Την Δευτέρα αργά το βράδυ η Digea άλλαξε το όνομα του 06 TV. Συγκεκριμένα το απόγευμα έκανα σάρωση στον F&U 2205 γιατί δεν είχε καν εικόνα στο 06 TV από τότε που ξαναμπήκε στην Digea. Δεν βλέπει ο δέκτης τέτοιες αλλαγές και μόνο με νέα σάρωση θα ερχόταν η εικόνα. Βαριόμουν να την κάνω αφού δεν με ενδιαφέρει το κανάλι, αλλά την Δευτέρα το απόγευμα είπα να την κάνω και να έχω και την τελευταία έκδοση όλων των καναλιών. Αργότερα το βράδυ έκανα δοκιμές αλλάζοντας την χώρα λειτουργίας στον Ali Lifeview μου. Αλλά η αλλαγή αυτή ενεργοποιεί το LCN χαλώντας την σειρά των καναλιών. Μιά που χάλασε η σειρά είπα να κατεβάσω και εδώ την τελευταία έκδοση των καναλιών. Στον F&U το 06 γράφεται .06-TV. αλλά στον Lifeview 06 TV δηλαδή αφαιρέθηκαν οι τελείες και η παύλα. Περίμενα την Τρίτη να δω πόσοι θα χάσουν τα κανάλια αλλά είδα ότι δεν τα έχασε κανείς. Τελικά δεν είναι μόνο η αλλαγή ονόματος που χάλαγε την σειρά. Κάτι άλλο έκανε η Digea που φαίνεται ότι το έχει πια σταματήσει.Κάτι τελευταίο σχετικά με το χάσιμο καναλιών που απ' ότι κατάφερα να διαβάσω μετά την αναβάθμιση του Αυγούστου λύθηκε το πρόβλημα.
Προσωπικά είχα 2 φορές χάσιμο καναλιών κατά τις οποίες είχα προσέξει ότι και τις 2 φορές που έχασα τα κανάλια είχαν γίνει αλλαγές στα ονόματα των καναλιών. Προχώρησα σε αλλαγή της ρύθμισης της ώρας από αυτόματη σε χειροκίνητη (θεωρώντας ότι επηρεάζεται από εκεί) και πρόσεξα ότι δεν έχω ξαναχάσει τη σειρά.
Υπάρχει περίπτωση να έφταιγε όντως αυτό και αλλάζοντας τη ρύθμιση της ώρας να είναι πλέον οκ? Ή μήπως δεν έχει ξαναγίνει κάποια αλλαγή και γι' αυτό δεν την έχω ξαναχάσει?
Αυτό έχω γράψει και σε ένα σχόλιο που είχα γράψει για τον ALI LIfeview μου. Χωρίς να έχω στο μυαλό μου τον talos είχα γράψει ότι ορισμένοι ορισμοί καλό είναι να μην μεταφράζονται. Εκεί έχει μεταφραστεί το LCN σε Τοπική Αναζήτηση με αποτέλεσμα πολλοί να ρωτάνε που είναι το LCN. Ή το Format έχει γίνει Διαγραφή με αποτέλεσμα να μην ξέρουμε αν ο δέκτης με αυτήν την επιλογή κάνει κανονικό format. Καλύτερα να έμεναν όπως ήταν.μιας και τα Αγγλικά είναι στη ζωή μας και πολλές φορές δε γίνεται τέλεια μετάφραση, γιατί το GoTo δε μένει ως GoTo? Δεν είναι και η πιο δύσκολη ή σπάνια λέξη συγκριτικά με άλλες που έχουν μπει στο λεξιλόγιό μας.
Θα συμφωνούσα αν ήταν κάποιος τεχνικός όρος.Αυτό έχω γράψει και σε ένα σχόλιο που είχα γράψει για τον ALI LIfeview μου. Χωρίς να έχω στο μυαλό μου τον talos είχα γράψει ότι ορισμένοι ορισμοί καλό είναι να μην μεταφράζονται. Εκεί έχει μεταφραστεί το LCN σε Τοπική Αναζήτηση με αποτέλεσμα πολλοί να ρωτάνε που είναι το LCN. Ή το Format έχει γίνει Διαγραφή με αποτέλεσμα να μην ξέρουμε αν ο δέκτης με αυτήν την επιλογή κάνει κανονικό format. Καλύτερα να έμεναν όπως ήταν.
