Καλώς ήρθες Ipan.Η ερώτηση μου είναι πως κάνουμε update το firmware.Κατέβασα το 2012-04-25 και πέρασα το bin σε ένα φλασάκι.Μετά το σύνδεσα με τον αποδικωποιητή και από το μενού πήγα στο σύστημα-> αναβάθμιση λογισμικού -> usb και διάλεξα το bin μου.Έκανε restart,πήγε 100% το update αλλά στις πληροφορίες στο μενού ακόμα έκδοση 2012-01-31 λέει.Το έκανα και unplug από την πρίζα και μετά πήγα στο επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων όπως λέει και στο site της Lifeview αλλά και πάλι την ίδια έκδοση έχει.Δεν έχει περάσει και πρέπει να κάνω κάποια άλλη διαδικασία ή απλά έχει περάσει αλλά γράφει ακόμα την παλιά ημερομηνία;
Όχι, όπως και κανένας Mstar 7818 της ελληνικής αγοράς.Κατι αλλο παιδες,ειχα θεμα με αρχειο WMV δεν τα παιζει γενικα?
Αυτό ειναι "bug\feature" του firmware. Αν έχει ενσωματωμένους αγνοεί τους εξωτερικους.
Μπορείς να περάσεις τη ματρόσκα απο το MKVmerge και να βγάλεις τους ενσωματωμένους ή να ενσωματώσεις τους εξωτερικούς. Δεν είμαι σίγουρος όμως αν μπορεί να δει πάνω απο ένα stream υποτίτλων.
Με χαρά σας ανακοινώνω ότι το δωράκι είναι ελεγμένο και διαθέσιμο!
Σε όσους αρέσουν τα δωράκια, στείλτε μου ένα π.μ. με θέμα BOXHD2-δωράκι.
Επεξεργασία: Το δωράκι απευθύνεται μόνο σε όσους έχουν την 2η έκδοση του δέκτη (μέγιστη ανάλυση 1080p).
πολυ καλος δεκτης παντος για μενα,γρηγορος στην εναλλαγη καναλιων πολυ καλη ποιοτητα μια ερωτηση ομως, και στους 2 δεκτες (δλδ και στον F&U TT2302) και σε 2 περιοχες (βουλα, ν.σμυρνη) το MAD παιζει απαραδεκτα χαλια με pixel κτλ και ποιοτητα 100%(οπως ολα τα καναλια) σε εσας συμβαινει το ιδιο?
λοιπον srt υποτιτλος στα 118 kb δεν τον διαβαζει καν
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.