Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD
Ιn the past we provide always new updated firmware to people taking part to this forum and supporting users from all over Greece for all different models
Referring to LV6TBOXHD it is some time we do not release new firmware but we fixed most of problems related to this item.

Να τους πεις πως λένε ψέμματα και πως όποιος λέει ψέμματα πέφτει μες στα αίματα.... :2thumb22sup:
Και ο Άγγελος πρώτος απ´όλους και εγώ και είμαι σίγουρος και άλλα παιδιά από εδώ μέσα, ορυόμαστε εδώ και σχεδόν δύο χρόνια για πολύ συγκεκριμένα πράγματα, στέλνουμε λίστες, videos και λινκς με mp4, screencaps με το πως πρέπει να είναι οι υπότιτλοι και απλούστατα μας κοροιδεύουν. Είτε με τη προσφιλή τακτική να δίνουν παλιότερο firmware που εννοείται πως έχει όλα αυτά τα προβλήματα που αναφέρουμε, είτε να μην απαντάνε, είτε απλά να τρενάρουν ως το άπειρο και να λένε δικαιολογίες όπως αυτές που ανέφεραν στον Άγγελο τη τελευταία φορά. Επίσης αυτό που λένε πως και καλά ο δέκτης είναι παλιός και οριακά μη υποστηριζόμενος πλέον θα είχε μόνο νόημα αν όλα αυτά τα βασικά, τα ρημάδια τα πράγματα που ζητάμε (υπότιτλοι, mp4 και διαφάνεια τουλάχιστον) λυνόντουσαν από την αρχή όλον αυτόν τον καιρό που τους παρακαλάμε. Δεν ζήτησε κανείς ούτε DTS, όυτε διόρθωση audio/video sync, ούτε slow motion, ούτε να βάλουν στα παιχνίδια το Double Dragon. Οπότε είναι έκθετοι και απαράδεκτοι.
Σου στέλνω την ενημερωμένη λίστα με τα πράγματα που τουλάχιστον εγώ κρίνω πως θα πρέπει απαραίτητα να διορθωθούν για να μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος τον δέκτη σαν άνθρωπος. Τα περισσότερα από αυτά τους τα είχα στείλει ο ίδιος παλιότερα σε κάποιο από τα email μου αλλά φυσικά με γράψανε. Αυτή είναι η τακτική τους, τους λες πρόβλημα, σου στέλνουν ότι υπάρχει (ή και παλιότερο γιατί... ο παλιός είναι αλλιώς όπως είδαμε και πρόσφατα...) και όταν τους πεις "Μααα...ρε παιδιάααα..." απλά σε αγνοούν. Αυτός είναι και ο λόγος που μετά από 5 ευγενέστατες φορές έπαψα να ασχολούμαι γιατί σίγουρα την έκτη θα τους μιλήσω σε άλλον πλέον τόνο....
1. Many videos over two hours in mp4 format stop playing near the 2 hour mark. Also, if you try to go anywhere after that time by using GOTO, you can’t. This is a very well-known and annoying bug and it is already solved in other Mstar Models.
2. The size of the subtitle letters should increase. Even in the biggest size they are just too small which makes it hard to read.
3. The subtitle background should only surround the exact position the subtitles are. Now it is extended on the left and the right of them too covering the 1/5 of the screen. There is no subtitle there so background just covers the picture for no reason.
4. The subtitles should move a bit higher because the bottom line gets cut (disappears under the screen limit) in some letters.
5. If the first line is too long then the last word of the first line gets cut in the middle. Some letters of it stay in the first line, some move to the second. Like, let’s say the last word is “Lifeview”. “Lifevi” appears at the end of the first line and “ew” at the start of the second.
In cases like that, the whole word should just move to the second line in full.
6. The subtitles are not properly centered. They lean a bit to the left side. Ideally, they should be 100% in the center.
7. Rewind x2 actually works like rewinding x4, it should go slower.
8. In the “Time” submenu you could add an on/off feature so the user can enable “sleep mode” in certain times by setting the receiver to switch off at a specific time i.e 3.30 am
9. Furthermore, the current sleep mode is problematic. The machine doesn’t always shut down when it’s programmed to do so. The best fix for that would be the previous suggestion.
10. The OSD Transparency settings should be applied in the menu screen, that’s the most important section where transparency is needed. It is currently applied in the infobar only.
*Για το 7 δεν είμαι 100% σίγουρος γιατί αυτή τη στιγμή έχω βάλει πάλι το δωράκι (σήμερα έχασα τη σειρά των καναλιών πάλι μετά από πολύ καιρό, γιούπι, πάμε σαν άλλοτε!) αλλά πιθανότατα είναι ακόμη έτσι, checkαρε αν θες για καλό και για κακό.
Μάκαρι για κάποιο λόγο εσένα να σε ακούσουν. Αν όχι, προτείνω, πλέον και μετά από τόση κοροιδία και αφού άλλα λένε στον έναν και άλλα στον άλλον, να τους μιλάγαμε με αυστηρότερο τόνο, σαν forum πλέον και να τους εξηγούσαμε κάτι του τύπου: "Ξέρετε κάτι ρε παιδιά; Ο δέκτης σας αυτός πούλησε ΑΠΕΙΡΑ σε αυτή τη χώρα (ΚΑΙ με την υποστήριξη του forum μας) και ενώ εμείς σας έχουμε πει να φτιάξετε 2-3 απλά πραγματάκια από την αρχή (που σε άλλους δέκτες είναι λυμένα) εσείς μας τρενάρετε και κάνετε τη πάπια ενώ και δείγματα έχετε και τα πάντα γεγονός που όπως καταλαβαίνεται έχει απογοητεύσει και εξαγριώσει τους πολυάριθμους πελάτες σας/μέλη μας".
Πιστεύω πως μόνο αυτό μας έχει απομείνει και πως μόνο έτσι υπάρχει ελπίδα να μας ακούσουν, θα υπολογίσουν ότι θα μείνει ρετσινιά στην εταιριά που σημαίνει ζημιά στις τσέπες τους για οτιδήποτε άλλο βγάλουν στο μέλλον.
Φυσικά αυτό είναι, για την ώρα τουλάχιστον, καθαρά προσωπική μου άποψη και δεν είναι δικιά μου δουλειά/αρμοδιότητα να πάρω μια τέτοια πρωτοβουλία.