LifeView LV6TBOXHD

Re: Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Ωραια υπαρχει καποιος που σιιιιιιιιιγουρα εχει δοκιμασει αυτο
"Για να αλλάξεις σειρά επιλέγεις Ταξινόμηση ------> By ONID και LCN ------>Εκτός χρήσης..για να μπεις στο μενού για να αλλάξεις την σειρά αφού έχεις βάλει τα παραπάνω πας MENU-Πρόγραμμα-Εισαγωγή προγράμματος-ΟΚ και βάζεις κωδικό 888888 και κάνεις την αλλαγή που θέλεις.."
και χανει τη σειρα των καναλιων? (στο δωρακι παντα)
not3.jpg

Και η σειρά των καναλιών ΧΑΝΕΤΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ!!
(Μάλιστα -το χα ξαναδοκιμάσει- υπάρχουν και κάποιες επιπρόσθετες παρενέργειες, αλλά ας τις αφήσουμε!)
Έβαλα και screenshot γιατί με μπέρδεψε λίγο το "Ταξινόμηση ------> By ONID και LCN ------>Εκτός χρήσης" αφού στο δωράκι φαίνονται όπως στην εικόνα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

(Μάλιστα -το χα ξαναδοκιμάσει- υπάρχουν και κάποιες επιπρόσθετες παρενέργειες, αλλά ας τις αφήσουμε!)
Έβαλα και screenshot γιατί με μπέρδεψε λίγο το "Ταξινόμηση ------> By ONID και LCN ------>Εκτός χρήσης" αφού στο δωράκι φαίνονται όπως στην εικόνα.

Αρα, και με σιγουρια πλεον, οι μονες λυσεις που πραγματικα δουλευουν ειναι: α) εγκατασταση τπυ τελευταιου firmware(17-8-12) και β) διαγραφη των μικρων και προβληματικων καναλιων(bib, sunny, attica κλπ.). Υπαρχει και μια τριτη λυση βεβαια αλαλ ειναι πιο extreme... γ) Μετακομιση στη Θεσσαλονικη!! :p

Re: Απάντηση: Δοκιμές firmware από διαφορετικούς δέκτες

Παιδια, τελικα ξερουμε αν μπορει να περαστει το δωρακι στον xoro 7520;

Αφού έχει περαστεί του 7520 στον BOXHD, δεν θα έχει πρόβλημα εφόσον έχεις προγραμματιζόμενο τηλεχειριστήριο.

Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Και μία καλύτερη, να μην ξαναδούμε τηλεόραση !!!

Παιδια ο Ali μπορει να μου πει καποιος αν σε πηγαινει στις εγγραφές την ώρα που ήδη γράφει κατι; Εχω εναν Crypto 210 και ειναι ο μοναδικος που το κανει. Ακομα και οι πιο νέοι Crypto δεν το κανουν. Χρειάζομαι 2 δεκτες ακομα αλλα να μου δινεται η δυνατότητα να βλέπω μια εγγραφη μου ενώ ταυτοχρονα γράφω κατι αλλο. ΒΟΗΘΕΙΑ....
Ναι, με διπλό πάτημα του INFO.
Σε ποιούς νέους Crypto αναφέρεσαι;

Υπαρχει και μια τριτη λυση βεβαια αλαλ ειναι πιο extreme... γ) Μετακομιση στη Θεσσαλονικη!! :p
:D Χαχαχχαχαχα! :SFGSFGSF:
Εκεί που η μπουγάτσα έχει τυρί και τα κανάλια δεν χάνονται...! :D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμές firmware από διαφορετικούς δέκτες

Αφού έχει περαστεί του 7520 στον BOXHD, δεν θα έχει πρόβλημα εφόσον έχεις προγραμματιζόμενο τηλεχειριστήριο.

Σε περιπτωση που θελω να επαναφερω το official firmware του xoro δε θα εχω προβλημα ε;

Καλά ναι...

Μπουγάτσα είναι αυτό που έχει μέσα κρέμα! Και στην πίτα μπορείς να βάλεις είτε γύρο είτε καλαμάκι! Μην τα ξαναλέμε!

Καλησπερα
Εδω και δυο μερες ειμαι και γω κατοχος του Lifeview LV6TBOXHD
Με το τελευταιο firmware μεχρι στιγμης ειναι ολα καλα
Ταξινομηση LCN
PMT off

Re: Δοκιμές firmware από διαφορετικούς δέκτες

Διάβασε τις οδηγίες είναι σαφείς.
Αν αφήσεις έστω ένα κανάλι από τους Attika 02 κα 03 του Υμηττού και συντονιστείς σε αυτό για μερικά δευτερόλεπτα στο επόμενο Power on (ή στο channel change) θα έχεις χάσει σίγουρα την σειρά των καναλιών.
Ο ίδιος δέκτης αν συντονιστεί στην Θεσ/νικη στα ίδια κανάλια δεν χάνει την σειρά.
Αυτό είναι και το πάτημά μου για την εύρεση λύσης μέσω Digea καθώς είναι κακή ρύθμιση των συγκεκριμένων multiplexer.

