LifeView LV6TBOXHD

Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Αυριο παραλαμβανω τον δικο μου BOXHD.
Θα κανω δοκιμες και θα σας ενημερωσω-bye-

Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Καλημέρα. Προσανατολίζομαι σε έναν HD δέκτη που τον προορίζω για lcd τηλεόραση στο σαλόνι και με ενδιαφέρει να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου στα ψηφιακά κανάλια της DIGEA και της ERT. Απ’όσα έχω διαβάσει κλείνω στον BOXHD. Είναι όντως η καλύτερη δυνατή επιλογή ή υπάρχει πιο αξιόπιστος σε εκείνο το εύρος τιμών? Αν έχω θέμα με το τηλεχειριστήριο, το TELE USB-300 θα ήταν συμβατό?

Σε εικόνα ο δέκτης συναγωνίζεται τον ενσωματωμένο δέκτη της Panasonic. Για τον ήχο, δεν μπορώ να πω πως ακούγεται απο την τηλεόραση αλλα απο τον ενισχυτή ειναι μια χαρά.

Επειδή δεν γνωρίζω πολλά από δέκτες το ότι συναγωνίζεται σε εικόνα αυτόν της Panasonic υποθέτω πως είναι καλό. Να προτιμήσω τον BOXHD σε σύγκριση με τον Crystal Audio Micro-HD?

Ο δέκτης της Panasonic είναι άψογος, για αυτό τον έχω σαν μέτρο σύγκρισης.

Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το δέκτη και ως media player, δεν υπάρχει δίλημμα: ο ΒΟΧ είναι ανώτερος. Στην ίδια τιμή παίρνεις. αποκωδικοποίηση AC3, κάτι που δεν έχει ο Micro-HD.
Αν πάλι τον έχεις μόνιμα συνδεμένο σε ενισχυτή όπως εγώ ή έχεις τηλεόραση που μπορεί να αποκωδικοποιήσει AC3, τότε και οι δύο είναι πάνω-κάτω ίδιοι.

Μάλιστα. Σ'ευχαριστώ για τη βοήθεια Kostas_Y. Με το τηλεχειστήριο θα έχω ένα θέμα απ'όσα έχω διαβάσει αναμενόμενο όμως απ'ότι κατάλαβα. Μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό?

Το τηλεχειριστήριο του ΒΟΧ ειναι αρκετά καλό σε σχέση με άλλα, αν και αρκετά "άναρχο" στην διάταξη των πλήκτρων.
Αν το USB-300 έχει learning mode δεν θα έχεις πρόβλημα να το εκπαιδεύσεις.

Πριν λιγο εκανα τις πρωτες μου δοκιμες με το BOXHD.
Δεν εχω δοκιμασει καποιο αλλο για να κανω συγκριση αλλα πολυ καλο!
Βρηκε γρηγορα τα καναλια και ειχαν σημα(100%) και εικονα αψογα!
Αλλαξα την σειρα των καναλιων και μου την κρατησε ενω το εκλεισα και το εβγαλα απο την πριζα.
Εχω περασει την LV6_OSD_A_2012-05-24 εκδοση με ελληνικα στο μενου και EPG.
Λιγο μανικι το κοντρολ αλλα με τον καιρο θα το μαθω.
Αλλαζει γρηγορα τα καναλια και οσες ταινιες δοκιμασα τις επαιξε χωρις προβλημα (και 720 και 1080 mkv).
Οι υποτιτλοι ειναι λιγααααακι ποιο μικροι απο οσο θα ηθελα (εχω το μεγαλο μεγεθος και ειναι σαν λιιιιγο ποιο μικρο απο το κανονικο).

Αυτα προς το παρον.
Οτι θελετε ρωτηστε με!

Talos εχω φαγωθει να μαθω για το δωρακι :p

α ρε τυχεροι...εγω ακομα περιμενω το μηχανημα...αυριο...ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΑ EURO ΜΕ ΤΙΓΚΑ ΓΡΑΦΙΚΑ!!ΧΑΧΑ

Για να ξερετε οτι πηρατε την v2,
θα δειτε στο κουτι οτι θα ειναι το στρογγυλο και οχι το μισο
και στο μοντελο θα το διευκρινιζει LV6TBOXHD_2

Το μέγεθος υποτίτλων ειναι και θέμα προτίμησης. Εγω ας πούμε σιχαίνομαι τους τεράστιους των καναλιών που πιάνουν τη μισή οθόνη.
Στον ΒΟΧ έχω βάλει μεσαίο μέγεθος σε 42αρα τηλεόραση.

Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Talos εχω φαγωθει να μαθω για το δωρακι :p
Έχεις τον δέκτη και δεν σε έχω ενημερώσει; Πώς μου ξέφυγες; :smile:
Σου στέλνω Π.Μ. σε 5'!

Στον ΒΟΧ έχω βάλει μεσαίο μέγεθος σε 42αρα τηλεόραση.
Κώστα.. κλέβεις! :p
Εσύ έχεις λάβει και δωράκι, λογικό είναι να τους βλέπεις διαφορετικούς ;)

Σιγουρα εχει να κανει και μετα γουστα αυτο αλλα γενικα πιστευω πως
δεν δημιουργει προβλημα στην αναγνωση και αυτο ειναι βασικο!

Talos σε ευχαριστω παρα πολυ!!!:grinning-smiley-043

Αυριο θα εχω το Doop Universal Remote Control RCL601 για να γλυτωσω απο τα πολλα τηλεκοντρολ και να εχω και της τηλεορασης και του δεκτη σε 1 (και του ηχοσυστηματος θα δω).
Ελπιζω να μου ειναι ευκολο να το μαθω και να το "εκμαθω".

Last edited:

Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα.

Πριν λίγο απέκτησα και εγώ τον LV6TBOXHD.

Η ερώτηση μου είναι πως κάνουμε update το firmware.Κατέβασα το 2012-04-25 και πέρασα το bin σε ένα φλασάκι.Μετά το σύνδεσα με τον αποδικωποιητή και από το μενού πήγα στο σύστημα-> αναβάθμιση λογισμικού -> usb και διάλεξα το bin μου.Έκανε restart,πήγε 100% το update αλλά στις πληροφορίες στο μενού ακόμα έκδοση 2012-01-31 λέει.Το έκανα και unplug από την πρίζα και μετά πήγα στο επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων όπως λέει και στο site της Lifeview αλλά και πάλι την ίδια έκδοση έχει.Δεν έχει περάσει και πρέπει να κάνω κάποια άλλη διαδικασία ή απλά έχει περάσει αλλά γράφει ακόμα την παλιά ημερομηνία;

ειδες αν το στικακι ειναι FAT32? γιατι και εμενα τα ιδια εκανε στο περιπου.

Κατι αλλο παιδες,ειχα θεμα με αρχειο WMV δεν τα παιζει γενικα?