LifeView LV6TBOXHD

Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Σε σχεση με τον Crypto ReDi 210A MP ξερει καποιος να μας πει θετικα και αρνητικα;

O Lifeview είναι ότι καλύτερο σε δέκτη με πολυμεσικές δυνατότητες για να βλέπεις ταινίες, έχοντας ίσως μόνο τον Doop HDMP-100 να τον ξεπερνάει, καθώς υποστηρίζει περισσότερα format. Αλλά δεν ξέρουμε ακόμα πολλά γι' αυτόν, πλην του ότι έχει μια πρόσφατη αναβάθμιση, ενώ δεν ξέρουμε και τι θα κάνει από αναβαθμίσεις για τον δέκτη του στο μέλλον το Πλαίσιο, με τη Lifeview να έχει δώσει πολύ θετικά σημάδια από την άλλη.

Ο 210Α έχει πιο περιορισμένες δυνατότητες στις ταινίες, καθώς και -παραδοσιακά για την Crypto- μάλλον άσχημες προοπτικές για μελλοντικές ενημερώσεις firmware. Σαν δέκτης όμως θεωρώ ότι είναι καλύτερος.

Last edited:
Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

1.τηλεχειριστηριο?
2.συμβατοτητα αρχειων και αναπαραγωγη mkv?
3.εγγραφες και timeshift?

επισης-τι κερδιζουμε με ανεπισημο firmware?εαν περαστει το τελευταιο επισημο,θα εχουμε καπου προβλημα?

γενικως μια σουμα με υπερ και κατα,μπορουμε να εχουμε?

thx

To firmware είναι όντως για την πρώτη έκδοση του LV6TBOXHD και είναι η έκδοση LV6-OSD-A-V4.
Ευχαριστώ για την επαλήθευση Αντώνη!

Μπορείτε να το κατεβάσετε από το: http://www.sendspace.com/file/8hezrm

Και μια εικόνα της 1η έκδοσης ώστε να μη μπερδευτεί κάποιος
PER.702523.jpg

To firmware υπάρχει πλέον και στον σέρβερ του Πολωνού εισαγωγέα:
ftp://fen.pl/sterowniki/LiveView - .../LV6TBOXHD 7828/LIFEVIEW-OSD-A-2011-12-07.ZIP

1.τηλεχειριστηριο?
2.συμβατοτητα αρχειων και αναπαραγωγη mkv?
3.εγγραφες και timeshift?

επισης-τι κερδιζουμε με ανεπισημο firmware?εαν περαστει το τελευταιο επισημο,θα εχουμε καπου προβλημα?

γενικως μια σουμα με υπερ και κατα,μπορουμε να εχουμε?

thx
1. Πιάνει καλά, αλλά από εργονομία του βάζω βάση. Στοιβαγμένα όπως-όπως κουμπιά. Και οι υπόλοιποι δέκτες δεν σκίζουν...
2. Δεν έχω να προσθέσω κάτι στη προ-προηγούμενή μου δημοσίευση. Αν σε ενδιαφέρει η ποικιλία σε format, προτίμησε τον Doop.
3. Δεν έχει να δώσεις διάρκεια για τη ζωντανή εγγραφή, π.χ. με επαναλαμβανόμενο πάτημα του REC. Σημαντικό μειονέκτημα για κάποιους. Δεν πολυχρησιμοποιώ εγγραφή και timeshift.
Κατά τα άλλα, έχει τα κοινά χαρακτηριστικά των δεκτών με επεξεργαστή Mstar.

Το «ανεπίσημο», είναι λογισμικό είναι λογισμικό της Lifeview που δεν διατίθεται στη σελίδα της. Συνήθως υπάρχει στη σελίδα του Πολωνού εισαγωγέα ή το στέλνουν σε κάποιον που αντιμετωπίζει προβλήματα με το λογισμικό της σελίδας, όπως έγινε με εμένα. Δεν προκαλούν προβλήματα, αντιθέτως διορθώνουν. Επισήμως, τα firmware του Πολωνικού εισαγωγέα προορίζονται μόνο για εκείνον και δεν πρέπει να τα χρησιμοποιούμε εμείς, ούτε υποστηρίζονται.

