LifeView LV6TBOXHD

Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Σημερα ο δεκτης σταμάτησε να στελνει ηχο απο την hdmi στην τηλεοραση ενω στελνει κανονικα μεσω spdif out στον ενισχυτή
Δοκιμασα επαναφορα εροστασιακων ρυθμισεων, αλλαγη καλωδιου hdmi αλλα και αλλη εισοδο hdmi τηλεορασης αλλα τπτ
Θα επικοινωνήσω αυριο με το ΕΣΗΟΠ για αντικατασταση

μου επέστρεψε σήμερα απο το σερβις του eshop λέγοντας μου οτι ο δεκτης έστελνε κανονικά ηχο απο την hdmi στις δοκιμές που κάνανε.
όντως οταν ηρθα σπιτι κ τον συνδεσα στην τηλεόραση ειχα ηχο.
Δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε τελικα ?

Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Παρέλαβα σήμερα από e-shop το δέκτη. Πρόκειται για τον v2.

Σε 3-4 avi αρχεία που δοκίμασα σε κανένα από αυτά δεν παίζει ήχο, ενώ έχει σοβαρό πρόβλημα και με
την αναπαραγωγή του video, αφού παρουσίαζε "σκαλώματα" σε όλα τα αρχεία. Πολύ αρνητικές οι πρώτες
εντυπώσεις λοιπόν σε ότι αφορά στο media player.

Θα δοκιμάσω αύριο να κάνω αναβάθμιση στο fw να δω αν βελτιώνονται τα προβλήματα.

Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Καλησπέρα σε όλη την παρέα...
Μπορεί να μου πει κάποιος πώς μπορώ να ξεχωρίσω αν η έκδοση που πουλάει οποιοδήποτε σάιτ είναι η v2;Γιατί απ' ότι κατάλαβα η εμφάνιση,η συσκευασία και η περιγραφή του παρέμειναν ίδια από την 1 στη 2.
Ή ο μόνος τρόπος είναι αφού συνδεθεί στην τηλεόραση;

Πέρασα το fw που υπάρχει στο site της εταιρίας http://www.notonlytv.net/download_LV6TBOXHD.html
και όλα τα προβλήματα με το media player διορθώθηκαν!
Μόνο παράπονο οι υπότιτλοι, οι οποίοι είναι λίγο μικροί (στο μεγαλύτερο μέγεθός τους) για την 21'' CRT μου.

Η ροή της εικόνας είναι πλέον ΟΚ, ο AC3 ήχος δεν έχει πρόβλημα, γενικά η αναπαραγωγή βίντεο είναι άκρως ικανοποιητική. Σαν δέκτης είναι επίσης ικανοποιητικός με λίγο μεγαλύτερη καθυστέρηση στην αλλαγή των καναλιών σε σχέση με τον Crypto Redi 210A MP, που επίσης έχω στην κατοχή μου.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα...
Μπορεί να μου πει κάποιος πώς μπορώ να ξεχωρίσω αν η έκδοση που πουλάει οποιοδήποτε σάιτ είναι η v2;Γιατί απ' ότι κατάλαβα η εμφάνιση,η συσκευασία και η περιγραφή του παρέμειναν ίδια από την 1 στη 2.
Ή ο μόνος τρόπος είναι αφού συνδεθεί στην τηλεόραση;
H εμφάνιση δεν είναι η ίδια, έχει αλλάξει από το v1. Δες εδώ (http://www.notonlytv.net/p_lv6tboxhd.html) για το πώς είναι η εμφάνιση του v2
Αγόρασα πρόσφατα από το e-shop το δέκτη. Έχουν στο site τη φωτογραφία του v1 του δέκτη, αλλά ο δέκτης που παρέλαβα τελικά είναι ο v2.

Ευχαριστώ πολύ για την παρατήρηση.Δεν είχα προσέξει τη φωτογραφία στο επίσημο site και σε όσα ελληνικά site έχω μπει έχουν την παλιά.

