LifeView LV6TBOXHD

Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

τι να σου πω και εγω καινουργιος ειμαι,θα απαντηση καποιος αλλος καλυτερα

Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Λοιπόν μάλλον κάποιο πρόβλημα υπήρχε με το bin.Κατέβασα αυτό και μπήκε κανονικά.

Μια άλλη ερώτηση τώρα.Δοκίμασα ένα mkv αρχείο με ενσωματωμένα Αγγλικά softsubs και το παίζει μια χαρά.Αλλά δοκίμασα και ένα srt αρχείο με Ελληνικά αλλά και πάλι δείχνει μόνο τους Αγγλικούς υπότιτλους.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να φτιάξει αυτό;

Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Η ερώτηση μου είναι πως κάνουμε update το firmware.Κατέβασα το 2012-04-25 και πέρασα το bin σε ένα φλασάκι.Μετά το σύνδεσα με τον αποδικωποιητή και από το μενού πήγα στο σύστημα-> αναβάθμιση λογισμικού -> usb και διάλεξα το bin μου.Έκανε restart,πήγε 100% το update αλλά στις πληροφορίες στο μενού ακόμα έκδοση 2012-01-31 λέει.Το έκανα και unplug από την πρίζα και μετά πήγα στο επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων όπως λέει και στο site της Lifeview αλλά και πάλι την ίδια έκδοση έχει.Δεν έχει περάσει και πρέπει να κάνω κάποια άλλη διαδικασία ή απλά έχει περάσει αλλά γράφει ακόμα την παλιά ημερομηνία;
Καλώς ήρθες Ipan.
Η αναβάθμιση έγινε κανονικά. Είχαν γράψει λάθος την ημερομηνία. Δες κι εδώ.
Ελπίζω να σου αρέσει ο δέκτης. Είναι καλή επιλογή. Έχω κι εγώ τον ίδιο. Θα ήθελα να είχε μόνο μεγαλύτερη εγγύηση...
Να ελπίζω ότι θα μας γράψεις την γνώμη σου τις επόμενες ημέρες; Ξέρεις, υπάρχει και δωράκι έκπληξη ως ανταμοιβή και έχουν πάρει όλοι :smile:

Κατι αλλο παιδες,ειχα θεμα με αρχειο WMV δεν τα παιζει γενικα?
Όχι, όπως και κανένας Mstar 7818 της ελληνικής αγοράς.

Re: Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Ναι μετά το ανακάλυψα ότι είχαν κάνει λάθος στην ημερομηνία.

Τελικά με τα subs υπάρχει κάποια λύση;Δοκίμασα μια ταινία που δεν έχει ενσωματομένους υπότιτλους και παίζουν μια χαρά αλλά σε αυτές με ενσωματωμένους,οι εξωτερικοί υπότιτλοι δε παίζουν και δείχνει μόνο τους ενσωματωμένους.

Δεν έχω τύχει σε τέτοια περίπτωση. Αν θυμηθώ, την επόμενη φορά που θα βάλω Formula 1, θα του ρίξω και μερικούς υπότιτλους μέσα-έξω.
Μπορείς να τους αφαιρέσεις εύκολα σε 1-2 λεπτά με το mkvmerge-mkvtoolnix.

Αυτό ειναι "bug\feature" του firmware. Αν έχει ενσωματωμένους αγνοεί τους εξωτερικους.

Μπορείς να περάσεις τη ματρόσκα απο το MKVmerge και να βγάλεις τους ενσωματωμένους ή να ενσωματώσεις τους εξωτερικούς. Δεν είμαι σίγουρος όμως αν μπορεί να δει πάνω απο ένα stream υποτίτλων.

Και κάτι τελευταίο.Παρατήρησα ότι στα mkv αρχεία ο ήχος είναι αρκετά σιγανός.Στο full της έντασης της τηλεόρασης και του αποκωδικοποιητή απλά ακούγονται νορμάλ οι ήχοι.

Στα κανονικά κανάλια και πάλι η ένταση δεν είναι τόσο δυνατή αλλά πιάνω αντίστοιχα επίπεδα έντασης με τα mkv όταν είναι full στον αποκωδικοποιητή και στη μέση η μπάρα στη τηλεόραση.

Κατά τ'άλλα όλα μια χαρά,καλή αγορά :)

Καλησπέρα σε όλους.Νέος στο πραγματικά πολύ καλό και χρήσιμο forum.Μετά από διάβασμα αρκετό κατέληξα στον lifeview.Πιστεύω να είναι καλή αγορά.Θα τον έχω σε δυό μέρες οπότε και θα πω εντυπώσεις:singer:

λοιπον srt υποτιτλος στα 118 kb δεν τον διαβαζει καν

Αυτό ειναι "bug\feature" του firmware. Αν έχει ενσωματωμένους αγνοεί τους εξωτερικους.

Μπορείς να περάσεις τη ματρόσκα απο το MKVmerge και να βγάλεις τους ενσωματωμένους ή να ενσωματώσεις τους εξωτερικούς. Δεν είμαι σίγουρος όμως αν μπορεί να δει πάνω απο ένα stream υποτίτλων.