Ευκαιρίας δοθείσης, αναμένεται νέο λογισμικό περί τα μέσα Μαρτίου.

Last edited:
Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

1. Πιάνει καλά, αλλά από εργονομία του βάζω βάση. Στοιβαγμένα όπως-όπως κουμπιά. Και οι υπόλοιποι δέκτες δεν σκίζουν...
2. Δεν έχω να προσθέσω κάτι στη προ-προηγούμενή μου δημοσίευση. Αν σε ενδιαφέρει η ποικιλία σε format, προτίμησε τον Doop.
3. Δεν έχει να δώσεις διάρκεια για τη ζωντανή εγγραφή, π.χ. με επαναλαμβανόμενο πάτημα του REC. Σημαντικό μειονέκτημα για κάποιους. Δεν πολυχρησιμοποιώ εγγραφή και timeshift.
Κατά τα άλλα, έχει τα κοινά χαρακτηριστικά των δεκτών με επεξεργαστή Mstar.

Το «ανεπίσημο», είναι λογισμικό είναι λογισμικό της Lifeview που δεν διατίθεται στη σελίδα της. Συνήθως υπάρχει στη σελίδα του Πολωνού εισαγωγέα ή το στέλνουν σε κάποιον που αντιμετωπίζει προβλήματα με το λογισμικό της σελίδας, όπως έγινε με εμένα. Δεν προκαλούν προβλήματα, αντιθέτως διορθώνουν. Επισήμως, τα firmware του Πολωνικού εισαγωγέα προορίζονται μόνο για εκείνον και δεν πρέπει να τα χρησιμοποιούμε εμείς, ούτε υποστηρίζονται.

Ευκαιρίας δοθείσης, αναμένεται νέο λογισμικό περί τα μέσα Μαρτίου.

thx...:worshippy:

Re: LifeView LV6TBOXHD - not only tv

Παιδιά καλησπέρα. Έχω τον LV6TBOXHD, και έχω πρόβλημα με κάποια .mkv αρχεία ενώ με κάποια άλλα όλα οκ.
Παίζουν εικόνα αλλά δεν έχουν καθόλου ήχο. Τι μπορώ να κάνω?
Ευχαριστώ.

Nα υποθέσω οτι τα προβληματικά αρχεία έχουν ήχο DTS;
Ο δέκτης, όπως και οι περισσότεροι στην αγορά, δεν μπορεί να παίξει DTS. Μόνη λύση να μετατρέψεις τον ήχο απο DTS σε AC3 με εργαλεία όπως το Popcorn Audio Converter

Πιθανότατα έχουν DTS. Μπορείς να το ελέγξεις με το MediaInfo. Κανένας δέκτης δεν μπορεί να αποκωδικοποιήσει DTS, οπότε τον μετατρέπεις σε AC3. Δες τα προγραμματάκια στην υπογραφή μου. Καλού-κακού αναβάθμισε το firmware με εκείνο που υπάρχει στον Πολωνικό σέρβερ. Ρίξε μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες και θα το βρεις.

Τον άλλο μήνα θα κυκλοφορήσει και νέο λογισμικό, πιστεύω θα μπει και στο επίσημο site, που θα είναι σημαντική ενημέρωση του λογισμικού της Mstar. Γνωρίσω ότι το έχουν ήδη κάποιοι κατασκευαστές για δοκιμές, ίσως όλοι, και ελπίζω να το προμηθευτούν από αυτούς οι Έλληνες εισαγωγείς.

Επεξεργασία: Με πρόλαβε ο Kostas_Y.