Έβαλα να δοκιμάσω μια ταινία με το LV6-OSD-C-V2. Λίγο μετά την μια ώρα, στον 617ο υπότιτλο, σταμάτησε να τους εμφανίζει.
Έσβησα ως και τον 616ο και συνέχισε να τους εμφανίζει, όχι όμως ως το τέλος, αφού άλλες δύο φορές συνέβη. Τον 890ο δεν τον εμφάνισε καν ολόκληρο.

Δοκίμασα και το LV6-OSD-B-V2 όπου και πάλι το ίδιο πρόβλημα εμφανίσθηκε. Δεν μπόρεσα να το δοκιμάσω με το firmware του επίσημου site επειδή λέει «μη υποστηριζόμενο αρχείο» για το divx αυτό.

Αν κάποιος θέλει να το δοκιμάσει, ας στείλει ένα PM.

Έβαλα να δοκιμάσω μια ταινία με το LV6-OSD-C-V2. Λίγο μετά την μια ώρα, στον 617ο υπότιτλο, σταμάτησε να τους εμφανίζει.
Έσβησα ως και τον 616ο και συνέχισε να τους εμφανίζει, όχι όμως ως το τέλος, αφού άλλες δύο φορές συνέβη. Τον 890ο δεν τον εμφάνισε καν ολόκληρο.

Δοκίμασα και το LV6-OSD-B-V2 όπου και πάλι το ίδιο πρόβλημα εμφανίσθηκε. Δεν μπόρεσα να το δοκιμάσω με το firmware του επίσημου site επειδή λέει «μη υποστηριζόμενο αρχείο» για το divx αυτό.

Αν κάποιος θέλει να το δοκιμάσει, ας στείλει ένα PM.

μου το εκανε κ εμενα αυτο με προηγουμενα firmware

Μου εστειλε ο talos_2002 τον υποτιτλο και τον δοκιμασα. Οπως μου τον εστειλε δεν τον εβλεπε καθολου. Τον μετατρεψα σε ANSI και τον ειδε κανονικα. Δεν κολησε στα σημεια που αναφερε. Εχω το τελευταιο επισημο firmware.

Ξανάβαλα το LV6-OSD-B-V2.0. Αυτό αναγνωρίζει ANSI και UTF-8 υπότιτλους. Όλα καλά με τους ANSI, αλλά το ίδιο πρόβλημα στους UTF-8. Οπότε ξεγράφουμε τους UTF...
Σχηματίζω την εντύπωση ότι αντί να βελτιωθούν τα Mstar, με τον νέο 7818 έκαναν αρκετά βήματα πίσω. Μόνο προβλήματα διακρίνω σε σχέση με το παλιό αλλά καλό 7828.

Είχα επικοινωνία με τη Lifeview για να γίνουν διορθώσεις στη μετάφραση του v2.
Κατά λάθος μου έστειλε ένα firmware 7-12-11 που δεν είναι για τον v2, αλλά έχει όνομα όπως οι ενημερώσεις του v1. Όποιος έχει τον v1 και το θέλει, ένα Mail στο talos_2002 στον pathfinder.gr

To firmware είναι όντως για την πρώτη έκδοση του LV6TBOXHD και είναι η έκδοση LV6-OSD-A-V4.
Ευχαριστώ για την επαλήθευση Αντώνη!

Μπορείτε να το κατεβάσετε από το: http://www.sendspace.com/file/8hezrm

Και μια εικόνα της 1η έκδοσης ώστε να μη μπερδευτεί κάποιος
PER.702523.jpg

Last edited:

Ο δέκτης είναι αυτή την εβδομάδα σε προσφορά από το e-shop.gr.
Πολύ καλή ευκαιρία για τον καλύτερο -κατά τη γνώμη μου- δέκτη με επεξεργαστή Mstar 7818.

eli, εύχομαι να εμπιστεύθηκες τη συμβουλή μου. :)

Last edited:

τον παρήγγειλα για τηλεόραση lg - τελικά ο συγκεκριμένος δεν έχει θέμα απ'ότι διαβασα με τις lg?
@talos sorry για το request, μετά είδα ότι είναι διαφορετικός ο δέκτης

Σε σχεση με τον Crypto ReDi 210A MP ξερει καποιος να μας πει θετικα και αρνητικα;