Όντως το δοκίμασα και είναι οκ τώρα.

Τελικά βαρέθηκα να περιμένω τον Crypto και έριξα μια παραγγελία στο pc1 για έναν Lifeview. Ελπίζω να έκανα καλά , θα χρειαστώ ακόμα κάνα δύο !!!!!
Αναβαθμίσεις κτλ talos στα αρχεία που αναφέρεις φαντάζομαι ??? Άντε να τον έχω το ΣΚ να τον τσεκάρω....

συγνώμη αν έχει αναφερθεί ξανά.
Τι ακριβώς προσφέρει το firmware που συζητιέται ?

χωρίς αυτό, τι χάνω?

Πρώτες εντυπώσεις : αρκετά καλή εικόνα, γρήγορη εναλλαγή καναλιών, τακτοποίησα και τα κανάλια στην σειρά. Έχει ψάξιμο ακόμα, θα περάσω και τo firmware, θέλω να δω τον δω σαν media player, έχω δουλειά ακόμα.

Με χαρά σας ανακοινώνω ότι το δωράκι είναι ελεγμένο και διαθέσιμο!

Σε όσους αρέσουν τα δωράκια, στείλτε μου ένα π.μ. με θέμα BOXHD2-δωράκι.

Επεξεργασία: Το δωράκι απευθύνεται μόνο σε όσους έχουν την 2η έκδοση του δέκτη (μέγιστη ανάλυση 1080p).

Thanks για την βοήθεια Talos. Θα κοιτάξω όσο περισσότερο μπορώ , για να δώ τον δέκτη. Ελπίζω να είναι τόσο καλός όσο λέτε!!!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις πληροφορίες που βρήκα στο φόρουμ. Διαβάζοντας για διάφορους δέκτες κατέληξα στον LV6TBOXHD και μόλις παράγγειλα 2 δέκτες :firstprize:

πολυ καλος δεκτης παντος για μενα,γρηγορος στην εναλλαγη καναλιων πολυ καλη ποιοτητα μια ερωτηση ομως, και στους 2 δεκτες (δλδ και στον F&U TT2302) και σε 2 περιοχες (βουλα, ν.σμυρνη) το MAD παιζει απαραδεκτα χαλια με pixel κτλ και ποιοτητα 100%(οπως ολα τα καναλια) σε εσας συμβαινει το ιδιο?

πολυ καλος δεκτης παντος για μενα,γρηγορος στην εναλλαγη καναλιων πολυ καλη ποιοτητα μια ερωτηση ομως, και στους 2 δεκτες (δλδ και στον F&U TT2302) και σε 2 περιοχες (βουλα, ν.σμυρνη) το MAD παιζει απαραδεκτα χαλια με pixel κτλ και ποιοτητα 100%(οπως ολα τα καναλια) σε εσας συμβαινει το ιδιο?

Είναι θέμα του mad αυτό. Δεν φταίνε οι αποκωδικοποιητες

Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Φαντάζομαι για να μιλάς για mad, θα έχεις την κεραία στην Αίγινα ε; Γιατί προς το παρόν μόνο εκεί εκπέμπει ψηφιακά το mad. Για τη Βούλα δεν ξέρω, αλλά για Ν. Σμύρνη δεν είμαι σίγουρος αν η Αίγινα είναι η καλύτερη λύση.

παιδες επαιζα κανονικα τα καναλια σε αναλογικο σημα αρα τα εχω υμηττο εκτος και αν εχω 2 καιρες που αυτο δεν το ξερω

Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

λοιπον srt υποτιτλος στα 118 kb δεν τον διαβαζει καν

Καλημέρα σε όλους. Πολύ ωραίο μηχανάκι αλλά πολλά και τα προβληματάκια... τον έχω εδώ και μία εβδομάδα και κάνει τέλεια την αποκωδικοποίηση των επίγειων mpeg4 αλλά στο κομμάτι του media player είναι λίγο προβληματικό. Αρχικά έκανα update από τον επίσημο σέρβερ μέχρι που διάβασα το παρόν φόρουμ και ενημερώθηκα για τρίτους σέρβερ με πολύ καινούργια firmware. Ο λόγος που προχώρησα σε τελευταία version (LV6-OSD-A-2012-05-24, σελίδα 35 του παρόντος φόρουμ) ήταν τα κινέζικα αντί ελληνικών που έβλεπα σε υπότιτλους μίας ταινίας. Αφού έκανα την αλλαγή πάω να δω μία άλλη ταινία όπου ΔΕΝ βλέπω καθόλου υπότιτλους και μάλλον υπάγεται στην περίπτωση του djpar αφού το αρχείο srt είναι 131kB... εν ολίγοις 3 λαλούν και 2 χορεύουν αλλά για να είμαι ειλικρινής αγόρασα αποκωδικοποιητή και όχι media player οπότε βαστώ μικρό καλάθι :operator: