Ρε παιδιά τι είναι το δωράκι?
Δωράκι ακούμε και δωράκι δε βλέπουμε![]()
Καλημέρα. Έχει παρατηρήσει κανείς ότι όταν σε MKV έχεις εσωτερικούς υπότιτλους δεν διαβάζει τους εξωτερικούς; Υπάρχει λύση σε αυτό το πρόβλημα. Στο crystal audio CDVB-HD αντίθετα διαβάζει εξωτερικούς αλλά όχι εσωτερικούς
Υ.Σ. Talos σε ευχαριστώ για το δωράκι.
Έτσι είναι φτιαγμένο το firmware του δέκτη. Αν θυμάμαι καλά, έτσι λειτουργούσε και ο CDVB-HD μέχρι που άλλαξε το firmware μετά απο πιέσεις χρηστών. Τα καλά του να έχεις ελληνική αντιπροσωπία.
Τι μπορείς να κάνεις; Η ευκολότερη λύση είναι να πάρεις το MKVmerge και να βγάλεις τους εσωτερικούς υπότιτλους ή να ενσωματώσεις στη ματρόσκα τους εξωτερικούς.
Αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702523 ειναι το καινουργιο V2 1080i ??? Μπορει να μου πει καποιος που το πηρε. Στις προδιαγραφες γραφει 1080p
Τα πήρα και γω. Το εγκατέστησα στη μια tv, όλα μια χαρά, αν και είναι σπαστικό το θέμα με το τηλεκοντρόλ. Οπότε με βλέπω να πηγαίνω για ενιαίο τηλεκοντρόλ. Ευχαρτιστώ τους φίλους για τις χρήσιμες πληροφορίες.
Ερώτηση για το teletext. Γίνεται να χωρίζεται η οθόνη στα δύο, η μισή να δείχνει to κανάλι και η άλλη μισή το teletext;
Τα πήρα και γω. Το εγκατέστησα στη μια tv, όλα μια χαρά, αν και είναι σπαστικό το θέμα με το τηλεκοντρόλ. Οπότε με βλέπω να πηγαίνω για ενιαίο τηλεκοντρόλ. Ευχαρτιστώ τους φίλους για τις χρήσιμες πληροφορίες.
Ερώτηση για το teletext. Γίνεται να χωρίζεται η οθόνη στα δύο, η μισή να δείχνει to κανάλι και η άλλη μισή το teletext;
Τι εννοεις με το σπαστικό τηλεκοντρόλ??
Κατά την προσπάθειά μου αναβάθμισης του firmware σε 1 από τα 2 LV6TBOXHD με firmware από τον talos_2002 ( http://www.avclub.gr/forum/showthre...corder?p=1056460498&viewfull=1#post1056460498) η αναβάθμιση τελείωσε αλλά στο restart δείχνει την αρχική οθόνη του NOT ONLY TV και μετά το ακολουθεί μαύρη οθόνη και από την τηλεόραση δείχνει ότι δεν υπάρχει σύνδεση (HDMI).
Kαμιά ιδέα πριν το γυρίσω πίσω? (νομίζω το μπρίκαρα) talos_2002 help!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.