό. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις στην ουσία βάζεις τον δέκτη να κάνει μία πατέντα και να παραμορφώσει την εικόνα, και εμφανίζεται πρόβλημα, που σε άλλους επεξεργαστές δεν εμφανίζεται. Άρα μόνος σου πρέπει να δοκιμάσεις με ποιόν τρόπο γίνεται να δουλέψει καλύτερα ο δέκτης. Αφού βρήκες το κόλπο με το καλώδιο, εντάξει.

Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με τις μαύρες μπάρες πάνω και κάτω σε 29άρα Sony CRT του πατέρα μου που έβαλα το δέκτη.
Επίσης έχω το εξής πρρόβλημα: όταν κάνω εγγραφή το Nickelodeon σε USB, τα μόνα κανάλια που με αφήνει να δω είναι τα Extra, Attica & High.
Το Nickelodeon είναι αποθηκευμένο στο 7, και τα υπόλοιπα στο 11, 13 & 14. Κάνω κάτι λάθος εγώ ή είναι ελάττωμα του δέκτη?

Αν και δεν πρέπει να κολλάμε στις ορολογίες, καλύτερα μη το γράφετε ως "πρόβλημα", γιατί δεν είναι πρόβλημα του δέκτη.
Όπως σωστά αναφέρει ο tolias είναι αναμενόμενη σωστή απεικόνιση.
Συνήθως αυτές οι επιλύσεις, δίνονται ή γίνονται από τις τηλεοράσεις, αλλά στις παλαιές μας καλές CRT τέτοιες ρυθμίσεις δεν υπήρχαν.
Σε αυτές ψάξτε με τι σύνδεση - όπως βρήκε ο φίλος - η με τι ρυθμίσεις στο Aspect Ratio μπορεί να μετριαστεί το θέμα σας.

@anzac= ίσως έχεις ακούσει ότι τα κανάλια εκπέμπουν σε "μπουκέτα" - αυτό σημαίνει ότι όταν κάποια κανάλια είναι στο ίδιο "μπουκέτο" (όπως αυτά που σημειώνεις Nickelodeon, Extra, Attica & High) είναι δυνατή η θέασή τους κατά την εγγραφή. Το αυτό παρατηρείται και στους λοιπούς δέκτες με εξαίρεση εκείνους που έχουν διπλό δέκτη.

@anzac
Νομίζω πως τη διαφορά στο θέμα με τις μαύρες μπάρες θα την κάνει το καλώδιο, αν όντως κατάλαβα καλά και είναι ίδια η περίπτωση.
Χρησιμοποίησα ένα καλώδιο από Scart σε RCA. Αν ψάξεις στο skroutz για " Scart to RCA " , θα δεις τι εννοώ.
Το συνδέεις στις αντίστοιχες RCA υποδοχές της τηλεόρασης ή με αντάπτορα όπως είπε και ο flaski παραπάνω στη θύρα Scart της tv.

Γεια σας παιδιά,αγόρασα δύο τέτοιους δέκτες και τους τοποθέτησα σε μία σόνυ crt και μία lcd telefunken.Στην σόνυ είναι με καλώδιο scart και στην lcd με hdmi, το πρόβλημα είναι ότι ο ήχος είναι πολύ χαμηλός όταν τους βάλω να παίξουν ταινία από το usb.Έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό το πρόβλημα;Υπάρχει κάποια ρύθμιση;
Υ.Γ. Υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε το μέγεθος των υποτίτλων;

Καλησπέρα.
Έχω κατεβάσει μία ταινία σε full hd ανάλυση και κωδικοποίηση ήχου DTS. Προσπαθώ να τη δω στο δέκτη με στικάκι USB.
Μου γράφει ο δεκτης ότι δεν υποστηρίζεται αυτή η κωδικοποίηση του ήχου, και στη συνέχεια παίζει κανονικά η ταινία με τους υπότιτλους (srt) αλλά χωρίς ήχο.
Μπορώ να αλλάξω την κωδικοποίηση του ήχου? Αν ναι, πώς? Το αρχείο είναι mkv h264 - mpeg4 - avc.
Γενικά ο δέκτης τι κωδικοποίηση υποστηρίζει?
Ευχαριστώ!

Οι δέκτες δεν υποστηρίζουν DTS.
Δες το στίκι θέμα που υπάρχει για να αλλάξεις γρήγορα την κωδικοποίηση του ήχου του βίντεο.