Θα συμφωνούσα αν ήταν κάποιος τεχνικός όρος.
Αλλά είναι λειτουργία και τα σκέφτομαι όλες όσες πρότειναν: Θέση:, Προς:, Πάνε:
Αν και η «Πάνε» δεν μου φαίνεται πολύ φιλική λόγω της προστακτικής. Άσε που μου θυμίζει κλητική του «Πάνος»
Αν είχε λίγο χώρο παραπάνω στο GoTo θα άφηνα την Σημείο, κρίμα...
Πάντως που το γύρισα για λίγο στα αγγλικά, και το goto δεν είναι καμιά αισθητική απόλαυση.
Θα προτιμούσα μια ελληνική λέξη με 4 γράμματα και μάλλον κεφαλαίο το πρώτο: Προς, Θέση κλπ
Επιπλέον το goto δεν είναι και ...λέξη. Στη καλύτερη περίπτωση είναι 2 λέξεις go to ή άντε να το γράψεις κάπως έτσι GoTo.
Ευχαριστω για τη βοηθεια. Πραγματι HDMI to DVI δεν εχει ηχο αλλα και η εικονα χαλια!! Συνδεθηκα με SCART. Eπισης κατεβασα σε USB την τελευταια αναβαθμιση (αυτη που εχει ειναι 21 -9-2011 αν θυμαμαι καλα και προσπαθησα να τη φορτωσω αλλα δεν τα καταφερα. Σαν να μην βλεπει το USB. Μπορει καποιος να μου γραψει τη διαδικασια αναβαθμισης, μηπως κανω κατι λαθος??
To συνηθισμένο λάθος στην αναβάθμιση είναι η χρήση στικ με διαμόρφωση NTFS. Πρέπει να είναι οπωσδήποτε FAT32.
Μετά απο τη δοκιμή του τελευταίου fw, επέστρεψα σε αυτό του Τ65. Αυτό το ΒΟΧ φαίνεται ημιτελές αλλά με δυνατότητες.
Έλα!! Ξεμπλόκαρε ο ΒΟΧ και άλλαξε λογισμικό; Τότε γιατί παράγγειλες και τον "γνήσιο";
Έλα ντε...γιατί τον παρήγγειλα; Έχεις ακουστά την compulsive buying disorder;
Με μάγεψε η γυαλιστερή του φάτσα και το τηλεκοντρόλ του![]()
Αν είναι έτσι κάνε την υπέρβαση και μόλις τον παραλάβεις πέρασε του το τελευταίο firmware του BOX να μας αφήσεις κάγκελο!!!
Χωρίς πλάκα τώρα, πως ξεμπλόκαρε; Έτσι εγκυκλοπαιδικά να ξέρουμε αν κούφια η ώρα τύχει τίποτα...
Ήταν "χειρουργική" η επέμβαση. Αλλάξαμε κάτι σε ένα firmware ωστε να νομίσει ο δέκτης οτι ήταν firmware απο PowerPlus και το...κατάπιε το χάπι.
Δεν μιλάς απλά για μετονομασία έτσι; Η επέμβαση έγινε στα ενδότερα με κάποιον editor;
Η νεότερη αναβάθμιση είναι η 4-9-12Ευχαριστω για τη βοηθεια. Πραγματι HDMI to DVI δεν εχει ηχο αλλα και η εικονα χαλια!! Συνδεθηκα με SCART. Eπισης κατεβασα σε USB την τελευταια αναβαθμιση (αυτη που εχει ειναι 21 -9-2011 αν θυμαμαι καλα και προσπαθησα να τη φορτωσω αλλα δεν τα καταφερα. Σαν να μην βλεπει το USB. Μπορει καποιος να μου γραψει τη διαδικασια αναβαθμισης, μηπως κανω κατι λαθος??
Έχω μια πληροφορία από τον εισαγωγέα ότι σύντομα το λογισμικό του Τ65 θα αλλάξει σημαντικά.
προς το παρον εχω το 049 του T55
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.