LifeView LV6TBOXHD

Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

έχει 2 εκδώσεις μεσα στον φακελο

την 7-11-2011 και την 7-2-2012

εγω μολις εκανα εγκατέστησα την 7-2-2012

την εμφανιζει ως LV6-OCD-C-V2.0 στο μενου

Με βαση αυτο το site

http://gutek.elektroda.eu/gutekxtpl/softy.htm

υποτίθεται οτι βελτίωνει κατι στο LCN

Ελληνικη γλωσσα παλι ΔΕΝ εχει

Last edited:

Πάντως το άτιμο το παραδέχομαι

από τότε που το αγόρασα παίζει ΟΛΗ μέρα είτε ΤΒ είτε παιδικά από σκληρό δίσκο (μικρά παιδιά βλέπεις.....)
και δεν έχει κάνει κιχ

Re: Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Πάντως το άτιμο το παραδέχομαι

από τότε που το αγόρασα παίζει ΟΛΗ μέρα είτε ΤΒ είτε παιδικά από σκληρό δίσκο (μικρά παιδιά βλέπεις.....)
και δεν έχει κάνει κιχ

το μονο που με χαλαει,ειναι οι μικροι υποτιτλοι στα mkv.
και μεγαλο να επιλεξεις,στραβωμαρα ειναι ρε παιδι μου..υπαρχει καμια λυση?
επισης πολλες φορες,μηδενιζει και με το που ανοιγει,εχει επανερθει στην αγγλικη γλωσσα.γιατι?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

γιατι?

Επειδή με 35 δεν μπορούμε να τα έχουμε ολα :)

Κ σε εμενα μερικες φορες δεν μου βλεπει τον εξ.δισκο και πρεπει να τον αποσυνδεσω και να τον ξανασυνδεσω στο USB

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Επειδή με 35 δεν μπορούμε να τα έχουμε ολα :)

Κ σε εμενα μερικες φορες δεν μου βλεπει τον εξ.δισκο και πρεπει να τον αποσυνδεσω και να τον ξανασυνδεσω στο USB

θεωρηται δηλαδη φυσιολογικο να χανει την γλωσσα που εχουμε προ-επιλεξει?
για τους υποτιτλους εχουμε καμια λυση?

**32 ευρω βγαινει με την προσφορα που κανει κατα καιρους το e-shop.πενηνταρουμπα εχει κανονικα..

Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι να μου εχει χασει ποτε την γλωσσα εως τωρα εκτός και αν δεν το εχω καταλαβει
Οσο για τους υποτιτλους δεν ξερω κατι για να σε βοηθησω. Σε εμενα στο large μέγεθος και σε αποσταση θεασης 3μ περιπου που ειμαι εγω δεν με προβληματιζουν
Ισως ενα email στην εταιρια με μερικες υποδείξεις - παρατηρήσεις να τους κανει να βελτιώσουν αυτα τα σημεια
Ουτως ή άλλος κανουν πολυ συχνα ενημερώσεις firmware

Ας μην ξεχναμε οτι ως κυρια λειτουργια εχει το μηχανάκι την λήψη ψηφιακών καναλιών και δευτερεύουσα την ιδιοτητα ως media player οποτε οποιες ατέλειες στον τομεα αυτο θα πρεπει να ειναι αναμενόμενες (αν και τα παει παρα πολυ καλα)

Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

εγω παντως εχω στειλει email στην μαμα εταιρια και ειχα ζητησει να μεγαλωσουν τους υποτιτλους. Αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση...

Να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι να μου εχει χασει ποτε την γλωσσα εως τωρα εκτός και αν δεν το εχω καταλαβει
Οσο για τους υποτιτλους δεν ξερω κατι για να σε βοηθησω. Σε εμενα στο large μέγεθος και σε αποσταση θεασης 3μ περιπου που ειμαι εγω δεν με προβληματιζουν
Ισως ενα email στην εταιρια με μερικες υποδείξεις - παρατηρήσεις να τους κανει να βελτιώσουν αυτα τα σημεια
Ουτως ή άλλος κανουν πολυ συχνα ενημερώσεις firmware

Ας μην ξεχναμε οτι ως κυρια λειτουργια εχει το μηχανάκι την λήψη ψηφιακών καναλιών και δευτερεύουσα την ιδιοτητα ως media player οποτε οποιες ατέλειες στον τομεα αυτο θα πρεπει να ειναι αναμενόμενες (αν και τα παει παρα πολυ καλα)

μιλαω με το τελευταιο μαμα firmware,και 26αρα στο δωματιο σε αποσταση 2 μετρων.
δεν ξερω εαν αλλαζει κατι στο ανεπισημο firmware.

εγω παντως εχω στειλει email στην μαμα εταιρια και ειχα ζητησει να μεγαλωσουν τους υποτιτλους. Αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση...

χμμ...

Re: LIFEVIEW LV6TBOXHD αξιζει?