Με το πρόγραμμα ΑVIAddXSub μπορείς να μετατρέψεις του υποτίτλους σου σε Idx/Sub μορφή και να τους αλλάξεις όποιο χαρακτηριστικό θέλεις, κάνοντάς το όπως θέλεις εσύ!

Εχω και εγω τον δεκτη Lifeview LV6TBOXHD-A και προβλημα με ληψη Ant1-Macedonia TV-Alpha απο Ακαρνανικα
Ο δεκτης δειχνει ενταση 60%-68% ενω η ποιοτητα ειναι 45%-55%
οταν η ποιοτητα ειναι κατω απο 50% εχω μονο ηχο και μαυρη εικονα, ενω οταν ειναι πανω απο 50% εχω ηχο, και εικονα με πολλα κολληματα
Σε αλλο δεκτη που εχω, εναν Digi+ DHD-5500 δεν εχω κανενα προβλημα...
Τι μπορει να φταιει; και τι μπορω να κανω;

Γεια σας παιδιά,αγόρασα δύο τέτοιους δέκτες και τους τοποθέτησα σε μία σόνυ crt και μία lcd telefunken.Στην σόνυ είναι με καλώδιο scart και στην lcd με hdmi, το πρόβλημα είναι ότι ο ήχος είναι πολύ χαμηλός όταν τους βάλω να παίξουν ταινία από το usb.Έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό το πρόβλημα;Υπάρχει κάποια ρύθμιση;
Έχεις ανεβάσει την ένταση του ήχου του δέκτη; Αν τον έχεις αφήσει στην στάνταρ ρύθμιση ο ήχος είναι στην μέση της κλίμακας. Έχει άλλο τόσο. Πάντως σε σύγκριση με δέκτες με επεξεργαστή NEC και M-STAR 7828, ο δέκτης αλλά γενικά και οι 3 ALI που έχω δοκιμάσει έχουν ελάχιστα πιο δυνατό ήχο. Αν εσένα το πρόβλημα δεν έχει σχέση με το volume του δέκτη και στο κάνει μόνο στην θύρα USB όταν βλέπεις ταινίες, τότε κάτι δεν πάει καλά.
Το μέγεθος των υποτίτλων δεν αλλάζει στους ALI. Και μάλιστα στον συγκεκριμένο ALI τα πράγματα είναι καλύτερα από άλλους ALI. Γιατί το μικρό μέγεθος υποτίτλων είναι ένα αρχικό πρόβλημα των ALI που τουλάχιστον στον συγκεκριμένο έχει λυθεί κατά πολύ και έχουν μεγαλώσει αρκετά. Σε πολλούς ALI είναι ακόμα μικρότεροι. Αν παρόλα αυτά σου φαίνονται ακόμα μικροί, οι λύσεις είναι η επεξεργασία τους όπως λέει ο talos_2002, ή να πας σε δέκτη με επεξεργαστή M-STAR. Γιατί εκεί υπάρχουν επιλογές μεγέθους υποτίτλων και το μεγάλο μέγεθος είναι μεγαλύτερο. Αλλά υπάρχουν και άλλες επιλογές, όπως χρώμα υποτίτλων, background υποτίτλων κτλ. Η διαχείριση υποτίτλων είναι το μεγαλύτερο ατού των M-STAR έναντι των ALI.

Υπάρχει η λειτουργία Βήμα. Κάτι σαν slow motion για να πας μπροστά καρέ-καρέ. Δουλεύεται με το Pause και κάθε νέο πάτημα του Pause σε πάει ένα καρέ μπροστά. Αλλά δυστυχώς αυτό δουλεύει μόνο στα εξωτερικά αρχεία βίντεο και όχι στις εγγραφές. Γιατί όχι στις εγγραφές;
Αυτό δεν το κάνει ο Strong! :frown:

Τελευταίο θέμα μου η λειτουργία της infobar στα εξωτερικά αρχεία βίντεο. Πατώντας Pause σε εξωτερικό αρχείο η infobar δεν φεύγει. Αν το πάτησες για να προσέξεις κάτι στην εικόνα δεν σε αφήνει η infobar. Στις εγγραφές φεύγει.
Στον 8105:
Διάρκεια OSD στις εγγραφές:
Παύση, 10"
Play, επίσης 10".
Fast Forward, 10"

Διάρκεια OSD στα βιντεάκια:
Παύση, απεριόριστη.
Play, 5", απεριόριστη αν πατηθεί μετά από Fast forward ταχύτητα άνω της 2x.
Fast Forward, 2x απεριόριστη, υπόλοιπες ταχύτητες 5".

