LifeView LV6TBOXHD

Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

τελικα δεν φτιαχνει το προβλημα η λυση αυτη αυριο θα δοκιμασω αν παω στο μενου το αρχικο να βαλω αλλη αναλογια αν το κρατησει

εχουμε θεμα μιας και οτι να κανεις στο μενου η ταινια θα γινεται stretch τελος...γαμωτο

Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Τι στο καλό... και στον FU 2302 το ίδιο

Από το ίδιο μαγαζί αγοράζουν όλοι firmaware?

τον 2302 δεν τον τσεκαρα,εχουν τον ιδιο επεξεργαστη αρα γιαυτο και οι 2 εχουν θεμα...λυση το πρηξιμο να βαλουν στο επομενο fw keep aspect ratio

Ο Lifeview εχει επιλογή για αναβάθμιση?

Ο Lifeview εχει επιλογή για αναβάθμιση?

Βεβαίως και έχει.

Για το πρόβλημα του aspect ratio: Μόλις δοκίμασα με δέκτη σε 16:9 Pillar Box και τηλεόραση σε 16:9. Έπαιξα 3 βιντεο (ένα 4:3 και δύο 2.35:1) και φαίνεται να κρατάει το OAR. :2thumb22sup:

Βεβαίως και έχει.

Για το πρόβλημα του aspect ratio: Μόλις δοκίμασα με δέκτη σε 16:9 Pillar Box και τηλεόραση σε 16:9. Έπαιξα 3 βιντεο (ένα 4:3 και δύο 2.35:1) και φαίνεται να κρατάει το OAR. :2thumb22sup:

θα το δοκιμάσω κι εγω στον FU 2302 αλλά νομίζω ότι έχει bug

και εγω με pillarbox δοκιμασα αλλα δεν εγινε,μηπως η ταινια που του εβαλα ηταν οντως 16:9 κανονικα...τπ θα το δοκιμασω σε αλλες ταινιες

θα το δοκιμάσω κι εγω στον FU 2302 αλλά νομίζω ότι έχει bug

Απο τον ΤΤ2302 και αυτά που έγραψε ο talos πήρα την ιδέα. Δοκίμασα 2.35:1, 1.85:1, 1.66:1, 4:3 και όλα παίζουν σωστά

Άλλο πρόβλημα μου έβγαλε: με firmware 24-5-2012 χάνει ρυθμίσεις ανάλυσης, aspect και υποτίτλων. Η σειρά των καναλιών δεν χάνεται όμως.
Δεν το συνάντησα σε άλλο firmware

θα πέσει τεστινγ της αρκουδας...

τελικά οταν έβαλα 16:9 pilarbox πέτυχε κ έβγαλε πάνω κ κάτω μπάρες αλλα στα κανονικά κανάλια βάζει κ αριστερά δεξιά άρα πριν βάλουμε ταινία βάζουμε ενα pilarbox κ τέλος

τελικά οταν έβαλα 16:9 pilarbox πέτυχε κ έβγαλε πάνω κ κάτω μπάρες αλλα στα κανονικά κανάλια βάζει κ αριστερά δεξιά άρα πριν βάλουμε ταινία βάζουμε ενα pilarbox κ τέλος

Όταν λες "στα κανονικά κανάλια", εννοείς Α και Αντ1; Εν έτει 2012 δεν θεωρώ "κανονικά" κανάλια που εκπέμπουν ακόμα σε 4:3. Μάλλον οπισθοδρομικούς δεινόσαυρους θα τα έλεγα. ;)

Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

εν τελει να ρωτησω...
αυτο που δινει το eshop δεχεται το καλο firmaware του talos ?

πάρε τους τηλ κ πες θέλω με το στρογγυλό τζαμί κ να λέει στο s/n πίσω 2 αλλθως δοκίμασε άλλο shop από Σκρουτζ πάλι με ερώτηση.

Ναι γι'αυτά τα κανάλια λέω!

Φιλε εαν μαθεις ποια εκδοση ειναι αυτη που δινει το eshop εαν μπορεις σε παρακαλω ενημερωσε και εδω γιατι ενδιαφερομαι και εγω για την αγορα του.

Πήρα τον δέκτη μου τον Νοέμβριο και φυσικά είναι ο ν2. Ο ν1 είχε ήδη σταματήσει να κυκλοφορεί. Μην αγχώνεστε!
Άλλωστε το λέει και το site:1080p
Ακόμα και την φωτογραφία έχουν ενημερώσει για να μην υπάρχει η παρεξήγηση!

Βλεπει HD ntfs και πια έκδοση H.264 έχει?

Καλησπερα και απο μενα. Παρελαβα σημερα το LifeView σαν δεκτης ειναι αψογος!
Ειμαι στις δοκιμες και ειδα οτι καποια αρχεια avi η δεν τα αναγνωριζει η παιζουν χωρις ηχο.Υπαρχει καποια λυση ?
Θα χρειαστω και εναν ακομη δεκτη για τους γονεις μου, το RF OUT που εχει μπορει να συνδεθει σε μια παλια TV χωρις scart..?

Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Καλησπερα και απο μενα. Παρελαβα σημερα το LifeView σαν δεκτης ειναι αψογος!
Ειμαι στις δοκιμες και ειδα οτι καποια αρχεια avi η δεν τα αναγνωριζει η παιζουν χωρις ηχο.Υπαρχει καποια λυση ?
Θα χρειαστω και εναν ακομη δεκτη για τους γονεις μου, το RF OUT που εχει μπορει να συνδεθει σε μια παλια TV χωρις scart..?
Βεβαιώσου ότι έχεις αναβαθμίσει το firmware του.
Το να μην είχες ήχο σε mkv θα σήμαινε ότι έχουν DTS, σε AVI δεν ξέρω, αλλά δες τι σου λέει το προγραμματάκι MediaInfo.
Λύση θα μπορούσε να είναι μόνο η μετατροπή του ήχου. Δες το αντίστοιχο θέμα στα sticky.

Μόνο ο elite SD και ο Edision mini-triton κάνουν για τις τηλεοράσεις χωρίς scart.