LifeView LV6TBOXHD

Χθες του εβαλα ενα .mp4 και το ειδε σαν "unsupported file". το γυρισα σε .avi με xvid codec παλι τα ιδια..!

το .mp4
Format : MPEG-4
Format profile : Base Media
Codec ID : isom
File size : 349 MiB
Duration : 1h 6mn
Overall bit rate mode : Variable
Overall bit rate : 733 Kbps
Writing application : Larry Sanders
Video #1
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : [email protected]
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 5 frames
Codec ID : avc1
Codec ID/Info : Advanced Video Coding
Bit rate : 596 Kbps
Width : 720 pixels
Height : 404 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate mode : Constant
Frame rate : 25.000 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.082
Stream size : 284 MiB (81%)
Writing library : x264 core 135 r2345 f0c1c53
Encoding settings : cabac=1 / ref=5 / deblock=1:0:0 / analyse=0x3:0x113 / me=umh / subme=8 / psy=1 / psy_rd=1.00:0.00 / mixed_ref=1 / me_range=16 / chroma_me=1 / trellis=1 / 8x8dct=1 / cqm=0 / deadzone=21,11 / fast_pskip=1 / chroma_qp_offset=-2 / threads=12 / lookahead_threads=2 / sliced_threads=0 / nr=0 / decimate=1 / interlaced=0 / bluray_compat=0 / constrained_intra=0 / bframes=3 / b_pyramid=2 / b_adapt=2 / b_bias=0 / direct=3 / weightb=1 / open_gop=0 / weightp=2 / keyint=250 / keyint_min=25 / scenecut=40 / intra_refresh=0 / rc_lookahead=50 / rc=crf / mbtree=1 / crf=19.0 / qcomp=0.60 / qpmin=0 / qpmax=69 / qpstep=4 / ip_ratio=1.40 / aq=1:1.00
Language : English
Matrix coefficients : BT.709
Audio #2
ID : 2
Format : AAC
Format/Info : Advanced Audio Codec
Format profile : LC
Codec ID : 40
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 125 Kbps
Maximum bit rate : 127 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Channel positions : Front: L R
Sampling rate : 48.0 KHz
Compression mode : Lossy
Delay relative to video : 80ms
Stream size : 59.4 MiB (17%)

το .avi

Format : AVI
Format/Info : Audio Video Interleave
File size : 713 MiB
Overall bit rate : 1 495 Kbps
Writing application : Lavf54.63.104
Video #0
ID : 0
Format : xvid
Codec ID : xvid
Bit rate : 1 261 Kbps
Width : 720 pixels
Height : 404 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate : 25.000 fps
Bits/(Pixel*Frame) : 0.173
Stream size : 601 MiB (84%)
Audio #1
ID : 1
Format : AC-3
Format/Info : Audio Coding 3
Mode extension : CM (complete main)
Format settings, Endianness : Big
Codec ID : 2000
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 224 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Channel positions : Front: L R
Sampling rate : 48.0 KHz
Bit depth : 16 bits
Compression mode : Lossy
Stream size : 107 MiB (15%)
Alignment : Aligned on interleaves
Interleave, duration : 32 ms (0.80 video frame)

Δεν παιζει το προγραμμα που λες, αλλα δεν με ενδιαφερει να μετατρεπω καθε φορα την ταινια σε κατι αλλο.. υποτιθεται οτι τα παιζει ολα.. το θεμα ειναι οτι του εβαλα την ιδια ταινια σε αλλο στικακι (ενα παλιο/αργο maxwell 2 GB) και την επαιξε κανονικα.. μετα απο αυτο λεω φταιει που ειναι σε FAT32 και το φορμαρω σε NTFS.. παλι τα ιδια.. "unsupported file".. τωρα ψαχνω να δω γιατι δεν παιζει σε αυτο το στικακι (transcend 8GB) θα δοκιμασω να περασω το νεο firmware και βλεπουμε..

Του εβαλα μερικα διαφορετικα φορματ, και ειδε το hd .mp4 το .mov και δεν ειδε ενα sd mp4 και ενα hd wmv.. αντε βγαλε ακρη τωρα..