Να προσθέσω ότι η μπάρα προόδου δεν εμφανίζεται με το ΟΚ στις εγγραφές.
Επίσης κατά την εγγραφή δεν υπάρχει ένδειξη του προγράμματος που γράφει στην λίστα των καναλιών (πλήκτρο ΟΚ)

Δεν έχει την δυνατότητα να συνεχίσει την αναπαραγωγή μιας εγγραφής από το σημείο που σταμάτησε την προηγούμενη φορά.
- ναι αληθεύει για όλες τις εκδόσεις fw των ALi, δεν κρατά bookmark
Ο Prom 70 διαθέτει αυτή την δυνατότητα.

Δεν υπάρχουν χρωματιστοί υπότιτλοι. Οι κίτρινοι φαίνονται καλύτερα στις φωτεινές σκηνές.
- Κίτρινους νομίζω έχει η Strong, όχι οι άλλοι δέκτες ALi (αλλά δεν το γράφω με σιγουριά)
O Thomson THT501 τους διαθέτει στο νεότερο λογισμικό του, με πάτημα του πλήκτρου FAV.
Δεν ξέρω αν ο 0083 έχει την ίδια δυνατότητα στο FAV.

Η λειτουργία Jump γίνεται για εγγραφές αλλά όχι για βιντεάκια.
- δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει
Δοκίμασε στις εγγραφές να πατήσεις τα πλήκτρα Next και Previous. Θα πρέπει να πάνε 30" μπρος ή πίσω στην εγγραφή. Εναλλακτικά, δοίμασε μήπως γίνεται με κάποιο αριθμητικό πλήκτρο.

- Στην αναπαραγωγή αρχείων ήχου, δεν ανανεώνεται ο εκάστοτε αναπαραγόμενος τίτλος στο δεξί παράθυρο επισκόπησης. Συνεχίζει να κρατά τον τίτλο του πρώτου αναπαραγόμενου αρχείου.
Δεν το παρουσιάζει ο Strong.

- Σε αρκετά fw έχουν αφαιρέσει τη δυνατότητα εξόδου 480i (RGB) κάτι που δυνατεί ο επεξεργαστής.
Μάλλον το αφαίρεσαν από όλα πια.

- Δεν υπάρχει η δυνατότητα σε μεγάλη λίστα, να αλλάζει ανά σελίδα (page up/page down)
Το κάνει ο Strong.

- Να περάσουν και οι άλλες εταιρίες τα εικονίδα media αρχείων που χρησιμοποιεί η Cabletech στο τελευταίο fw.
Δεν νομίζω ότι τα έχω δει. Θα προσπαθήσω να τα εντοπίσω.

Η χρήση fastforward/rewind με ταχύτητα μεγαλύτερη της 2x για αρκετά δευτερόλεπτα κάνει το OSD να κρυφτεί. Τότε, όταν πατηθεί το PLAΥ εμφανίζεται και δεν κρύβεται αυτόματα ποτέ. (Ισχύει και για βιντεάκια)
- ελέγχθηκε με ταχύτητα έως 8Χ και δεν παρουσιάστηκε αυτό το πρόβλημα, το OSD έσβησε αμέσως (fw 1.2.5 Cabletech).
Παρ'ότι έχει το ημερολογιακά παλαιότερο λογισμικό, νομίζω έχει και το πιο προχωρημένο ο 0083.

"Ενα περίεργο κόλλημα, κάνει τουλάχιστον σε εμένα. Όταν έχει χρησιμοποιηθεί η θύρα USB, δηλαδή όταν υπάρχει στικ ή έχω αφαιρέσει στικ, στο πρώτο κρατικό κανάλι που θα βάλω ο δέκτης κάνει κάτι σαν επανεκκίνηση. Το λαμπάκι βέβαια μένει πράσινο, αλλά ο δέκτης κλείνει-ανοίγει-εμφανίζεται η αρχική οθόνη με το λογότυπο-και μετά βλέπω το κανάλι. Μόνο στην ΕΤ3 το είχα δει, ίσως γιατί είναι το πρώτο κρατικό κανάλι στην λίστα πρός τα κάτω σε zapping και ήταν το πρώτο κρατικό που πήγαινα. Αλλά μία φορά το είδα και στην ΝΕΤ. Σίγουρα έχει σχέση και με την διαφορετική κωδικοποίηση των κρατικών καναλιών που ζορίζει πολλούς δέκτες."