Το θελω για να βλεπω οσο το δυνατον περισσοτερα φορματ βιντεο .Ο χρονος αλλαγης καναλιων δεν με ενοχλει και τοσο (ειδα τα βιντεο σου γυρω στα 2 sec απο καναλι σε καναλι σωστα?) μια και η τηλεοραση για την οποια προοριζεται κανει περιπου τοσο (SONY CRT 29 100HZ).τΩΡΑαυτο που λες οτι σε crt εχει καλυτερη παρουσιαση μενου ο 210Α με προβληματιζει λιγο οσο με προβληματιζει και το γεγονος οτι ο LIFEVIEW εχει ενα χρονο εγγυηση ενω ο 210Α 2 χρονια( αν φτασουμε εκει βεβαια ......).
Τελος εντυπωση μου κανει και τα συνεχη αρνητικα σχολια για τον LIFEVIEW στο insomnia και κυριως αυτο φιλου που υποστηριζει οτι τα καναλια ξεσυντονιζονται μονα τους( μπορει να επεσε και στην περιπτωση βεβαια)>

Εντάξει, κι εγω άκουγα τα καλύτερα για τους Xoro και ο πρώτος που πήρα δεν έβρισκε κανάλια. Είναι να μη σου τύχει.

Εκτος απο τα όμορφα μενου του Crypto, πρόσεξε αυτό που έγραψε ο talos για την αδυναμία αναπαραγωγής dolby digital.
Αλήθεια, όταν παίζουν ματρόσκες HD τι γίνεται στην περίπτωση που είναι συνδεμένοι με scart; Κάνουν downscale;

Προφανως.
Ετσι και αλλιως οπως προειπα για CRT προοριζεται.

Καλησπερα σας, εχω και εγω τον δεκτη ομως.....σε καποιες ταινιες δεν μου αναπαραγαγει υποτιτλους (ενω στο pc παιζουν μια χαρα) η ταινια ειναι ματροσκα 1080 μηως ξερει καποιος πως γινεται να εμφανιζονται? Ευχαριστώ πολυ.

έχει 2 εκδώσεις μεσα στον φακελο

την 7-11-2011 και την 7-2-2012

εγω μολις εκανα εγκατέστησα την 7-2-2012

την εμφανιζει ως LV6-OCD-C-V2.0 στο μενου

Με βαση αυτο το site

http://gutek.elektroda.eu/gutekxtpl/softy.htm

υποτίθεται οτι βελτίωνει κατι στο LCN

Ελληνικη γλωσσα παλι ΔΕΝ εχει

Την εβαλα κι εγω,εκτος οτι δεν εχει Ελληνικο ΟSD,μου εκανε και συνεχεις διακοπες στον ηχο....εβαλα αυτη: http://www.notonlytv.net/download/other/LV6TBOXHD_7818/A/LV6TBOXHD-osda.zip (απο εδω: http://notonlytv.net/download_LV6TBOXHD.html) και εφτιαξε... (για το δικο μου ηταν η εκδοση για: LV6TBOXHD V2 ANY OTHER SERIAL NUMBER)

Παντως οι οδηγιες εδω δεν μου βγηκαν....http://notonlytv.net/download_for_tv.html
Εκανα update μεσω USB απο το Menu κι εγινε κανονικα κι απλουστατα.

Οπως και να χει,σαν δεκτης φαινετε εξαιρετικος,μενουν οι δοκιμες σαν Media player και PVR.

Kαλο Πασχα σε ολους.

:ernaehrung004:

Τον παρέλαβα κι εγώ απο το e-shop. Πρώτη έκπληξη, το μέγεθος του σε σχέση με τον LV6TMPVR4.

Ως δέκτης είναι μια χαρά, με καλό αν και λίγο μικρό τ/κ.
Το τμήμα media player μου τα χάλασε. Δεν έπαιξε κάποια avi που παίζουν κανονικά στους άλλους δέκτες μου. Το παράξενο είναι οτι έχουν σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά με τα αρχεία που παίζουν. Μόνες διαφορές ειναι το CodecID (DIVX4 & Xvid) και το audio interleave.

Έχει Ελληνικά; Ο δέκτης θα παει στους γονείς μου και τα Ελληνικά μενου είναι απαραίτητα.

Ναι, έχει. Τα firmware με το γράμμα C στο όνομά τους δεν έχουν Ελληνικά, με το νεότερο από αυτά να είναι του Φεβρουαρίου.
Παλιότερα θυμάμαι ότι και τα πρώτα με το γράμμα B δεν είχαν Ελληνικά, αλλά πια έχουν.

Την εβαλα κι εγω,εκτος οτι δεν εχει Ελληνικο ΟSD,μου εκανε και συνεχεις διακοπες στον ηχο:ernaehrung004:

Εμένα πάντως με τον ηχο δεν εχει καποιο πρόβλημα προς το παρόν

Εμένα πάντως με τον ηχο δεν εχει καποιο πρόβλημα προς το παρόν

Τελικά το θέμα με τον ήχο μάλλον είχε σαν αιτία την ανάλυση του HDMI όταν επέλεγα την 1080p 50Hz σε 1080i δεν έχει πρόβλημα....

Τώρα έχω αυτή που είναι του Οκτωβρίου 2011 αλλά έχει Ελληνικά (V2_LV6-OSD-B-V2.0) από εδώ http://gutek.elektroda.eu/gutekxtpl/softy.htm