@talos_2002 φιλε Αγγελε διαβασα οτι εχει διαφορα προβληματα το FW.. εχεις να μου προτεινεις καποιο που να δουλευει καλυτερα για τωρα.. ?

και μ αυτα κ μ αυτα σκεφτομαι μηπως να δω για κανενα αλλο μηχανημα (mp4 decoder / multimedia player) καθε προταση δεκτη.

Last edited by a moderator:
Το WMV είναι λογικό να μην το είδε επειδή υποστηρίζεται, αλλά είναι περίεργο να μην είδε καν το ένα από τα 2 αρχεία mp4.

Για να το παίζει από ένα στικάκαι όχι από άλλο, ισως αλλού να είναι το πρόβλημα. Όπως και να 'χει, το νεότερο firmware (LV6_OSD-A_2013-06-13) είναι συνήθως το συνιστώμενο.

Είχα δοκιμάσει κάποτε το λογισμικό του Micro-HD αλλά δεν είχα ήχο από την scart. Δεν δοκίμασα ποτέ του Prime-HD οπότε δεν ξέρω γι'αυτό.

Προτάσεις για δέκτη θα βρεις λίγες και καλές στο αντίστοιχο στίκι θέμα :smile:

Επεξεργασία: Χρειάζεσαι προγραμματιζόμενο τηλεχειριστήριο για το λογισμικό άλλου δέκτη, όπως το USB-300.

Επεξεργασία 2: Όλα τα αρχεία υπάρχουν στο www.mediafire.com/download/7mlp4vimgz8354f/BOXHD to Prime-HD.zip

Last edited:
Το εχω το USB-300 και εκανα και την πατατα να περασω το FW του Ariva T65 το 1.061.. το θεμα ειναι οτι δεν βρηκα το τροπο να σωσω τη ρυθμιση στο τηλεχειριστηριο.. περασα παλι το FW του LV το τελευταιο που λες, ενωσω ειχα το usb 300 συνδεμενο στο pc με ενα IR αρχειο παλι απο σενα που βρηκα στο θρεντ του Ariva T65 .. το FW του T65 ανοιξε κανονικα και απ οσο διαβασα ειναι καλυτερο απο το αντιστοιχο του LV.. το θεμα ειναι πως το περναω/σωζω στο usb300..

Μιας και το θυμήθηκα, δοκίμασα το λογισμικό του Prime-HD. Δυστυχώς πάλι δεν έχω ήχο στην scart και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Κατά τ' άλλα λειτουργεί κανονικά.
Ελπίζω ότι έχει ήχο από HDMI, αλλά δεν μπορώ να το δοκιμάσω.

Όσοι θέλουν να το δοκιμάσουν, θα πρέπει πρώτα να περάσουν του Ferguson T55 ή T65 και μετά του Prime-HD.
Τα αρχεία IR και των δύο υπάρχουν στη 1η σελίδα του «Τηλεχειριστήρια με δυνατότητα εκμάθησης εντολών».

Αν το δοκιμάσει κάποιος σε HDMI και έχει ήχο, θα δώσει νέα ζωή στον BOX!

Επεξεργασία: Για επιστροφή από το λογισμικό της Crystal Audio στης Lifeview, πρέπει πρώτα να περαστεί το bridge firmware της Ferguson.

Last edited:
καλημερα
ειχα στειλει ενα μειλ στην εταιρια πριν καιρο σχετικα με το αν θα βγαλουν καινουριο firmware αλλα δεν πηρα καμια απαντηση
σημερα εστειλα ενα μειλ ακομη και τους τα χωνω
Για να δουμε...

Μιας και το θυμήθηκα, δοκίμασα το λογισμικό του Prime-HD. Δυστυχώς πάλι δεν έχω ήχο στην scart και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Κατά τ' άλλα λειτουργεί κανονικά.
Ελπίζω ότι έχει ήχο από HDMI, αλλά δεν μπορώ να το δοκιμάσω.

Όσοι θέλουν να το δοκιμάσουν, θα πρέπει πρώτα να περάσουν του Ferguson T55 ή T65 και μετά του Prime-HD.
Τα αρχεία IR και των δύο υπάρχουν στη 1η σελίδα του «Τηλεχειριστήρια με δυνατότητα εκμάθησης εντολών».