Αυτο που γραφεις δεν ισχυει σε μενα. Πιανω απο υμηττο, συντονιστηκα στο mad και στο mtv που ανηκουν στο μπουκετο MULTIPLEX ATTIKI 02. Εκανα μαλιστα και εγγραφη ενος λεπτου στο καθενα. Εκλεισα τον αποκωδικοποιητη και δεν χαθηκε καμια απολυτως σειρα. Στο δωρακι ολα αυτα.

Re: Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

not3.jpg

με δωρακι παντα
-εγω το χω βαλει, πηγα στο mad & mtv εκανα και εγγραφη και δε την εχασε
-εχω σβησει τα 2 καναλια που δεν εκπεμπουν
-πριν κλεισω τη tv επεστρεψα στα μεγαλα καναλια
-δεν εκανα ζαπινγκ σε αλλα πιοοοοοοοο μικρα καναλια

δε λεω οτι εχουν σχεση αυτα που γραφω απλα προσπαθουμε να βγαλουμε μια ακρη
για δοκιμαστε μονο mtv mad και γενικα αυτα που γραφω μηπως και

Last edited:
Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

το καινουργιο Firmware εχει τη δυνατοτητα οταν ξεκινησεις να γραφεις να επιλεξεις σε ποση ωρα θα σταματησει??

FYI..
Firmware: 2012-04-25
Ταξινόμηση καναλιών : Μέ LCN
Αρίθμηση καναλιών: Απενεργοποιημένη

Κάνει update τα κανάλια ΧΩΡΙΣ να αλλάξει την σειρά. Τα καινουργια κανάλια (πχ. 06 ) τά βάζει στό τέλος της λίστας μαρκαρισμένα σαν skip.

Αρα, και με σιγουρια πλεον, οι μονες λυσεις που πραγματικα δουλευουν ειναι: α) εγκατασταση τπυ τελευταιου firmware(17-8-12) και β) διαγραφη των μικρων και προβληματικων καναλιων(bib, sunny, attica κλπ.). Υπαρχει και μια τριτη λυση βεβαια αλαλ ειναι πιο extreme... γ) Μετακομιση στη Θεσσαλονικη!! :p

Αρα, το 1ο δουλευει 100%. Επίσης το 17-8-12 με PMT off. ΔΕΝ χρειάζεται να σβήσεις τίποτα.

Απάντηση: Re: Δοκιμές firmware από διαφορετικούς δέκτες

Αυτο που γραφεις δεν ισχυει σε μενα. Πιανω απο υμηττο, συντονιστηκα στο mad και στο mtv που ανηκουν στο μπουκετο MULTIPLEX ATTIKI 02. Εκανα μαλιστα και εγγραφη ενος λεπτου στο καθενα. Εκλεισα τον αποκωδικοποιητη και δεν χαθηκε καμια απολυτως σειρα. Στο δωρακι ολα αυτα.

Όχι! Σε μένα χάνει τη σειρά των καναλιών και έτσι όπως λες (με το δωράκι).
Οι χειρισμοί μου:
Συντόνισα στα 015 και 016 Mad και MTV. Το γύρισα στο 004 ERTHD. Έκλεισα το δέκτη και όταν τον άνοιξα στο 004 πήγε το ALTER.

κριμα γιατι ελεγα μηπως εφταιγαν τo bib και γενικα πολυ μικρα καναλια
στο mtv και mad εμενα δεν τα χανει. τα αλλα δε τα εχω δοκιμασει αλλωστε δε τα βλεπω

Δεν ξέρω τι είναι το δωράκι που γράφετε ( κάποιο πειραγμένο firmware υποθέτω ).
Το πρόβλημα των Multiplexers είναι επιβεβαιωμένο από 20/7/2012-6/8/2012 με σειρά δεκτών με original firmware και έχει γίνει αναφορά στην Digea που έχει απαντήσει ότι το εξετάζει.
Τις τελευταίες 2 εβδομάδες που με το workaround δεν έχω χάσει την σειρά, δεν έχω ελέγξει αν έχει φτιαχτεί από μέρους τους.
Αν αυτή η δοκιμή σου έγινε χθες όπως την περιγράφεις και το επιβεβαιώσουν και άλλοι τότε ίσως να το έχουν φτιάξει.
Ας μας το επιβεβαιώσουν περισσότεροι να δούμε τι γίνεται.

Last edited:
Απάντηση: Re: Δοκιμές firmware από διαφορετικούς δέκτες

Όπως γράφω και 2 ποστς πριν, δυστυχώς δεν επιβεβαιώνεται από μένα τουλάχιστον. Για το δωράκι στείλε ΡΜ στον Talos εφόσον έχεις τον δέκτη.