Τελικά μόνο στην ΕΤ3 το κάνει. Με μπέρδεψε η ΝΕΤ γιατί μετά από zapping εμφανίστηκε η ΝΕΤ αλλά ήμουν ήδη στην ΝΕΤ και ήθελα να πάω στην ΕΤ3. Αλλά ο δέκτης έκανε το κόλλημα και ξαναμπήκε η ΝΕΤ και με μπέρδεψε. Τελικά το κάνει μόνο στην ΕΤ3 και μόνο όταν χρησιμοποιείται ή έχει χρησιμοποιηθεί η θύρα USB. Την πρώτη φορά που θα βάλω μετά ΕΤ3 θα το κάνει. Σίγουρα εκτός από την εμπλοκή της θύρας USB έχει να κάνει και με την κωδικοποίηση της ΕΤ3 που μαζί με τα υπόλοιπα της ΕΡΤ ζορίζουν αρκετούς δέκτες.
Η δική μου παρατήρηση είναι ότι αν ανοίξω κάποιο βιντεάκι ή εικόνα, όταν ξαναβάλω την ΕΤ3 θα κάνει επανεκκίνηση.
Δεν έχει πρόβλημα με τα ΜΡ3.

Επεξεργασία: Να προσθέσω κάτι ακόμα: Το μήνυμα "Are you sure to standby and stop recording or playing?" εμφανίζεται ακόμη και όταν απλά είμαστε στον media player χωρίς να παίζει κάτι.

Επεξεργασία 2: Εντόπισα τα εικονίδια στις σελίδες 40-41-42 του εγχειριδίου ενός νέου δέκτη, που είναι και πιθανός κλώνος
http://www.cgv.fr/IMG/pdf/4NT_Etimo-1T_1d-2.pdf

Last edited:
Την λειτουργία Βήμα την κάνει και ο Crypto 210AD. Περίεργο να μην την έχει ο Strong. Έχει και αυτό το λογισμικό κάποιες ελλείψεις, αλλά έχει και κάποιες λειτουργίες που δεν τις έχει ο BOXHD-A.
Αυτό με την ΕΤ3 τελικά το κάνει μόνο όταν αφαιρέσω στικ από την θύρα USB και μόνο την πρώτη φορά που θα βάλω ΕΤ3. Μετά δεν υπάρχει πρόβλημα. Και κάνει και σε μένα κάτι σαν επανεκκίνηση. Αφού το κάνει και σε εμένα στον Υμηττό, και στην Θεσσαλονίκη, αποκλείεται η υπόθεση του λάθους σήματος της Digea από Υμηττό. Η κωδικοποίηση της ΕΤ3 κάποιο λόγο πρέπει να έχει, αλλά ο τρόπος που το κάνει δείχνει bug.

- Η λειτουργία Βήμα (σαν slow motion) με το pause....δεν λειτουργεί στην τελευταία έκδοση του 083.
- Οι χρωματιστοί υπότιλοι μέσω του πλήκτρου FAV....δεν λειτουργεί στην τελευταία έκδοση του 083.
- H λειτουργία Jump....λειτουργεί στις εγγραφές με αναπηδήσεις όπως προαναφέρθηκαν στην τελευταία έκδοση του 083.

Μερικές ακόμη ερωτήσεις:

Η μπάρα προόδου εμφανίζεται με το ΟΚ στις εγγραφές;
Δεν εμφανίζεται στον Strong με το νεότερο λογισμικό που έχω.

Αν κάνετε σάρωση καναλιών, χάνονται οι προγραμματισμένες εγγραφές;

Κατά την εγγραφή ενός καναλιού, η λίστα καναλιών (πλήκτρο OK) δεν έχει κάποια ένδειξη του καναλιού που εγγράφεται.

Το μήνυμα "Are you sure to standby and stop recording or playing?" εμφανίζεται ακόμη και όταν απλά είμαστε στον media player του -Α, χωρίς να παίζει κάτι;

Ένα πρόβλημα που δεν έχει ο Strong αλλά θυμάμαι ότι υπάρχει σε άλλους δέκτες με ALi:
Αν πατηθεί ο αριθμός καναλιού που δεν υπάρχει (π.χ. 88 αντί 8) εμφανίζεται ένα μήνυμα ειδοποίησης που όμως δεν φεύγει αν δεν πατηθεί το πλήκτρο ΟΚ.

Επεξεργασία: Για να βάλετε τα σημάδια σε μια εγγραφή και να κινηθείτε προς αυτά, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα Page Up και Page Down.

Last edited: