Kostas_Y
AVClub Fanatic
Τότε μάλλον έχεις στα χέρια σου ένα πολύ ωραίο, μαύρο "τούβλο". Δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι.
Μιας και το θυμήθηκα, δοκίμασα το λογισμικό του Prime-HD. Δυστυχώς πάλι δεν έχω ήχο στην scart και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Κατά τ' άλλα λειτουργεί κανονικά.
Ελπίζω ότι έχει ήχο από HDMI, αλλά δεν μπορώ να το δοκιμάσω.
Όσοι θέλουν να το δοκιμάσουν, θα πρέπει πρώτα να περάσουν του Ferguson T55 ή T65 και μετά του Prime-HD.
Τα αρχεία IR και των δύο υπάρχουν στη 1η σελίδα του «Τηλεχειριστήρια με δυνατότητα εκμάθησης εντολών».
Αν το δοκιμάσει κάποιος σε HDMI και έχει ήχο, θα δώσει νέα ζωή στον BOX!
Επεξεργασία: Για επιστροφή από το λογισμικό της Crystal Audio στης Lifeview, πρέπει πρώτα να περαστεί το bridge firmware της Ferguson.
Πήγα να κατεβάσω τα αρχεία, αλλά μου έβγαλε ότι ο φάκελος των αρχείων είναι private και ήθελε εγγραφή. Αν υπάρχει άλλος τρόπος (σε άλλο site) θα τα κατέβαζα για τις δοκιμές που κάνω όταν χρειάζεται.Οποιος θελει τα αρχειακια που χρειαζονται ετοιμα συμμαζεμενα απο εδω
https://www.mediafire.com/?02kg9l0laz9vz5c
Δεν ασχολούνται πια με τους δέκτες. Δεν μου απαντάνε πια και νομίζω ότι ο λόγος είναι ότι πως δεν υπάρχει πια αγορά για δέκτες. Άσε που και από Mstar δεν θα είχαν υποστήριξη,καθώς δεν είναι πια πελάτες της.καλημερα
ειχα στειλει ενα μειλ στην εταιρια πριν καιρο σχετικα με το αν θα βγαλουν καινουριο firmware αλλα δεν πηρα καμια απαντηση
σημερα εστειλα ενα μειλ ακομη και τους τα χωνω
Για να δουμε...
Το τελευταίο είναι του Ιουλίου 2013.Ξεθαψα το δεκτη απο το εξοχικο μου και τον θελω για media player πλεον μιας και δεν υπαρχει ακομα ψηφιακο σημα εδω..
Του ειχα περασει το firmware: 2012-07-17
Εχει βγει καποιο αλλο καλυτερο ή να το αφησω ετσι?
Μόλις πρόσθεσα ένα λινκ προς όλα τα αρχεία στο αντίστοιχο μήνυμά μου στην προηγούμενη σελίδα.Πήγα να κατεβάσω τα αρχεία, αλλά μου έβγαλε ότι ο φάκελος των αρχείων είναι private και ήθελε εγγραφή. Αν υπάρχει άλλος τρόπος (σε άλλο site) θα τα κατέβαζα για τις δοκιμές που κάνω όταν χρειάζεται.
Τωρα πρεπει να ειναι ενταξει αλλα εχουμε και του Αγγελου τα αρχεια στην προηγουμενη σελιδα.Πήγα να κατεβάσω τα αρχεία, αλλά μου έβγαλε ότι ο φάκελος των αρχείων είναι private και ήθελε εγγραφή. Αν υπάρχει άλλος τρόπος (σε άλλο site) θα τα κατέβαζα για τις δοκιμές που κάνω όταν χρειάζεται.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.