LifeView LV6TBOXHD

Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Ναι εγραψα.
Το εχω δοκιμασει με το mkvmerge παλι δεν λυνεται το προβλημα.
Μάλλον πρέπει να είναι ο v1 αφου την δεχτηκε την αναβαθμιση.
Για τον v2 βλεπω η αναβαθμιση ειναι αρχειο bin και δεν την διαβαζει καθολου.
Χρειαζεται καποια ιδιαιτερη ρυθμιση στο mkvmerge; Εγω προσθετω τα αρχεια και τα κανω muxing
χωρις να πειραξω καποια ρυθμιση.

Χρησιμοποιουσα μια παλια εκδοση του mkvmerge την 2.6 οπου δεν γινοταν τιποτα αλλα είχα ηχο.
Κατεβασα την 5.4 και δουλεψε σταματησαν τα σπασιματα αλλα τωρα δεν εχω ηχο.

Last edited:

Τι κουφο ειναι αυτο.
Ανοιγω και τα δυο αρχεια με το mediainfo και ειναι ιδια ακριβως.
Αλλα αυτο με την εκδοση 5.4 που δεν κανει σπασιματα δεν εχει ηχο.

Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

pyxta, πέρασες με το 5,4 το αρχείο που σου είχε δώσει το 2,6 ή το αρχικό (original);
Πέρνα το αρχικό βιντεάκι.

Έγραψα από την έξοδο scart του δέκτη βίντεο για να μετρήσω την ταχύτητα του δέκτη κατα την διαδικασία αλλαγής καναλιών.
Η έξοδος ρυθμίστηκε σε 480i και Letterbox για να μπορεί να δεχθεί σωστά το σήμα της ο παλιός connector, με όποιες μικροκαθυστερήσεις (πιθανότατα αμελητέες) μπορεί να συνεπάγεται αυτό στην αλλαγή καναλιών.
Τα κανάλια είναι αταξινόμητα, όπως τα εντόπισε ο δέκτης.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Οι χρόνοι σε δευτερόλεπτα, όπως τους μέτρησα για αλλαγή σε:

ΕΤ1: 2,233
ΕΤ3: 2,300
ΕΡΤ HD: 2,700
Βουλή: 1,833
BBC World: 1,266
Deutche Welle: 1,300
ΡΙΚ: 0,934
ΡΙΚ: 2,833 (Δεν ξέρω γιατί το έβαλε 2η φορά)
Nickelodeon: ,2200
Εγνατία: 1,433
Εurope 1: 1,433
Dion: 1,333
Euro news: 2,800
Τv5: 3,134
Αlpha: 3,000
Αντ1: 2,200
Μακεδονία: 1,700
Μέγκα: 2,933
Σκάι: 2,200
Σταρ: 2,433
ΑΤΕΙ: 2,066 (ΤΕΙ Θεσ/κης)
ΝΕΤ: 3,400

Last edited by a moderator:

Μάλλον στους γονείς μου θα πάει. Θα δω ποιος είναι καλύτερος, αυτός ή ο LV6TMPVR4.

Οι πρώτης έκδοσης έχουν εξαφανισθεί εδώ και αρκετούς μήνες, ενώ τις 3-4 προηγούμενες φορές που τον είχε βγάλει πάλι σε κάποια προσφορά το e-shop.gr ήταν ο δεύτερης έκδοσης.

Να διορθώσω αυτό που είπα ότι είναι μόνο για την Τρίτη 3/4, αφού η προσφορά λήγει την Τετάρτη 4/4 στις 11:59 π.μ., όντας 24ωρη.

LIFEVIEW LV6TBOXHD αξιζει?

ΠΑιδια να κανω μια ερωτηση?Μενω χανια και Μαιο απο οτι ειπαν περναμε στο ψηφιακο μεσω DIGEA.Παρηγγειλα αυτον το δεκτη απο E-SHOP
http://www.eshopspecials.gr/offer.phtml?id=120403
Αλλα φιλος σε αλλο φορουμ ειπε οτι εχει καποια προβληματα

http://www.insomnia.gr/topic/442060-lifeview-lv6tboxhd-προσφορά-3190-στο-e-shop/

Επειδη το budget μου κυμαινεται εκει περιπου αξιζει τα λεφτα του ή να περασω σε καποια αλλη λυση εφοσον βγει σε προσφορα πχ αυτη
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.603565
μια που δεν επειγομαι.

Re: LIFEVIEW LV6TBOXHD αξιζει?

Ευχαριστω για την απαντηση.
Εννοειται οτι εχω διαβασει ολο το θρεντ.Ημουν 99% θετικος να τον αγορασω.
Απλα στο insomnia φιλος που τον εχει παρουσιασε πολλα κουσουρια και με αποθαρρυνε.
Οι τπολοιποι που τον εχετε γενικα τι νομιζετε?Αξιζει τον κοπο(χωρις πολλες λεπτομερειες)η να περιμενω τον CRYPTO(γι αυτους τους δυο κυριως αναφερομαι).

Την Lifeview την εμπιστεύομαι, ο προηγούμενος δέκτης της είναι απο τα καλύτερα κομμάτια που έχω αγοράσει.
Για τον συγκεκριμένο δεν έχω ακόμα άποψη, θα τον παραλάβω την επόμενη εβδομάδα (μάλλον). Ελπίζω μόνο να μην είναι απο αυτούς που επέστρεψε ο άλλος του insomnia :p

H Crypto βγάζει καλά μηχανάκια στα χαρτιά αλλα η υποστήριξη της είναι ανύπαρκτη.

Αρα μου προτεινεις να τον αγορασω σωστα?Και επισης να υποθεσω οτι η υποστηριξη του ειναι αυτη που πρεπει.Γιατι ο Κωτσοβολος εχει τον crypto περιπου στην ιδια τιμη και το σκεφτομουν.
http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10101780
Παντως αν και απειρος απο τα προιοντα της CRYPTO δεν εχω καλη εμπειρια.Για να το λες και εσυ κατι ξερεις παραπανω.

Ξέρω οτι διαβάζω εδω. Η Crypto βγάζει με το ζόρι ένα update για τους δέκτες της ενω η LV, ειδικά απο τον Πολωνό αντιπρόσωπο, έχει update κάθε 1-2 μήνες.

Αν θέλεις να βλέπεις βιντεάκια από τον δέκτη σου, Lifeview δαγκωτό. Δεν υπάρχει καλύτερη λύση αυτή την στιγμή, ίσως πλην του Doop 100 του Πλαισίου που όμως έχει άγνωστη υποστήριξη. Το «αντίτιμο» είναι ο μεγαλύτερος χρόνος αλλαγής καναλιών, που κάποιους ενοχλεί πολύ αλλά κάποιους καθόλου. Δες το βιντεάκι που ανέβασα στο θέμα του για να διαπιστώσεις πως σου φαίνεται.

Ο 210Α δεν έχει τις βολικές δυνατότητες αναπαραγωγής βίντεο... Δεν αποκωδικοποιεί DD και πρέπει να μετατρέπεις τον ήχο, έχει πολύ μικρούς υπότιτλους και πρέπει να μετατρέψεις κι εκείνους και γενικά δεν ανταγωνίζεται τον Lifeview. Από την άλλη, η ταχύτητα αλλαγής των καναλιών είναι εξαιρετική, το μενού φαίνεται καλύτερα στις CRT τηλεοράσεις και γενικά ως δέκτης για να βλέπεις τηλεόραση και να κάνεις εγγραφές είναι πολύ καλός.

γιατι εχει 2 αρχεια; τι διαφορες εχουν; ξερουμε τι αλλαζει;