Αν το δοκιμάσει κάποιος σε HDMI και έχει ήχο, θα δώσει νέα ζωή στον BOX!

Επεξεργασία: Για επιστροφή από το λογισμικό της Crystal Audio στης Lifeview, πρέπει πρώτα να περαστεί το bridge firmware της Ferguson.

Μολις το περασα στο box ολα πηγαν καλα βαση των οδηγιων σου Αγγελε επιβεβαιωνω οτι εχει ηχο απο HDMI περασα αυτη την αναβαθμιση του 20130621 -Prime-HD
θα το παρακολουθησω μερικες μερες και θα επανελθω εβαλα στον player και ενα mkv να δω τους υποτιτλους πολυ μεγαλυτερη σε σχεση με το δωρακι που ειχα πριν
και στο υψος αρκετα ψηλοτερα αυτα προς το παρον.

Οποιος θελει τα αρχειακια που χρειαζονται ετοιμα συμμαζεμενα απο εδω

https://www.mediafire.com/?02kg9l0laz9vz5c

Ξεθαψα το δεκτη απο το εξοχικο μου και τον θελω για media player πλεον μιας και δεν υπαρχει ακομα ψηφιακο σημα εδω..

Του ειχα περασει το firmware: 2012-07-17
Εχει βγει καποιο αλλο καλυτερο ή να το αφησω ετσι?

Οποιος θελει τα αρχειακια που χρειαζονται ετοιμα συμμαζεμενα απο εδω

https://www.mediafire.com/?02kg9l0laz9vz5c
Πήγα να κατεβάσω τα αρχεία, αλλά μου έβγαλε ότι ο φάκελος των αρχείων είναι private και ήθελε εγγραφή. Αν υπάρχει άλλος τρόπος (σε άλλο site) θα τα κατέβαζα για τις δοκιμές που κάνω όταν χρειάζεται.

καλημερα
ειχα στειλει ενα μειλ στην εταιρια πριν καιρο σχετικα με το αν θα βγαλουν καινουριο firmware αλλα δεν πηρα καμια απαντηση
σημερα εστειλα ενα μειλ ακομη και τους τα χωνω
Για να δουμε...
Δεν ασχολούνται πια με τους δέκτες. Δεν μου απαντάνε πια και νομίζω ότι ο λόγος είναι ότι πως δεν υπάρχει πια αγορά για δέκτες. Άσε που και από Mstar δεν θα είχαν υποστήριξη,καθώς δεν είναι πια πελάτες της.

Ξεθαψα το δεκτη απο το εξοχικο μου και τον θελω για media player πλεον μιας και δεν υπαρχει ακομα ψηφιακο σημα εδω..

Του ειχα περασει το firmware: 2012-07-17
Εχει βγει καποιο αλλο καλυτερο ή να το αφησω ετσι?
Το τελευταίο είναι του Ιουλίου 2013.

Πήγα να κατεβάσω τα αρχεία, αλλά μου έβγαλε ότι ο φάκελος των αρχείων είναι private και ήθελε εγγραφή. Αν υπάρχει άλλος τρόπος (σε άλλο site) θα τα κατέβαζα για τις δοκιμές που κάνω όταν χρειάζεται.
Μόλις πρόσθεσα ένα λινκ προς όλα τα αρχεία στο αντίστοιχο μήνυμά μου στην προηγούμενη σελίδα.

Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD

Τωρα πρεπει να ειναι ενταξει αλλα εχουμε και του Αγγελου τα αρχεια στην προηγουμενη σελιδα.

Καλησπέρα, τι κερδίζουμε αν βάλουμε το λογισμικό του prime Hd στην πράξη;

Κάτι άλλο, & τα αναλογικά κανάλια πως γίνεται να τα πιάσουμε με τον boxhd;

Θυμάμαι οτι έχουν φτιάξει τους υπότιτλους που εξαφανίζονται και τα ΜΡ4 που σταματούν στις 2 ώρες. Πρέπει να έχει και μεγαλύτερη γραμματοσειρά υποτίτλων.

Αναλογικά δεν θα πιάσει ο ΒΟΧ αλλα η τηλεόραση σου, μέσω του RF Loop.