@str1979 Για το κοψιμο των υποτιτλων δες το δικο μου Post #90, παιζει srt μεχρι 128kb. Ειχα γραψει στην lifeview για αυτο το θέμα....

Last edited:

Το MediaInfo είναι κάποιο πρόγραμμα? Το firmware στον πολωνικό δεν είναι το επίσημο? Θα έχω κάποιο πρόβλημα με την γλώσσα ? Μήπως να περιμένω το επίσημο?

Το MediaInfo είναι κάποιο πρόγραμμα? Το firmware στον πολωνικό δεν είναι το επίσημο? Θα έχω κάποιο πρόβλημα με την γλώσσα ? Μήπως να περιμένω το επίσημο?
Εβαλα το firmware (για το V1, που αναφέρεται παραπάνω) και ειναι OK με την γλώσσα αλλά δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω τι άλλαξε (έφτιαξε ή χάλασε). Αν κάποιος ξέρει ας μας ενημερώσει.

Κανένα πρόβλημα με τη γλώσσα αν δεν βάλεις κάποιο από τα OSD-C.
Ναι, το MediaInfo είναι πρόγραμμα (Googlαρε βρε!)

Το μοναδικό avi αρχείο που δεν μου έχει αναπαράγει μέχρι στιγμής ο δέκτης έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά. Τι μπορεί να
φταίει;

General
Complete name : LOVE LIKES COINCEDENCES\Love Likes Coincedences 2011.avi
Format : AVI
Format/Info : Audio Video Interleave
File size : 1.37 GiB
Duration : 1h 57mn
Overall bit rate : 1 670 Kbps
Writing application : VirtualDubMod 1.5.10.2 (build 2540/release)
Writing library : VirtualDubMod build 2540/release

Video
ID : 0
Format : MPEG-4 Visual
Format profile : Advanced Simple@L5
Format settings, BVOP : 3
Format settings, QPel : Yes
Format settings, GMC : 3 warppoints
Format settings, Matrix : Default (MPEG)
Codec ID : XVID
Codec ID/Hint : XviD
Bit rate : 1 276 Kbps
Width : 720 pixels
Height : 392 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate : 25.000 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Compression mode : Lossy
Bits/(Pixel*Frame) : 0.181
Stream size : 1.05 GiB (76%)
Writing library : XviD 1.2.0.dev47 (UTC 2006-11-01)

Audio
ID : 1
Format : AC-3
Format/Info : Audio Coding 3
Mode extension : CM (complete main)
Codec ID : 2000
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 384 Kbps
Channel(s) : 6 channels
Channel positions : Front: L C R, Side: L R, LFE
Sampling rate : 48.0 KHz
Bit depth : 16 bits
Compression mode : Lossy
Stream size : 323 MiB (23%)
Alignment : Split accross interleaves
Interleave, duration : 40 ms (1.00 video frame)
Interleave, preload duration : 500 ms

Last edited:

To "Format settings, GMC : 3 warppoints". Στα περισσότερα media players δεν αρέσει καθόλου.
Πρέπει να το περάσεις απο το AviRecomp για να φτιάξει ξανά χωρις GMC.

κατεβασα απο εδω http://www.notonlytv.net/download_LV6TBOXHD.html και τις 2 εκδοσεις firmware.
την πρωτη(v1) δεν την βλεπει καθολου με την διαδικασια που περιγραφεται εδω http://www.notonlytv.net/download_for_tv.html,
αλλα ουτε και μεσα απο το μενου αναβαθμισης του δεκτη.
την 2ρη(v2) την βλεπει μονο μεσα απο το μενου αναβαθμιση,κανει επανεκινηση,αλλα μεχρι εκει-τιποτε αλλο.
το δεκτακι προφανως,ειναι v2 αλλα δεν εχω καταφερει να του κανω update.

Σημερα το πηρα,ειναι v2,και του εκανα αναβαθμιση χωρις κανενα προβλημα.